MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Tot ce trebuie să știți despre portalul Shaar Ariot 8/8/8 și un mesaj special de la Marele Preot Adama


Poarta Lions - este o poartă centrală care, în fiecare an, în luna a opta și în jurul lunii a opta, ne oprim și marcăm această zi de poartă. Ziua unică a Porții care a fost sărbătorită de zeci de mii de ani, din zilele Lemuriei antice până în cele mai vechi timpuri din Egipt, în sălile de lumină de sub Piramida din Giza. Trecând la consiliile luminii ale astronomilor din vechiul Yom, această zi de intrare este sărbătorită de oamenii din America, mayași și aborigenii din Australia.

Deci, ce se întâmplă în acest Yom Sha'ar?

Există o aliniere cosmică cunoscută sub numele de Poarta Leilor. Poarta Leilor este o perioadă de energie cosmică intensificată care curge între tărâmurile fizice și cele spirituale. Poarta leilor are legături cu porțile luminii și cu puncte strategice din lume.

Timp de mii de ani, porțile au fost deschise de la stelele cerului până la porțile pământului.

Poarta Leului este marcată de un aliniament între Pământ și planeta Sirius. Când steaua Sirius se ridică pe cer, Centura lui Orion se aliniază direct cu Piramida din Giza, iar pentru noi, pe Pământ, Sirius (cea mai strălucitoare stea pe care o putem vedea) pare să se apropie mai mult de Pământ.

Când are loc această aliniere, are loc un val de lumină intensă care trezește ADN-ul , activează câmpul energetic uman și transmite frecvențe vibraționale înalte și coduri de trezire. Codurile de lumină, Codurile de lumină ale ascensiunii care vin de la soarele spiritual.

Care este semnificația cifrelor 8/8/8?

În astrologie, Sirius aduce bogăție, abundență, avere și faimă. Ca atare, alinierea noastră cu acest corp de bun augur înseamnă că acesta este un moment excelent pentru exprimare. Lățimea perioadei portalului Lions Gate este considerată semnificativă din punct de vedere spiritual. Însă, vârful portalului Lions Gate cade pe 8 august din mai multe motive. Numerologia lui 8/8 este considerată cea mai puternică, de fapt este cea mai puternică dintre toate combinațiile. În plus, această dată vede Soarele la jumătatea semnului Leului, un anotimp asociat cu îndrăzneala și încrederea în sine. Desigur, Soarele este și conducătorul Leului. Deci, în acest moment, totul este într-adevăr aliniat fizic și spiritual.

În afară de echinocțiul de primăvară, 8/8 din portalul Lions Gate este considerat unul dintre cele mai puternice momente de manifestare din întreg calendarul. Similar cu vechii egipteni, puteți vedea Poarta, Poarta Leului ca aducând abundență și noutate. Vedeți acesta ca un moment în care să renunțăm la orice obiceiuri care ne-ar putea împiedica să devenim cei mai bun din noi înșine.

Cum mă pot exprima, în timpul portalului Poarta Leului?

Exprimarea poate lua mai multe forme, iar următorul ghid este un ghid comun despre cum să vă exprimați activ în timpul portalului Lions Gate.

Concentrează-te pe alinierea cu energia pozitivă din tine, apoi sporește-ți și mai mult conștientizarea pentru a te concentra pe prezența lunii, a stelelor și a stelelor.

Puteți apoi să vă spuneți frazele cu voce tare, în tăcere sau să le scrieți pe hârtie, concentrându-vă pe cuvinte și exact ceea ce creați cu cuvintele dvs.

Continuați să scrieți sau să spuneți fraza în mod continuu până când credeți că și-au stabilit un loc în lumea fizică.

Apoi, renunţă la toate aşteptările tale şi desfăşoară-ţi ziua cu credinţă că ceea ce se manifestă este - sau va fi - realitate.

Cristalele galbene, precum citrinul și chihlimbarul, plantele și ierburile sunt instrumente ideale pentru exprimare în această perioadă, precum și utilizarea cu flacăra violetă care dă accelerare în transformare și regenerare, adoptă aceasta ca parte a ritualurilor tale de exprimare.

Alături de manifestare, acesta este un moment ideal pentru meditație, deoarece putem valorifica puterea portalului și ne putem alinia cu vibrația acestuia. De aceea ne unim într-o adunare de suflete care simt, iar comunitatea Telos Lemuria se deschide tuturor, în seara zilei de 8/8/8, o meditaţie de unitate şi iluminare.

În comunitatea Telos Lemuria este o sărbătoare a dinastiei Lemuria, care începe cu însămânțarea conștiinței lui Mesia în Lemuria. Această activare a acestui portal permite codurilor de lumină alternante să inunde planeta noastră cu un val super galactic, care curge prin portal și binecuvântează umanitatea.

Chiar și în orașul luminii Telos, susține marea adunare din această zi a Porții, iar de la Shasta din Orașul de Cristal ne putem conecta și simți familia noastră de lumină.





Mesajul de la Marele Preot Adama, învăţătorul omenirii, a venit pentru această zi.

 

 „Binecuvântat ești, eu sunt Adama vă binecuvântez, dragilor.


Simțiți energia subtilă prezentă în aceste zile pe planetă, unii dintre voi întâmpinați dificultăți în ajustarea câmpurilor de lumină din jurul vostru la frecvențele rapide.

De multe ori au așteptat acest moment când planeta va intra în câmpul luminos înalt, câmpul este cel care permite planetei să se miște din poziția laterală într-un loc central, un membru al șirului de stele luminoase din univers.

Rasa umană, care a trecut prin multe provocări în acest ultim ciclu, a reușit să iasă din planul de control și să ia parte la sistemul ascuns, multe, multe dintre acele suflete străvechi care au ales cu mult curaj să se încarneze într-un corp uman deasupra planetei, va ține minte. Noi, din adâncurile planetei, permitem acelor suflete să deschidă ușile viziunii și să se întoarcă acasă.

Atât de mulți dintre voi schimbă câmpul de lumină din jurul corpului vostru, nivelul de vibrație al materialului din corpul vostru se schimbă, nervii din țesuturile corpului răspund luminii care emană din bobina ADN nou deschisă și pornești într-o călătorie spirituală, treaz într-un corp uman.

Dragilor, în ultimele două decenii am deschis porțile Telosului acelor suflete lemuriene, într-adevăr emoția este mare cu fiecare suflet care se aduce în memoria compasiunii și iubirii necondiționate a divinității.

Noi valori se nasc înaintea voastră și vi se amintește cum trebuie să existe într-o lume a împărtășirii și fraternității fraților și surorilor, în comunitatea lemuriană de lumină. Din orașul cristalin Telos continuăm să oferim sprijin și, astfel, mergem cu voi prin porțile galactice ale luminii.

Poarta centrală a bătăliei 8/8/8, este o poartă care deschide porțile luminii celor care simt chemarea, celor care sunt conștienți de ceea ce se întâmplă dincolo de lumea fizică care este prezentă în cea mai mare parte a lumii voastre. Acesta este timpul, dragilor, pentru sfânta trinitate a energiei divine, care va intra în această zi.

Vom acționa în echipele de lumină din Telos și cetățile susținătoare de lumină din adâncurile Agarthei, în acele suflete trezite care ajung la marea adunare, vom fi în această adunare și ne veți simți, ne veţi vedea și chiar să fiți alături de noi, când ecranul și separarea dispar.

Dragilor, permiteți-vă să vă simțiți inima, concentrați-vă pe chemarea sufletului vostru, el va ști. Suntem conștienți de câmpurile energetice din jurul vostru care poartă uneori durere și frică colectivă.

De aceea sunt aici, dragilor, ca să vă permit să vă întoarceți și să alegeți din inimă. Dacă vă aflați într-o locație de război sau într-o locație fizică care vă subminează sufletul, sau setul de credințe cu care ați ajuns la această călătorie în timp, înțelegeți că vă aflați în locația exactă pentru acest moment al sufletului vostru, pe poarta de acces ziua Marii Treimi unde vei putea să-ţi concentrezi gândurile, vei putea să alegi altfel şi să creezi O lume nouă pentru care acum alegi. Leul din voi se va ridica și le va da curajul necesar în fiecare decizie.

Mesageri ai luminii, dragilor, înțelegeți că rasa umană se îndreaptă spre o schimbare pe care nu ați descris-o, deoarece transformarea și schimbarea vor permite fiecărui suflet să se conecteze personal cu divinitatea, amintirea de a ști cine sunteți, nu numai în această încarnare a vieții, ci și în întreaga călătorie a sufletului, vă vor permite să ajungeți cu încredere şi cu cunoștințe și puteri dincolo de ele, altfel, nu sunt  recunoscute.

Uitaţi-vă la noii copii, ei au deja aceste puteri, uitaţi-vă la cei care poartă corpuri sănătoase, uitaţi-vă la cei care creează lumi, sunt ei diferiți de tine?

Ei sunt cei care cunosc ascunsul, legile universului, noul plan divin.

În ziua Porții Leilor se va deschide o nouă poartă, în Telos ne vom uni și îi vom însoți pe cei prezenți în marea adunare.

Îndeplinește - fii conștient de toate semnele universului care ajung la tine.

Tot ceea ce se întâmplă în lumea ta este exact în funcție de alegerea sufletului tău. Fii conștient de lecții, fii conștient de cine este prezent în câmpul tău de conștiință, fii conștient.

Sunt Adama profesorul umanităţii.

 

#ADAMAYELETELOS

Ayelet Segal Telos LemuriameditaţiePoarta Leilor/8/8/8

lb. Ebraica Teloslemuriaisrael.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!