MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Odată cu intrarea în noul deceniu, 2020, asistăm la incendiile uriașe din Australia





Adama prin Ayelet Segal


În ultimele 4 luni au fost arse 27000 km pătrați. Mai mult decât zona statului Israel în totalitate ... Căldura care a atins punctul culminant al crizei climatice a ajuns și în Rusia extremă de est, iar în anul 2019, Putin a instruit armata să ajute la gestionarea incendiilor care au ars 30000 km pătrați de pădure.

De asemenea, în America de Nord, în California, în ultimele 2 veri din 2019 și 2018, incendiile s-au răspândit pe zone întinse de peste 200 de mii de kilometri pătrați. Incendiile nu s-au extins şi în America de Sud - în Amazonas și Africa în vara lui 2019 - plămânii verzi ai planetei cu atâtea specii pe ea ...

Elementul de foc este prezent pe planetă în mare intensitate. Suprafața planetei se elimină... Știm că incendiile cresc iar numărul speciilor ajută la reciclarea mineralelor care au fost prinse în plante. Focul permite, de asemenea, reînnoirea multor plante. Cu toate acestea, este un mare dezastru pentru mediul natural. Numărul speciilor și al habitatelor scade drastic. Puține plante preia zona arsă și, ca urmare, animalele şi insectele care au ars în incendiu împreună cu plantele, dispar.

Elementul de foc este conectat la forță, acțiune, sânge și forța vieții. De asemenea, este perceput ca purificator și foarte apărător. Elementul de foc care este prezent pe planetă la sfârșitul unui deceniu, este întâmplător? Există o legătură între conștiința umană și focul care pune stăpânire pe lumea vegetației de pe diferite continente?

Într-adevăr, planeta nu este în punctul său de echilibru, din cauza interferenței umane prin exploatarea resurselor naturale și a revoluției industriale. Poluarea interminabilă de pe Gaia dă semnalele sale, iar cele 4 elemente nu sunt prezente într-o rezonanță echilibrată.  Elementul de apă va fi prezent, de asemenea, cu decongelarea ghețarilor și creșterea nivelului mării. Multe zone de pe planetă vor fi inundate.

Prognoza meteo nu vine să ne înspăimânte, ci să ne încurajeze să observăm. Multe organizații continuă să polueze, iar oamenii încep să se trezească și să strige la acele organizații și la liderii companiilor.

Este timpul să vă asumați responsabilitatea! Nu este vorba despre o altă sticlă de plastic pe care o luăm pentru a fi reciclată. Asistăm la o schimbare de conștiință și deja vine, de la acești lideri noi, care se vor ridica și vor lua decizii pentru a conduce o industrie ecologică, o economie ecologică și o societate care deține responsabilitatea personală și socială.

Oamenii de știință au investigat și au venit cu prognoze optimiste și pesimiste pentru 2050!
Putem simți discuțiile despre aceste probleme care are loc tot mai mult. Copiii de cristal se trezesc și aşteaptă ca societatea noastră să se trezească, înainte de ... Vezi discuțiile cu privire la focurile din Australia, rugăciunile și conștiința trezită.

Planeta albastră are conștiința independentă de sine. Deține conștiința vieții în sistemele de mișcare a celor 4 elemente: foc, aer, apă și pământ. Conexiunea dintre aceste 4 elemente este constantă și continuă. La 4 mii de ani de la acel moment de Big Bang, un milion și jumătate de oameni de pe planeta... Multe culturi au sosit pentru a stabili colonii pe acest pământ și au existat cicluri de viață antice și care au dispărut de pe această planetă.



Îl întreb pe profesorul omenirii, marele preot Adama, 
despre acest subiect și el răspunde:


"Binecuvântaţi sunteți voi, oamenii care citesc noile cunoștințe ce ajung la conștiința umană. Într-adevăr, asistați, odată cu sfârșitul deceniului, la un val de focuri ce se desfășoară pe iubita Gaia. Valul de incendii elimină și îi permite Gaiei să se vindece în multele zone naturale. Dragii mei, natura, vă oferă cea mai mare sursă de inspirație pentru prezența voastră fizică în această lume. Natura, ancorează vizibilitatea vieții, iar acum, sunteţi martori la multele plante și animale dispărute. 

Știți că, sistemul de vegetație și animale de pe suprafața acestei planete este foarte unic: există o mare versatilitate după ce atât de multe specii s-au dezvoltat și sunt co-dependente. Animalele care au multe culori și forme sunt bine conștiente de rolul lor în aceste zile. Conștiința umană se trezește la compasiune și vă aduce, dragilor, la un val de trezire. Într-adevăr, corpurile emoționale umane se deschid și se trezesc în lumea animalelor și plantelor.

Dezvoltarea conștiinței este cea mai semnificativă etapă pentru oameni în acest moment. Prin urmare, dragilor, există o mișcare a focului o suflare asupra planetei. În fiecare continent, oamenii trebuie să se ocupe de acest element puternic care îi face pe oameni să înțeleagă că suntem încă foarte mici în comparație cu forțele naturale ale Gaiei.

Oamenii de pe pământ, cei antici, care dețin cunoștințele antice și observă ce se întâmplă pe planetă, nu sunt surprinși. Ei știu, Indienii, Aborigenii, triburile din Africa, că nu putem continua ca Gaia să fie exploatată.

Întrebarea pe care trebuie să v-o puneți, copiii luminii, este, dacă voi, cei care ţineţi lumina, voi, care sunteți conștienți de transformarea minunată care are loc pe planetă în aceste zile, puteți vedea focul ca o oglindă a focului intern care se găseşte în conștiința umană și cum poate fi liniștit acest foc intern?

2020 va aduce cele 4 elemente ca oglindă pentru oameni. Ai fost şi vei intra tot mai mult în secolul 21, Gaia va răspunde, ca fiind una cu conștiința umanității. Nu vă temeți, deoarece conștiința și limba voastră recreează identitatea planetară în aceste zile.

Oamenii își creează identitatea cu noua umanitate, umanitatea care răspunde noilor 10 comandamente ce rezonează cu instrumentele exacte pentru a merge pe Gaia.

Frăția stejarului care există în sălbăticia naturală, îi cheamă pe cei dragi să iasă ca paznici ai planetei la o nouă discuție ce scoate în evidență unicitatea Gaiei. Planetele animalelor și plantelor, împreună cu regnurile luminii sunt conștiente de schimbările semnificative care au loc pe planetă. 

Cunoaște puterea diferitelor elemente.
Cunoaște-le și practică-le în viața ta. În fiecare element există fundamentele esenței Gaiei, planeta albastră. Fiecare element conține componente care sunt conectate la un alt element. Incendiul nu poate exista fără aer, apa conține particule de praf care sosesc pe pământ, şi ar putea coborî ca ploi și să umple rezervoarele de apă, pământul primește o hrănire constantă din apă și aer, iar focul ajută la dezasamblarea vieţii ce se formează și o asimilează pământul pentru hrănire și recreere.

Este un cerc și un ciclu care permite existența planetei și a existat de milioane de ani.
Factorul care a rupt cercul este omul industrial, care intervenind cu construirea de baraje și schimbând traseele de apă, făcând norii să fie mai denşi sau mai uscați, poluând aerul și solul ... această intervenție denaturează rezonanța existentă pe planeta albastră de zeci de ani.

După cum puteți asista, iar mulți dintre voi comunicați cu frații voştri din stele, știți că prezența voastră este mai mare ca niciodată. Este de necontestat, deoarece există ofițeri de rang înalt care ies de sub acoperire în aceste zile și își publică întâlnirile personale. Piloți din armată, oameni de știință care au investigat corpurile ce au fost luate în captivitate.

Cunoașterea va deveni mai disponibilă și detaliile întunecate vor fi descoperite de către masă. Puterea controlului se estompează pe planeta albastră. Noua tehnologie a fost deja dată omului, iar acele organizații care au controlat oamenii sunt conștienți de acest lucru.

Prin urmare, copii ai luminii familiei lemuriene, voi care ați hrănit planeta cu lumina voastră. Tu, care azi te aprinzi ca turnul de lumină, tu știi. O nouă înflorire a început odată cu intrarea voastră pe porțile luminii anului 2020.

Focul se aprinde, curaţă, purifică și permite multora dintre voi să strălucească din nou. Reîncărcați această strălucire și fiți împreună cu noi în această călătorie reciprocă care se extinde și accelerează mai mult decât în ​​orice perioadă de viață pe această planetă.

Vă binecuvântez în această transformare interesantă.
Suntem Unul cu voi, oamenii din interiorul orașelor luminii planetare
Din orașul luminii Telos
Eu sunt Adama "

sursa: link

Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!