MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Templul Uniunii




Templul Uniunii
Adama prin Aurelia Louise Jones


          Salutări și Binecuvântări, Eu Sunt Adama din Telos. Sunt astăzi aici cu Ahnahmar, unul dintre bătrânii noștri din Telos, care locuieşte aici de la începutul vieții noastre subterane cu puțin peste 12.000 de ani în urmă. Se poate spune că Ahnahmar a trăit la suprafață de peste două mii de ani, înainte de pierderea continentului nostru, și-a menținut același corp tânăr pentru aproximativ 14.000 de ani din timpul vostru. Este foarte înalt, energic și frumos, arătând în jur de 35-38 de ani.

          În timpul Lemuriei, Ahnahmar și flacăra sa geamănă au construit un templu de-o frumusețe minunată numit "Templul Uniunii". Acest templu a fost construit în cinstea Iubirii și a Unirii Flăcărilor Gemene. Ahnahmar, cu flacăra geamănă, au fost gardienii acelei flăcări nestinse a Iubirii Nemuritoare pentru planeta de atunci. Acum mă întorc pentru a permite lui Ahnahmar, să continue.


          Ahnahmar continuă:

          Binecuvântări și iubire pentru toți cei care vor citi acest mesaj. În timpul Lemuriei, majoritatea bărbaților și femeilor şi-au împărtăşit viața cu iubitele lor flăcări gemene. Acest templu măiestuos a fost locul în care au avut loc ceremoniile de nuntă. Cuplurile se împodobeau cu o mare frumusețe și eleganță pentru a-și consacra „Uniunea“ cu energiile flăcării nestinse ale Iubirii Nemuritoare. Deși această flacără a Iubirii a fost stinsă de la suprafață odată cu scufundarea Lemuriei, aceasta a fost păstrată pe această planetă în Templul Uniunii, care a fost ridicată în întregime într-o vibrație dimensională a 4-a atunci când a fost distrus continentul nostru.

          Acest templu există până în prezent în zona din apropierea Muntelui Shasta, în aceeași locație pe care o deținea, și vibrează acum la o frecvență de dimensiune a 5-a. Deși vechea structură fizică nu mai există în cea de-a treia dimensiune și nu poate fi văzută în realitatea voastră, trebuie să fim siguri că este foarte real și tangibil pentru noi. Templul este foarte activ și continuă până în ziua de azi să îndeplinească toate funcțiile pe care intenționa să le facă de la momentul în care a fost construit. Acest templu se găseşte în orașul de cristal al Luminii, care există în eteric în zona Muntelui Shasta, care se extinde aproape de 40 de mile în diametru. A fost promis că acest minunat oraș lemurian va fi în cele din urmă coborât într-o expresie mai fizică și mulți dintre voi îl veți putea vedea și intra în el. Te întrebi când se va întâmpla asta. Momentul exact este încă necunoscut pentru noi. Anticipăm că va fi spre sfârșitul acestui deceniu. Când se va întâmpla acest lucru, acest templu, împreună cu toate celelalte minuni pe care le deține orașul de cristal, vor fi disponibile celor care se vor potrivi acelei vibrații în dezvoltarea lor spirituală.

          Aurelia, cunoscută ca Louise Jones, care s-a implicat în acest templu în timpul Lemuriei, a redescoperit locația acestui templu acum câțiva ani în timp ce făcea plimbări la câțiva kilometri de casa ei din Munte. Zona Shasta. La început, ea a realizat că este un loc foarte special, dar nu a putut dezvălui misterul. Din motive necunoscute, ea s-a simțit foarte atrasă şi s-a întors frecvent în zona noastră pentru plimbări și meditații. De mai multe ori pe săptămână, am urmărit-o cum urcă în sus pe deal. A fost întotdeauna o încântare și bucurie, mai ales pentru prima dată, când am văzut-o venind. Am așteptat ziua în care am putea comunica mai direct cu ea. Necunoscut minții sale exterioare, de fiecare dată când venea, ea a primit în planul interior primirea călduroasă, împreună cu multă atenție și dragoste de la noi.

          Aceasta s-a întâmplat după mii de ani de când nu am mai avut, niciun fel de oportunitate de a comunica conștient cu orice persoană de la suprafață în această locație. Există şi cei care trăiesc în această zonă, care, de asemenea, vin din când în când pe deal pentru plimbări, dar nici unul dintre ei nu a realizat vreodată nici un fel de conștientizare cu privire la ceea ce reprezintă această locație. Mai multă claritate a fost în cele din urmă oferită prietenei noastre Aurelia, cu privire la natura locației sale preferate, pentru care ea a simțit o atracție atât de puternică. Iubirea ei și gradul înalt de respect față de sfințenia acestui loc, ne-au permis să ne dezvăluim pe noi înşine, și să ne deschidem într-o măsură mai mare, a implicării ei anterioare cu noi în Templul Uniunii.

          Avem un plan eventual pentru acea locație și sperăm ca într-un viitor apropiat, acest loc sacru să poată fi dezvăluit publicului. Vă imaginaţi că, în următorii doi-trei ani, va fi construit un templu mic unde ceremoniile de nuntă și cursurile de dezvoltare spirituală vor fi organizate sub sponsorizarea noastră. Știm de asemenea că, foarte curând, multe cupluri vor fi îndrumate să vină aici pentru a-și consacra ceremoniile de nuntă cu energiile Templului nostru.

          Aurelia a făcut recent o ceremonie de nuntă în acea locație (1 noiembrie 2001), înscriindu-ne prezența deplină în Prezența Luminii. A fost pentru prima oară de la scufundarea Lemuriei când o ceremonie de nuntă a avut loc în octava fizică, direct în locul în care se situa Templul Uniunii de dimensiunea a 5-a. Acesta a fost un moment de bucurie pentru noi și ne-am oferit cu sprijinul nostru deplin. Eu, Ahnahmar am fuzionat în totalitate cu ea în timpul ceremoniei.

          Fiind necunoscut minții sale exterioare, ea se pregătea pentru o experiență minunată. În urma îndrumării sale interioare, ea a sugerat unui cuplu de flăcări gemene că există o locație specială, în care le-a cerut ca ea să le oficializeze ceremonia lor de nuntă. Telosienii, împreună cu Consiliul Lemurian și ființele din Tărâmul Luminii, au fost foarte mulțumiți de acest eveniment. În mod literal, sute de mii dintre noi, care au venit cu milioanele în regiunea invizibilă, au participat la această nuntă în corpurile noastre eterice. Într-un fel, a fost norocoasă că nu ne-a putut vedea pe toți, deoarece ar fi, putut fi, destul de intimidată, având în vedere dimensiunea mulțimii care a participat. Se pare că toți cei din Telos și din Tărâmul Luminii erau acolo, aplaudând reactivarea Flăcării Iubirii şi a Flăcărilor Gemene din templul nostru în octava fizică.

          Numai după nuntă i-am dezvăluit mai multe informații despre adevărata natură a templului și despre activarea minunată care a avut loc pentru planetă în timpul ceremoniei. Urmând inima și îndrumarea interioară, am fost amuzaţi să vedem cum ne-a oferit ocazia de a crea această minunată deschidere în planul fizic. Scenariul pe care-l așteptam atât de mult timp, desfășurat într-o succesiune perfectă, fără a avea vreun indiciu, despre ceea ce se va întâmpla cu adevărat, pe lângă o ceremonie de nuntă. Și asta ne-a făcut să zâmbim toți.

          Mulți dintre voi aţi descoperit că relațiile de căsătorie au fost deseori devastatoare, aducând mai mult stres și dezamăgire decât bucurie și fericire susținută. Motivul ar fi, că relațiile stresante se bazează mai degrabă pe dualitate, decât pe unitatea Iubirii divine. Cu excepția cazului în care o relație se bazează pe acea unitate, ea nu poate îndeplini niciodată dorința inimii pe care aţi simțit-o atât de profund.

          Acum permiteți-mi să vă vorbesc puțin. În calitate de gardian al Nestinsei Flăcări a Iubirii, v-am urmărit la suprafață, relațiile voastre de foarte mult timp. Pentru cei dintre voi care vă căutați iubita /iubitul vostru în afara voastră, permiteți-mi să vă spun că, acest lucru nu este modul în care va veni. Iubitul tău/iubita ta, este de asemenea o parte din tine. El sau ea poate avea un corp în lumea exterioară, dar întâlnirea cu acesta; când unul - nu este pe deplin pregătit pentru această inițiere, acest lucru este puțin mai complicat. Nu este, de cele mai multe ori ceea ce vă interesează, deoarece experiența dimensiunii a treia nu oferă întotdeauna această compatibilitate de caracter și spirit decât, dacă ambele părți au ajuns la același nivel de pregătire și evoluție.

          Ascultaţi-mă bine, dragilor. Căutați-l pe cel dinăuntrul vostru mai întâi în fiecare celulă și atom al inimii și al sufletului și începeți să dezvoltați o relație cu el. Acela e Sinele, omologul tău divin. Trăiește în tine. Relația pe care o căutați nu este altceva decât reflectarea propriei relații cu propriul vostru  Sine Divin. Când învățați să vă iubiți în fiecare aspect al esenței voastre, fiecare aspect al divinității voastre, fiecare aspect al experienței voastre umane și această iubire divină pentru Sine, devine conducător al inimii și al vieții voastre, nu veți mai căuta în altă parte. Veți ști că l-ați găsit. Nu contează cu adevărat ce formă are, inima voastră se va simți plină și mulțumită.

          În acel stadiu de dezvoltare al vieții voastre spirituale, oglinda sau reflexia acelei stări de iubire perfectă pentru Sine, nu poate face altceva decât să se manifeste tangibil în viața ta. Aceasta este legea divină și nu se poate să dea greş. Dacă nu o aveţi, înseamnă că nu sunteţi încă acolo. Te gândeşti, dacă aceasta va apărea în viața ta în timpul divin, și așteptați, în cazul în care există o perioadă de așteptare pentru tine, nu va conta pentru că știi, că te-ai Unit deja în inima ta cu obiectul dorinței şi a iubirii tale. Veți cunoaște complementul divin sau flacăra geamănă pe care ați căutat-o, în acea Uniune divină perfectă care se va manifesta într-un fel sau altul.

          În dimensiunile superioare, ființele au atins deja această perfecțiune a iubirii divine, altfel ar fi acolo unde ești. Când veţi atingeți perfecțiunea acestei iubiri divine, veți fi înălțați în tărâmul superior și veți fi în acea uniune perfectă cu ceea ce v-a scăpat atât de mult timp. Se poate întâmpla, de asemenea, și în realitatea voastră a dimensiunii a treia. Odată ce ați atins această stare de iubire divină în inima voastră, nimic nu poate fi reţinut de la voi, nici măcar flacăra ta geamănă.

          În numele iubirii divine, vă pot sugera să începeți de acum să vă căutați iubitul/iubita în propriul vostru Sine. Acesta este cel mai rapid mod de a vă uni cu flacăra geamănă. Nu va trebui să puneți anunțuri în ziar pentru a îl/o întâlni sau pentru a merge în cluburi singuri. El sau ea va cădea literalmente în braţele tale și nu vei putea să îl/o eviți.

          Fie, ca toate încercările să le întâlniți în îmbrățișarea Iubirii divine! Este plăcerea mea să vă invit să veniţi la templul meu pe timp de noapte, în clasele unde dau cursuri pentru cei care doresc să se reunească cu flăcările lor gemene. Nu mă refer la faptul ca am să devin un pețitor cum îl numiţi în limba voastră. Suntem dispuși să vă ajutăm în reconectarea cu acea parte minunată a Sinelui pe care ați abandonat-o cu mult timp în urmă; acea parte care va magnetiza pe iubitul tău/iubita ta și orice altceva ce vă doriți în viața voastră. Noi, nu vom magnetiza pe cei dragi ai dumneavoastră, dar vă vom arăta cum să realizaţi acest lucru pentru voi înşivă. Noi vă vom învăța adevăratul sens al cuvântului  "Uniunea ".

          Înainte de a merge la culcare pe timp de noapte, adresați-vă ghizilor pentru a vă aduce la Templul Uniunii, pentru a participa la cursurile noastre. Echipajul meu subteran și cu mine, vom fi acolo să vă primim. Promit că vom avea o perioadă încântătoare împreună. Dacă nu vă amintiţi, nu vă faceţi griji. Cu subțierea vălului, mulți dintre voi, în curând vor începe să-și amintească numeroasele aventurile de noapte încântătoare.


publicat de   Mt. Shasta Light  Publishing  http://www.mslpublishing.com/

          Traducere  Suzi Mirea

Mesaje de la ADAMA - https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/


       Fundaţia Telos World-Wide

         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

          Scopuri

          Scopurile fundaţiei sunt următoarele:
  •   Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •   Promovarea scrierilor și lucrărilor celor din Telos
  •   Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, în vederea asigurării unei structuri şi pentru a promova învățăturile din Telos,
  •   Construirea unui centru pentru educare și frăţie, și
  •   De a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org 
E-mail:     telos@telosinfo.org   

3 comentarii:

  1. Recunosc, nici măcar nu am făcut vreo încercare de a-mi întâlni Flacăra Geamănă și azi mă întreb ce merite au avut sufletele noastre pentru a li se permite cunoașterea?! Eu una știu abia azi, conștient vorbind, citind acest mesaj de la Adama, că maeștrii galactici deja mi-au oferit darul, conștientizez că acum primesc și în mintea mea răspunsul clar la ce mă întrebam nu cu mult timp în urmă, respectiv ce divin pețitor ne-a ajutat pe amândoi să trăim atât de sublim, de pur, uniunea în îmbrățișarea Iubirii divine. Acum înțeleg în mod evident, mental vorbind, că amândoi ne purtam în suflet unul pe celălalt, că fiecare alesesem să trăim frumos, în Lumină și Iubire necondiționată, dar fiecare singur, în lumea lui. Sufletele noastre s-au recunoscut fără vreun dubiu și tare emoționată mă întreb, oare citește și el acest mesaj de la Marele Preot Adama? Oare și mintea lui realizează că am fost amândoi magnetizați de înalții pețitori? Mă copleșește cum te uiți la mine și te îngrijești să fiu senină și mă veselește de fiecare dată cu ochii umezi de emoția bucuriei, să știu în fiecare zi că exiști acolo, pentru mine. Îmbrățișări fără limite către tine, dragul meu drag, de la urechiușa ta dragă! Mulțumesc familiei mele lemuriene pentru confirmarea darului, mulțumesc Mare Preot Adama, mulțumesc Aurelia Louise Jones, mulțumesc mesager Condor C.!
    https://www.youtube.com/watch?v=OGQg6RejESM&t=8s
    https://www.youtube.com/watch?v=o2glRdDIl7Y

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.Foarte interesant, mà intereseaza si pe mine, si care este procedura. Multumesc pentru informative daca aveti placere sa-mi dati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.Foarte interesant, mà intereseaza si pe mine, si care este procedura. Multumesc pentru informative daca aveti placere sa-mi dati.

    RăspundețiȘtergere

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!