MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Actualizarea Ieşirii noastre





Adama – prin Aurelia Louise



          Salutări, dragii mei, Eu sunt Adama. 
          Mulți dintre voi știţi deja că un număr mare dintre noi intenționează în cele din urmă să apară la suprafață atunci când sunteți suficient de pregătiţi și dispuși să ne primiți, împreună cu învățăturile noastre. Va fi plăcerea noastra să ne reconectăm cu toții față-în-față și să vă învățăm tot ce știm.

          Vom fi alături de voi cu învățăturile noastre şi cum să vă creați o viață plină de magie și paradis pentru voi înșivă, și pentru cei dragi, chiar acolo unde vă aflați. Vă cerem să ajutați la răspândirea gradului de conștientizare a prezenței noastre în Muntele Shasta tuturor celor a căror conștiință este pregătită să primească aceste informații. Faceți ceea ce puteți pentru a sprijini cu înțelepciune apariția noastră la "suprafață" și este promisiunea mea că nu veți regreta niciodată.

          Observăm că mulți dintre voi doriți să cunoașteți timpul și datele; unii dintre voi sunt aproape nerăbdători. Vă rugăm să înțelegeți că timpul apariției noastre nu depinde de noi; "Suntem pregătiți". Oamenii de la suprafață, colectivul, nu sunt încă gata să ne primească. Pentru a ieși prematur ar fi înfrângerea scopului apariției noastre și ar crea obstacole definitive.

          Aurelia: Ce ni se va cere nouă, ca să ieșiți din orașele Luminii?

          În primul rând, monitorizăm și înregistrăm coeficientul de iubire şi lumină al populației de la suprafață. Măsurăm nivelul de compasiune și în deschiderea inimii colective. Acesta este doar unul dintre factorii pe care îi examinăm. Mai există şi multe alte câteva pe care le considerăm foarte importante. Multe vor depinde de nivelul de constiinţă şi evoluţia colectivului, de conștientizarea lor în vibrații  superioare ale iubirii și dorința lor de a-şi trăi viața ca ființe divine. Suntem acum îmbarcaţi în Marea aventură a ascensiunii. Cei care vor putea să rămână pe planetă dincolo de următoarea decadă sunt cei care au ales să îmbrățișeze Hristosul și Divinitatea. Evenimentele personale și planetare vor deveni mentorii voștri pentru a vă asista în această direcție. După milioane de ani de evoluție pe această planetă, Mama Pământ a ales să meargă mai departe în evoluția Ei personală și să ia împreună cu Ea pe acei oameni care sunt gata să facă aceeași alegere.

          Ca urmare a alegerii ei, Creatorul a dat Pământului o dispensație puternică de Lumină și Iubire. Planeta voastră este acum inundată de noi energii, spre deosebire de altădată. Aceste energii cresc în intensitate, viteză și frecvență cu fiecare zi ce trece. Șapte portaluri majore s-au deschis de la Sursa Creatorilor în 2002, care vă va transforma foarte mult planeta până în anul 2012 și mai departe. În o sută de ani de acum, planeta voastră va fi complet transformată.

          Fiecare dintre aceste portaluri conțin un număr de sub-portaluri și intrări prin care toți trebuie să treacă pentru a trece la pasul următor. Prin 2012, sau poate un pic mai devreme, mulţi dintre "iniţiaţi" vor fi ridicaţi în realitatea  dimensiunii a cincea, într-o lume a magiei și paradisului. În scurt timp, planeta voastră va fi transformată suficient pentru a deveni aproape de nerecunoscut în conformitate cu standardele actuale de trai.

          Intensitatea Luminii crește zilnic. Acest lucru vă va ajuta în marea transformare care este necesară în trecerea voastră în cea mai minunată și cea mai mare aventură a tuturor vieților voastre împreună. Concluzia este că "în curând va trebui să îmbrățișați Hristosul sau să părăsiți planeta." Pentru aceasta, veți primi mai multă asistență decât oricând.

          Acesta este sensul celei de-a doua veniri. Toată viața de pe Pământ se va întoarce în curând la perfecțiunea originală cu care a fost înzestrată la începutul creației Ei. Există și alte planete ca Pământul, unde oamenii se bucură încă de separarea de Dumnezeu și de modul, de violență. Vor exista multe noi alegeri alternative pentru sufletele care decid să rămână în urmă.

          Ce legătură are, privind apariția noastră? Iubiţi frați și surori, așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm atât de mult vouă, cum şi voi doriţi la fel de mult ca noi. Nu vom ajunge la suprafață în mod vizibil până când majoritatea oamenilor de pe această planetă nu au îmbrățișat iubirea, compasiunea și nepăsarea față de toate formele de viață și toate regatele. De asemenea, va fi necesar ca un anumit procent din populație, care nu este încă determinat, să devină conștient de planul nostru de apariție și să-l primească. Sunt doi factori principali care vor determina momentul apariției noastre, și există şi alte câteva consideraţii care vor intra, de asemenea, în joc.

          Cu evenimentele care vor apărea în curând pentru voi toți, sperăm ca până în 2008, sau la puțin timp după aceea și probabil, mai devreme pentru unii, vor exista suficiente schimbări pozitive în inima umanității și pe scena politică, încât am putea începe să ieșim la suprafață mai vizibil pentru a vă ajuta pe mulți dintre voi, alături de Mama Pământ, pentru a vă deplasa pe tot parcursul procesului vostru de înălțare.

          Când sunteți tentați să ne cereți date pentru apariția noastră, vă întoarcem întrebarea prin a vă întreba dacă ați îndeplinit încă cerințele. Dragilor, când veți fi pregătiți să ne primiți?  Depinde de voi să vă faceţi temele și să vă pregătiţi in deschiderea experiențelor minunate a apariției noastre printre voi.

          Aurelia: Aveți un plan de apariție?

          Da, cu siguranță. Avem un plan de apariție care trebuie să rămână nedivulgat, unul care se va desfășura într-o taină discretă și într-un mod clandestin. La început, în diferite locuri, ne vom întâlni în secret cu grupuri mici de oameni pentru a le da învățăturile directe și transmisiile de iubire a energiilor noastre. Aceste grupuri mici vor ieși apoi și vor transmite învățăturile noastre altora care sunt gata și dispuși să audă. Pe măsură ce mai mulți oameni devin pregătiţi să se întâlnească cu noi, cercul celor cu care ne vom întâlni va deveni mai mare și treptat va crește în grupuri mari.

          Pe măsură ce acest impuls crește, mulți dintre noi vor putea ajuta într-un mod mai vizibil. Atunci când destule grupuri se formează în jurul planetei și membrii lor și-au păstrat legământul cu noi, vom permite treptat tot mai mulți oameni să se întâlnească direct cu noi, până când vom ieși în totalitate printre voi.

          De asemenea, s-ar putea să fiţi mulţumiţi când știți că unii dintre oamenii noștri fac deja o lucrare minunată în dimensiunea voastră pentru a pregăti calea pentru noi toți, să fie mai târziu vizibilă. Nu este încă permis niciunuia dintre aceştia să se identifice cu oamenii "de la suprafață". Ei sunt aici incognito și acesta este modul în care trebuie să rămână pentru moment. Cu excepția cazului în care vibrația, alinierea și motivația nu rezonează cu o conștiință de dimensiunea a cincea, cu siguranță nu vă vor contacta. Mulți dintre voi aveți impresia că vom veni în vibrația voastră, dar acest lucru nu se va întâmpla.

          Al doilea val al apariției noastre mai mari, nu va avea loc în cea de-a treia dimensiune.
Noi nu ne-am planificat să ne reducem vibrația noastră la nivelul dumneavoastră. Cu excepția celor care trăiesc deja în acest nivel de vibrații, deși vom fi tangibili printre voi, nu toţi vor fi capabili să vadă și să interacționeze cu noi în mod direct. Înțelegeți, că suntem fizici dar vibrăm la o frecvență care este mult mai mare și mai rapidă decât a voastră, astfel invizibilă pentru majoritatea dintre voi, încă. Până atunci, este treaba voastră să vă ridicaţi vibrația și conștiința la cel puțin două treimi din cale, inainte de a vă întâlni cu a noastră. Acest lucru înseamnă că va trebui să vă ridicaţi vibrația la un nivel aproape cinci dimensional pentru a ne întâlni în mod conștient.

          Acest lucru indică faptul că, atunci când un număr mai mare dintre noi se vor amesteca ocazional printre voi, la început vor fi aceia care vor percepe și ne vor vedea, la fel de tangibil cum vă vedeți și vă percepeţi unul pe altul. Cu toate acestea, majoritatea nu va fi. Treptat, se va întâmpla ca tot mai mulți oameni de la suprafață își vor ridica vibrațiile la nivelul dorit și se vor alătura în rândurile celor care pot vedea și interacționa direct cu noi.

          Atunci, vom avea un angajament împreună dacă alegeți să îndepliniți condițiile. Cu inimile deschise, așteptăm să fiţi pregătiţi. Vă binecuvântăm și vă ținem pe fiecare dintre voi – foarte dragi în inimile și sufletele noastre.


publicat de   Mt. Shasta Light  Publishing  http://www.mslpublishing.com/

          Traducere  Suzi Mirea

Mesaje de la ADAMA - https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/


       Fundaţia Telos World-Wide

         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

          Scopuri

          Scopurile fundaţiei sunt următoarele:
  •   Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •   Promovarea scrierilor și lucrărilor celor din Telos
  •   Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, în vederea asigurării unei structuri şi pentru a promova învățăturile din Telos,
  •   Construirea unui centru pentru educare și frăţie, și
  •   De a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org 
E-mail:     telos@telosinfo.org   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!