MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Frecvenţa de Încredere a Inimii - Mesaj de la Adama - luna Iunie 2019



Frecvenţa de Încredere a Inimii

Mesaj de la Adama pentru luna Iunie 2019 -


""" la suprafaţă, purtaţi aceeaşi frecvenţă a inimii pe care o avem noi. Mintea ta poate să-ţi spună că acest lucru nu este adevărat, dar inima ta are încredere. Încrederea este energia principală a inimii. Nu poate fi altfel. S-ar putea să simţi că inima ta s-a închis de la această vibraţie, sau că nu o poţi simţi în viaţa ta sau în oamenii care te înconjoară, dar acest lucru nu este adevărat. Inima ta are încredere. """
Celestia, Cartea - Telos - II - Aurelia Louise Jones ~ TELOS - LEMURIA



Dragi Copii ai Inimii, EU SUNT Adama,


         Este cea mai mare bucurie că ne conectăm inimile noastre cu ale voastre astăzi, invăluindu-vă cu valuri de iubire divină pentru a-ţi deschide inima în amintirea plinităţii acestor frecvenţe pe care inima voastră le-a stăpânit odată atât de bine pe vremea Lemuriei.


        Vorbim astăzi despre o frecvenţă centrală a inimii care este vitală pentru continuarea reintegrării şi încurajării, care vă poate învăţa despre voi înşivă şi să puteţi crea miracole mici în viaţa voastră. Încrederea este o energie conectivă, stabilind punți de lumină și conexiunea între voi și toate ființele, permițându-vă să simțiți și să vă conectați la alte inimi. Încrederea este și Deschiderea, cu cât aveți mai multă încredere, cu atât mai mult puteți să permiteți, să experimentați și să savurați toate momentele dulci ale Vieții fără limită.

        Sunteţi pe deplin conştienţi de nivelul de încredere, dragii mei, îţi poţi deschide inima? 
        S-ar putea să fii surprins de ceea ce descoperi.

        În Telos, ne-am vindecat pe deplin rănile trecute și ne-am predat ego-ul la adevărata noastră natură divină, astfel încât să putem magnetiza pe deplin Încrederea. Inimile noastre sunt complet deschise și care să permită manifestarea frumuseții și veritabilul paradis, care este fructul imaginației noastre interioare... Am modelat și am făcut lumea noastră cu focurile Iubirii Inimilor noastre.... lumea noastră este ceea ce facem din ea... ceea ce ne imaginăm că este... este suma totală a tuturor celor care se află în interiorul nostru conștient și inconștient. Majoritatea omenirii nu sunt capabili să creeze cu acest tip de libertate a inimii, cu atât mai multe vieți trecute și experiențe dureroase care v-au condus pe fiecare dintre voi, pentru a crea mai multe ziduri de protecție peste inimile voastre. Aţi pus o barieră între voi și fluxul natural de a primi tot ceea ce este bun și orice fel de aprovizionare nelimitată a Iubirii pe care inimile voastre o pot imagina. Aceste bariere constau în astfel de energii ca dezamăgiri, sentimente de a fi mai puțin decât, și ceea ce ați considerat a fi trădări sau abandonuri de la cei din jurul vostru și în cele din urmă de la tine.

        Rezultatul este că, mulți dintre voi nu pot trăi pe deplin iubirea în... Chiar și atunci când vă confruntați cu o manifestare minunată și cea mai satisfăcătoare, nu vă puteți permite să savurați pe deplin momentul, aceste multe temeri inconștiente născute din experiențele trecute v-au învățat să nu aveți încredere deplină în bunul pe care îl primiți, vă temeți că celălalt pantof poate cădea sau că cineva va veni să vă ia fericirea. Vă temeți că Viața nu poate fi atât de bună cu voi... Tu instinctiv blochezi dulceața deplină a vieții și a iubirii de la care vin în viața ta, fără reținere... Încrederea este un răspuns natural... Ai Încredere în Iubire? Ai Încredere cu întreaga putere a inimii tale că experiența ta de Viață îți poate aduce o mare fericire? O inimă complet deschisă și încrezătoare poate chiar experimenta înălțimile Iubirii, cum ar fi extazul... toate inimile sunt făcute la fel cu aceeași capacitate de a experimenta plinătatea acestui tip de Iubire.... la fel cum ai noştri sunt în Telos, noi nu suntem diferiţi.

        Încrederea este o energie puternică, imaginează-ţi-o ca o mare Flacără în inima ta, ca o mare Torţă care te poate ajuta să-ţi vindeci temerile... cere ca, Încrederea să fie stabilită în inima ta şi pod pentru fiecare distanţă pentru tine, de a aduce la tine tot ceea ce trebuie să înţelegi şi să reconciliezi. Predarea şi îngrijirea inimii tale, să ai Încredere în totalitate este un proces care necesită răbdare. Un copil care a experimentat traume sau percepții negative ale ei/lui de sine nu mai are încredere în mod automat. Trebuie să reînveți să crezi din nou că ești pe deplin demn și capabil de a iubi la acest grad. Nu vei regreta niciodată că ai făcut-o aşa, cum nu vei mai avea nevoie pentru a manifesta scenarii care vin să-ţi saboteze mult căutata fericire sau că, din păcate, vin să valideze percepţiile inconştiente pe care le-ai putea avea încă, care nu au evoluat încă la o mai mare opinie de sine, Sau, în cele din urmă, unde crezi că viaţa nu-ţi va aduce niciodată tot ceea ce îţi doreşti.

         Procesul de vindecare este de a egaliza toate acestea în Marea flacără a inimii tale, cu iertare şi compasiune. Odată ce ai simţit compasiunea şi iertarea pentru tine, poţi lucra cu Încredere ca o energie activă. Pentru a avea Încredere deplină este să-ţi deschizi Inima din nou, pentru a-ţi permite să iubeşti şi să te simţi în Viaţă. Un copil are Încredere atât de uşor, încât nu a învăţat nevoia de a se proteja. Este foarte posibil să redobândiţi această stare de inocenţă din nou şi să aveţi încredere deplină că sunteţi iubiţi. Cât de mult poți să ai încredere în iubit/iubită? Într-adevăr, cu cât de multă bunăvoință alegeți să aveți încredere în Viață, și să vă permiteți să fuzionaţi? Inima unui maestru ascendent poate să cuprindă un ocean întreg, o țară, un continent, într-adevăr toată planeta și multe altele ....

        Am dori să vă sugerăm acum un exerciţiu extrem de benefic în ceea ce priveşte lucrul cu Încrederea. Rezervaţi-vă ceva timp pentru voi şi să aruncăm o privire la toate zonele din viața voastră, şi să identificăm unde nu ai încredere, există întotdeauna unele zone în care ai încredere mai multă decât altele, unde nu-ți permiți ca Marea Viață să-ți aducă tot ce ai în Inima ta şi care tânjeşte să experimenteze şi să devină? Unde blochezi fluxul de orice lucru bun care ar fi în mod natural deschis și posibil pentru voi de a experimenta? Imaginează-ţi că energia încrederii este o energie vie care te va ajuta să arzi toate îndoielile, furia, dezamăgirile, regretele şi durerea care te ţine în tipare repetitive în lipsă de iubire. Uneori, durerea unui eveniment din trecut a fost prea mare pentru a fi resimțit și experimentat în momentul prezent sau în viața de zi cu zi. 

         În aceste cazuri, Sinele Superior a luat această durere şi a stocat-o în memoria celulară pentru a fi revizuită atunci când sunteţi din nou capabil să-l procesaţi. Dacă un suflet a rezistat în mod repetat la revizuirea acestor emoții; pentru a le permite să se redefinească și să se elibereze, ele trebuie să fie acum somatizate în corpurile lor fizice inferioare și vor vedea adesea lumina zilei ca o dizarmonie fizică care nu mai poate fi negată. Dacă încă se opune, acestea se vor dezvolta ca un cancer sau un alt tip de boală fizică. Vă rugăm să vă întoarceţi la aceste răni și emoții negative la focurile sacre ale puternicei voastre Prezenţe EU SUNT, pentru fiecare energie pe care încă nu v-ați permis să o eliberați complet, ea/el va lua pe fiecare și va începe procesul de transmutare. Puteți cere, de asemenea, Mamei Maria și Inimii ei imaculate de iubire pentru a vă ajuta în transmutarea temerilor care sunt cele mai dureroase pentru voi.

         Oricare ar fi fericirea pe care o simțiți, şi sunteți refuzați de cei dragi, indiferent ce credeți că nu puteți avea pentru că se pare că nu vă ajunge, luați aceste emoții și cereți Sinelui vostru Divin să le transforme prin acțiunea alchimiei inimii și a incendiilor din Conștiința lui Hristos disponibile în inima voastră care vă pot vindeca şi elibera, precum şi toată compasiunea, iertarea, harul şi bucuria pe care inima voastră le poate invoca.

         Este foarte important să căutați să restabiliți o Încredere perfectă în Sinele vostru Divin pentru a vindeca rănile din toate viețile voastre trecute, unde ați suferit pentru misiunea dumnezeiască și ați simțit că sunteți părăsit de divinitatea voastră. Așa cum a simțit Iisus atunci când era pe Cruce, ne-am simțit adesea abandonați sau trădați de sinele nostru divin și adesea am făcut jurăminte că nu vom mai crede niciodată din nou sau că viața a fost prea grea; adesea am îndreptat multă furie spre Sinele nostru Superior și am suferit o deconectare ca rezultat; precum și consecința manifestării acestor emoții pe parcursul vieții. Inspirați acum şi reconectați-vă cu iubirea să rezolvați fiecare dintre aceste momente prin îmbăierea lor cu incendiile de puritate și harul inimii voastre. Credința vă va menține frecvența, astfel încât Încrederea să poată fi insuflată în inima voastră, iar acum Iubirea poate curge și numai Iubirea are puterea de a reînnoi toată viața, de a reînvia și de a se reconecta cu magia ei cultivatoare și cuprinzătoare.

        Cu o Inimă adevărată și veșnic devotată, - EU SUNT Adama


TR. Suzi M

Mesaj primit de Nancy Fuoco pe 9 iunie 2019
pentru Fundația Telos Worldwide
(Mesajul a fost canalizat pe baza citatului de mai sus din Cartea Telos 2)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!