MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama – Pretinzi că eşti un om





       Uneori, aveți nevoie de gesturi, aveți nevoie de acțiuni în dimensiunea voastră pentru a-ţi aminti, pentru a grava energie în tine. Acest gest pe care l-am făcut împreună, acest Cerc al Iubirii, această Alianță a Iubirii, am transmis-o către tine; ne-am conectat cu inima ta, această inimă vie care bate în tine.

       Dragi copii ai Pământului, dragi frați, dragi surori, vorbesc astăzi în numele Iubirii care trăiește în voi. Te iubești, pe tine însuți/însăţi? Aceasta este întrebarea! Chiar te iubești pe tine însuți/însăţi? În interior, tu te iubeşti pe tine însuţi/însăţi, şi mă refer la fiecare dintre voi?

       Vă voi da un exemplu. Dimineața, când vă treziţi:
       - Simțiţi un val de bucurie extraordinară doar la gândul de a fi capabil contemplaţi cu voi înşivă, să contemplați această imagine cu voi în oglindă?
       - Când te gândești la tine, inima ta tresară de bucurie, entuziasm?
       - Te simți scăldat într-o energie de pace, seninătate, Iubire atunci când te gândești la Tine?

       Vă adresez aceste întrebări simple pentru a vă ajuta să măsurați paşii pe care trebuie să îi parcurgeți spre voi. Vedeți, acest pas pentru unii dintre voi este foarte dificil. Şi de ce, e aşa? Pentru că, voi vă comparaţi şi vă uitaţi la cei din jurul vostru.

       Acordați atenție modului în care părinții voștri se uită la voi, cum te privesc prietenii tăi, cum te privesc copiii. Dar tu știi, că aspectul cel mai destabilizator este modul în care te privești!

       Tu ești cel care te judeci cel mai tare. Şi de ce, e aşa? Pare foarte greu de acceptat, poate? Și totuși, este o realitate pentru 99,9% dintre copiii noștri de pe Pământ. De ce? Pentru ca aţi crezut în tot ceea ce v-au fost predate, tot ce ți-au fost impuse ca credințe în legătură cu cultura căreia îi aparții, familiei căreia îi aparții, limba vorbită în ţara în care te afli şi căreia îi aparții, şi genul fiinţei tale căruia îi aparții. Ai crezut atât de multe lucruri care erau departe de Esența ta Pură, departe de Frecvența Energetică a Vieții din care ești! Cel mai mare pas către tine, copiii mei, este pasul spre tine; acest lucru sigur că nu-l știţi.

       Bine! În acest cristal, am plasat o energie: energia recunoașterii în sine, recunoașterea „Luminii a ceea ce eşti”, recunoașterea „Vieții care ești”. „Viața în care eşti "este perfectă! Acesta este un mare adevăr! Și totuși, îl respingi chiar dacă pronunț aceste cuvinte. Tu respingi această „Viață în care ești”. Pentru că nu crezi. Priviţi-vă  în ochii şi la voi cum purtați toate convingerile pe care vi le-ați impus în această dimensiune. Credințe, adesea nuanțate de mari frici, neîncredere, nesiguranță, judecăți: mari judecăți împotriva voastră!

       Deci, uitaţi-vă la acest cristal, vedeţi-i puritatea, transparența sa; Lumina care poate trece prin el. Acest cristal reprezintă Esența voastră Reală! Pe măsură ce eliminați, transmutați convingerile pe care le transportați și care vă limitează, devii din nou acest cristal. Devii din nou „Ființa Luminii din care voi sunteţi". Devii din nou Viața pe care ai ajuns să o exprimi în această dimensiune prin intermediul strălucirii tale. Vă spun: deja străluciți Lumina, fiecare dintre voi. Scrieţi-vă aceste cuvinte în inimă: deja radiez Lumina Iubirii din interiorul meu. Doar tu, trebuie să recunoști acest lucru, de fapt, să recunoaștem acest Adevăr!

       Și cum veți întâmpina și trăi acest Adevăr? În primul rând, crezând în el, și în al doilea rând, prin recunoaşterea  perfecțiunii care locuiește în tine. Cu cât recunoști mai mult această perfecțiune, cu atât mai mult se deschid ușile de înțelegere spre tine, înțelegeri ale modului  în care te privești, a felului în care te ții în închisoare trăind în judecățile tale.

       Cu cât recunoști mai mult că ești Viață în Acțiune, cu atât devii mai mult a „cine ești”, cu atât mai mult îndrăznești să exprimi „cine ești”, cu atât mai mult îndrăznești să recunoști „cine ești” și simți mai mult legătura ta cu Marea Viață. Cu cât vă simțiţi mai conectaţi la Marea Viață, cu atât recunoașteți, observați și percepeți perfecțiunea în toate lucrurile; e matematică, este atât de simplu și atât de adevărat! Dar mai întâi trebuie să crezi!

       Dacă v-aș pune întrebarea: „Cine eşti tu?” Ați putea să vă descrieți, menționând cincizeci de calități minunate, divine, sacre, pe care le purtaţi în interior? Fiecare dintre voi poartă în înterior său cel puțin cincizeci de calități divine, sacre. Este semnătura inimii tale, semnătura tuturor energiilor / frecvențelor pe care le-ați trăit în dimensiunile multiple; și această semnătură, nu se poate separa de voi: face parte din tine, o respiri!

       Acest cristal astăzi semnează o alianță: alianța cu tine însuți/însăţi, legământul de a recunoaște Divinitatea, Frumusețea care sălăşluieşte în tine, „Lumina care ești, Eternitatea care ești, Conștiința care sunteți. ”Vă invit să meditați la aceste cuvinte, să meditați la Lumina care trăiește în tine, Eternitatea care locuiește în tine, pentru că, Conștiința, Energia, Viața, sunt Acțiuni care corespund „Eternității”. Ce ești tu? Ești o Conștiință, ești Energie, Lumină, Iubire și Pace. Fiecare dintre voi este deghizat într-o ființă umană care joacă un rol în a treia dimensiune. Nu uita niciodată că joci un rol aici, rolul de a te preface ca ființă umană!

       Astăzi, aș dori să vă amintiți aceste cuvinte: nu uitați niciodată să vă „prefaceţi” că sunteți doar o ființă umană în a treia dimensiune, în acest moment. Joci un rol, dar Esența ta este Luminoasă. Această Esență este veșnică în tine! Și, cu cât mai mult îndrăznești să primești acest Adevăr în interiorul tău, cu atât mai mult vei urma o cale a Luminii. Îți va schimba percepțiile despre tine. O să-ţi schimbe percepțiile despre viața din jurul tău. Va deschide ușile pentru tine! Şi este atât de adevărat! Aşa este, veșnic, sacru și divin, și adevărat!

       Astăzi, cu acest cristal pe care îl plasăm în mod simbolic în inima voastră, aprindem o nouă flacără: Flacăra Renașterii: renaștere pentru tine însuți/însăţi și nu uita niciodată că ești cea mai importantă persoană în viaţa ta! Am spus-o deja, am repetat-o de multe ori și astăzi am spus-o din nou: ești proiectul vieții tale; ești țelul vieții tale; ești persoana pentru care acum eşti întrupată și nimeni altcineva! Tu ești scopul final al acestei încarnări, adică, să recunoști Lumina, Iubirea „care ești” pentru că, recunoscând Lumina, Iubirea „a cine eşti”, primind-o, şi trăind-o în voi, îi permiți Universului să se reconecteze cu tine. Daţi-vă şansa ca Universul să se reconecteze cu voi, cu Iubirea ce v-o poartă și ca celulele voastre să răspundă. Celulele voastre încep să se deschidă, să simtă Viața din jurul vostru, permițându-vă să mergeţi spre Unitate, spre înțelegerea Vieții din tine și din jurul tău; permițându-vă să simțiţi că voi aparțineţi Vieții, că totul este conectat, că totul este Unul și că totul aparține de Conștiința lui Unul!

       Ei bine, această Alianță a Dragostei față de tine însuți/însăţi, față de Viață, va fi în creștere! Hrănește-o, să fie în tine! Amintiți-vă de acel moment sacru atunci când ați stat în fața voastră, înainte întrupării în cea de-a treia dimensiune; de credințele pe care nu mai doriți să le purtaţi în interiorul vostru, înainte de Marea Viață care trăiește în tine, înaintea Iubirii din „care ești”; îndrăznește o dată pentru totdeauna şi recunoaşte-o; îndrăzneşte o dată pentru totdeauna ca toate să meargă în această direcția, direcția inimii tale către tine însuți/însăţi. Recunoscându-te pe tine însuți/însăţi, recunoscându-vă importanța, recunoscând Viața „a ceea ce ești” ca fiind lucrul cel mai important!

       Cu privire la aceste cuvinte ale Iubirii, ce ar fi putut să atingă anumite inimi care au nevoie de ele, noi vă învățăm, vă prețuim, şi vă sprijinim!

        Eu sunt Adama, fratele vostru din Telos, fratele vostru în Marea Viață, fratele vostru în Iubire Necondiționată care vă recunoaște.

Mesaj de la Adama transmis prin Denise Laberge si publicat pe http://www.telosinfo.org 

       Traducere  Suzi Mirea

Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!