MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Mesajul lui Hristos





„Orice este posibil!“

        Suntem printre voi. Suntem în jurul tău. Suntem frații și surorile voastre ale Luminii și am pregătit acest loc timp de trei săptămâni pentru a vă primi în energiile noastre. 

        În acest moment, sunteţi înconjuraţi de trei cercuri de energii Luminoase. Primul cerc este alcătuit din ghizi, unul dintre principalii ghizi ai voştri. Fiecare dintre ei se află în spatele fiecăruia dintre voi. Simțiți-le prezența!

        Al doilea cerc este format din Ierarhia Îngerilor, Îngerii Protectori ai Umanității, Îngerii Protectori ai Luminii și Iubirii și al treilea cerc este format din Ierarhia Planetară a Luminii care vin să vă ajute pe toţi în acest moment.

        Această Ierarhie are cunoaştere despre oameni, despre Mama Pământ, şi această dimensiune. Au cunoaştere despre regatele care evoluează în această dimensiune și în prezent această Ierarhie este conectată la viața acestei planete, la toate nivelurile de manifestare ale Marii Vieți. Și membrii acestei Ierarhii sunt conectați la fiecare din inima voastră, la Inima Luminii.

        Deschide-te! Primește această energie de reconectare la Marea Viață căreia îi aparții în această dimensiune, de la această dimensiune, voi, Iubiții lucrători care au venit pe această planetă pentru a semăna Semințele din Lumină ale Iubirii pe care le-ați acumulat din mii de vieți.

        Da, acest moment este prețios, acest moment este special și extraordinar! Raza de Lumină pe care tu o primeşti în acest moment te va ajuta să te reconectezi la Marea Viață care locuiește în tine, care se mișcă în fiecare dintre voi, care crește în fiecare dintre voi.

        Întoarceți-vă ochii în regiunea Inimii voastre Sacre și respirați! Simțiți infuzia acestei Lumini atingându-ți Inima, Catedrala Luminii, astfel încât această Lumină să poată fi difuzată în toate straturile ființei tale din acest corp fizic pe care îl folosești și în celelalte corpuri subtile ale tale. Imaginați-vă că sunteţi ca un soare, o stea strălucitoare care se aprinde și vine să lumineze un nou peisaj din interiorul tău. Un peisaj al Iubirii pentru voi înșivă, pe măsură ce recunoașteți acțiunea Acelei Conștiințe din tine.

        Este timpul ca fiecare dintre voi, copii ai Pământului, să vă recunoaşte-ţi valoarea! Pentru a mă recunoaște pe Mine însumi, Eu, Marea viață, Eu, Hristos, manifestat în materie, Eu, Hristos cel Viu în fiecare dintre voi, Exprimându-mă în fiecare din inimile voastre, in fiecare cuvânt pe care îl rostiți, din gândurile care circulă în interiorul tău. Este timpul să vă recunoașteţi filiația către Lumina Iubirii, a Eternității care susţine această Creație.

        Am auzit multe cuvinte în această dimineață. Cuvinte precum: purificare, trezire, conştiinţă, energie. Ei bine, aceste cuvinte, copii ai Pământului, sunt în viaţă. Fiecare cuvânt pe care-l spui cu voce tare, gândeşte-te că este viu! Ele au efect! Când arunci o piatră pe suprafața unui iaz, valuri mici apar în toate direcțiile, deoarece apa este receptivă. Apa simte piatra cum aterizează în corpul său, și face o acțiune în legătură cu primirea acestei pietre pe care tu ai proiectat-o în ea.

        Bine! Fiecare dintre cuvintele pe care le pronunți, fiecare dintre cuvintele care înlocuiesc gândurile tale întotdeauna produc ondulări în jurul tău, deoarece locuiești într-un univers al conștiinței energetice vii, din tot ceea ce vine din interiorul tău: fie că este vorba de un cuvânt, un gând, un ideal, o credință pe care tu o transmiţi; acționează în mod constant. Pentru că ceea ce este viu este în acțiune. Ceea ce este mort, nu este.

        Deci, atunci când purtați o credință de genul: "Acest lucru nu este posibil!" Ei bine, știi asta atâta timp cât hrănești asta şi credeți în voi înșivă că „Acest lucru nu este posibil”, se produce un efect! În fiecare secundă a vieții tale, ea produce ondulări în jurul tău, în țesăturile sociale ale acestei umanități, în cele socio-familiale, culturale și țesături umanitare ale acestei planete.

        Care este motivul acestor cuvinte astăzi? Ce credințe ai în interiorul tău? Voi sunteţi conștienţi de convingerile pe care le transportați în interiorul vostru? Fiecare credință este activă! Ai menționat purificarea.

        Hmmm ... Aș dori să folosesc cuvântul "vindecare" sau "conștientizare", care este mai potrivit în contextul celui care este conștient de acțiunea sa, de puterea sa asupra sa în sine sau în sine și în Creare. Cineva conștient alege să-și poarte frecvențele, să le hrănească și să le răspândească, pentru a le radia prin „ce este el sau ea!” Când o ființă este inconștientă de una dintre acele credințe pe care le poartă, el nu poate acționa. El nu poate alege. Deci, ce credințe purtați copii ai Pământului? Cu ce credințe trăiţi?

        Uită-te la viața ta! Cum se desfășoară? Privește aceste emoții care apar la suprafață din mintea, inima ta, din interiorul tău și care produc tot felul de efecte: de la cea mai mare căldură până la cea mai mare răceală din corpul tău fizic. Emoțiile care vă deranjează. Emoțiile care te fac să zâmbeşti. Aceste emoții sunt indicii, indicatoare care te orientează către o credință, o emoție. Mai ales o emoție precum regretul, rușinea, teama, este un indicator. Sau, aș prefera să folosesc cuvintele „este o mică comoară în deghizare”.

        Da, o iluzie, o emoție precum vinovăția este „o mică comoară deghizată” deoarece această vinovăție necesită atenția voastră. Această emoție cere să te uiți la ea, să o întâmpini și să meditezi la ea, a deveni conștienţi prin această convingere că este susținută, care este în spatele acestei vinovății. Pentru că vinovăția nu poate, nu se plimbă în viața ta degeaba! Trage un lanț, mai multe lanțuri denaturând credința în ceea ce priveşte Iubirea, în ceea ce priveşte Unitatea, în ceea ce priveşte Libertatea Iubirii Infinite din care ai fost creat.

        Munca voastră în acest moment: vi se cere o mare determinare și perseverență pentru a face acest lucru bun, venit pentru fiecare; da, mă refer la fiecare dintre aceste emoții care se ridică la suprafața conştiinţei tale. Nu-l mai împingeţi la fund ca să fie aruncat pentru că te deranjează.

        La acest nivel de evoluție la care ați ajuns, fiecare dintre voi este rugat să întâmpinați această emoţie, a-i deschide brațele şi a găsi distorsiunea atașată acestei emoții şi care te face să suferi.

        O emoție care te destabilizează, care aduce suferință în interiorul tău este o emoție controlată, acesta este rezultatul unei convingeri, o limitare pe care ți-ai impus-o ție, o judecată pe care voi v-ați făcut-o pentru voi înșivă. Ați făcut o judecată, o critică pentru voi înșivă, o hotărâre prin separare, condamnare, limitare. Iar întrebarea este: „Vreți să continuați să trageți acest lucru, această judecată din inima ta, din energia ta, din câmpul tău magnetic? "

        Pur și simplu trebuie să identificați această credință a limitării pe care v-ați impus-o pentru voi şi că acest tip de credință este întotdeauna o energie pe care ai acceptat să o primești în interiorul tău ca adevăr, asta era în disonanță cu Iubirea Eternă a Vieții pentru tine. Această disonanță te-a distanţat şi te-a indepărtat mult mai mult de la „cine eşti”, deoarece fiecare dintre aceste judecăți denaturate este împotriva Voii voastre înșivă şi a îngroșat vălul dintre inima voastră și „esența Ființei Luminii pure” și ceea ce ar trebui să „fii” din toată eternitatea, ceea ce „ești” din toată eternitatea.

        Ai creat un voal. Ai pus o mască peste tine, o haină groasă. Astăzi, mulți dintre voi nu simt această legătură cu „Ființa de Lumină” care sunteți, din cauza acestor lucruri suma tuturor vălurilor, aceste judecăți, aceste distorsiuni pe care le-ați acceptat ca adevăruri în lumea voastră interioară.

        Bine! Astăzi vorbim despre vindecare. Vorbim despre eliberare, lăsând drumul acestor credințe şi limitări, aceste credințe denaturate despre Iubirea care Ești, despre Iubirea care „Eu Sunt” în interiorul tău, Eu, Hristosul Viu, Eu, Marea Viață în acțiune, Eu, Singura Conștiință care se întoarce pentru a realinia Energia în această lume!

        Și Mă exprim în această lume prin fiecare dintre voi, prin fiecare dintre inimile iubitoare ale umanităţii, prin fiecare dintre inimile vii și iubitoare, animale, plante, toate aceste regate în care conviețuiești, co-trăiești în această dimensiune.

        Astăzi vi se cere să alegeți între cuvintele „imposibil” și „posibil”. Vă spun:"Totul este posibil pentru cel care are credință! Orice este posibil pentru cel care îl creează pe al său, sau noua sa Viață! "Cuvântul„ imposibil "nu există în lumile Luminii". Este un cuvânt inventat de rasa umană care și-a simțit separarea, care a experimentat separarea de la Marele Soare, din Marea Inteligență în Iubirea de Viață.

        Bine! Astăzi vă ofer această nouă mantră:
        „Orice este posibil pentru mine!
          Orice este posibil pentru Viața pe care o am, și pe care o manifest în această viață.
          Orice este posibil pentru mine, Iubirea în acțiune în această dimensiune! "
Cu cât vă angajaţi mai mult în această realitate, în acest adevăr, cu atât vei transmuta mai mult din interior tău însuți, distorsiunile pe care le-ai primit în interiorul tău ca adevăruri și care creează întotdeauna ondulații în jurul tău, frecvențe ale disonanțelor, distorsiuni.

        Aceste cuvinte sunt foarte simple! Foarte simplu, dar sunt acuzați de un mare adevăr de eliberare pentru fiecare dintre voi. Este timpul ca fiecare dintre voi să accepte un mare adevăr pe care l-ați auzit de nenumărate ori și acest adevăr este următorul:
     „Cuvintele poartă o mare putere creativă!
       Cuvintele care sunt rostite poartă o mare putere creativă!
       Chiar și, cuvintele care sunt doar gândite poartă o mare putere creativă! "

       Ceea ce mă readuce înapoi pentru a vă pune următoarele întrebări:
        - Care sunt cuvintele, care sunt propozițiile pe care le repetați în interiorul vostru în timpul zilei?
       - Care sunt cuvintele pe care le spui când privești o persoană care trece pe lângă tine?
       - Care sunt cuvintele care îți trec prin minte în timp ce asculţi știrile de la televizor?
       - Care sunt cuvintele pe care le întreții și le pronunți în raport cu Viața din jurul tău?
       - În legătură cu cei care fac parte din familia ta, vecinii, prietenii tăi?
       - Care sunt cuvintele pe care le menții în interiorul tău despre munca ta?

       Vedeți, aceste cuvinte reflectă o frecvență a creației. Nici un singur cuvânt nu este uitat de Univers, deoarece Universul în care evoluați în prezent vă recunoaște pe fiecare dintre voi ca fiind "Creator". Sunteți, fiecare dintre voi, un „Mare Creator”. Acest Univers este la picioarele voastre ascultând fiecare cuvânt creativ pe care îl gândești sau îl articulezi sau scrii. Nici un singur cuvânt nu este ignorat. Şi acest lucru asta aduce, să te facă să realizezi importanța: să îți dai seama de importanţa cuvintelor pe care le alegi să le trăieşti în interiorul tău? Propozițiile pe care le spui! Propozițiile pe care le repetați pentru voi înșivă!

        Trăiți un moment foarte important în istoria acestei planete! Aș spune chiar crucial! Sunteți unul dintre cei care devin din ce în ce mai conștienți de rolurile lor în această dimensiune. Conștienţi de impactul pe care fiecare dintre voi îl are asupra mediului, în familiile voastre, cu ai voştri prieteni, cu toți cei cu care lucrați, cu toți cei pe care îi întâlniți pe trotuar, în magazine. Da, aveți un impact mare prin emanația a cine sunteți.

        Am venit în număr mare astăzi pentru a vă face să înțelegeți, pentru a vă ajuta să înțelegeți și salutându-vă importanța:  "măreția Vieții pe care o manifestați în această dimensiune! La măreția puterii creației care locuiește în tine!"

        Vedeți, ați vorbit despre creșterea conștiinței acestei lumi. Ei bine, Eu, Hristosul din tine, spune că –  atunci când mergeți pe trotuar şi sunteți conștienți în interiorul vostru, că Eu sunt Hristos cel Viu, care merge pe trotuarul tău în pașii tăi folosind esența Vieții cu tine, în asociere cu tine, fuzionând cu tine; Îți spun că putem aduce speranță și curaj tuturor acelor Oameni, cu fiecare dintre acești pași.

        Dacă în mintea ta, în inima ta spui: „La fiecare dintre pașii mei, aduc Conștiința Vie a Iubirii pentru fiecare dintre frații și surorile mele de pe Pământ." Ei bine, s-a făcut! Întregul univers este în ascultare. Toți Îngerii, toate ierarhiile sunt la lucru și la fiecare dintre pașii tăi, ei merg în toate direcţiile pentru a atinge inimile fraților și surorilor tale de pe Pământ pentru a le lumina inimile lor cu Lumina Înțelepciunii și Iubirii; și la fiecare pas, au așezat o flacără în inimile lor pentru că sunt la porunca ta! Ei ascultă Energia Iubirii pe care o desfășurați, creând-o, manifestându-vă intenția voastră de Iubire, prin credința ta în puterea lui Hristos că „Eu Sunt” în tine!

        Dacă fiecare dintre voi decide să infuzeze, şi să se simtă chiar două-trei minute pe zi – în Puterea Luminii mele prin interiorul vostru, veţi vedea mari transformări în propriile vieți și în viața acestei Umanități atâta timp cât o porți în inima ta.

        Cineva a menționat în această dimineață că am venit ca „Isus Hristos”. Am venit să merg pe suprafața acestui Pământ ca „Isus Hristos” și fiecare dintre pașii mei au adus Lumina în această dimensiune. Fiecare dintre pașii mei a fost construirea Împărăției Iubirii și a Libertății pentru Umanitate. Și fiecare dintre pașii mei au creat ceea ce se întâmplă în această lume acum, două mii de ani mai târziu! Fiecare dintre pașii mei au rămas vii în inconștientul colectiv pentru a aduce această trezire, această Iubire, această flacără astfel încât să nu se stingă singură în secolele care au urmat venirii mele ca „Isus Hristos „pe acest Pământ și tu ești rezultatul acestor pași pe care i-am făcut, pe care i-am parcurs.

        Dar astăzi, odată cu amplificarea Energiilor Iubirii și Luminii pe acest Pământ, sunteți capabili să înmulțiți cu o sută, cu o mie, cu un milion, impactul Luminii Iubirii pe care doriți să o creați și să așezați în inimile fraților și surorilor voastre de pe Pământ. Ai această putere! Tu ai această putere pentru că Eu, Hristos, sunt viu în tine. Dovada: sunteți cu toții adunați aici în al meu Nume. Nu te-ai împiedicat niciodată, nu ai uitat niciodată Prezența mea în tine.

        Deci, veți merge ca un Hristos Viu pe acest Pământ, în numele Iubirii, a copiilor mei, a fraților mei, surorile mele? Depinde de tine ce alegere faci! Depinde de tine să deschizi ușa către „toate posibilitățile”. Aceste cuvintele au fost rostite de mai multe ori aici! Ușa către „toate posibilitățile” în care „totul e posibil!"

        Puteți transforma Inima Umanității prin modul în care priviți o persoană. Dacă te uiți la o persoană în timp ce contemplă şi că această persoană reprezintă Umanitatea, se știe că toată Umanitatea primește acest aspect, deoarece nu există o singură ființă umană care să nu fie conectată la restul Umanităţii. Fiecare ființă umană de pe Pământ este interconectată, interrelaționată cu restul umanității. Crezi că ești separat de El, deoarece folosești o formă care ți se pare densă, voi da un exercițiu de exersare:

        Imaginează-ți că schimbi dimensiunea. Imaginează-ți că părăsești lumea densității, vă schimbaţi și ajungeţi în Dimensiunea Luminii unde tot ceea ce există în acestă dimensiunea este sub formă de lumină. Un copac devine luminos, fiecare om devine un mic soare, fiecare plantă este un soare. Deci, dacă totul este însorit, totul este luminos, totul este conectat ca picăturile de apă în ocean. Totul este conștienţă, toată lumea devine conștientă de tot, la fel cum picătura de apă este conștientă de sine și este conștientă de Ocean. Este vorba despre percepție, convingeri. Totul este despre cum privești Viața. Poţi privi cu ochii tăi pământeni, dar îl poți privi şi cu ochii inimii tale; și cu ochii inimii tale totul este posibil! ORICE ESTE POSIBIL!

         Dacă ai ști cât de mult noi, din Tărâmul Luminii, am vrea să te infuzăm cu adevărul pe care "orice este posibil! Pentru atât de mulţi ani, mii de vieți, aţi refuzat acest aspect " orice este posibil! "Aţi analizat, aţi comparat în funcţie de simțurile voastre fizice.

         Astăzi vă spun că „orice este posibil!” Vă spun că puteţi amplifica puterea acestor simțuri fizice pe care le folosiţi, de câte ori doriţi. Puteți practica audierea la cele mai subtile sunete cu urechile voastre fizice. Ascultați sunetele cele mai subtile, să spunem, în timp ce mergeți sau sunetele cele mai subtile în timp ce vă aflaţi în pat.

         Acest exercițiu sigur trimite un apel, o comandă către toate corpurile voastre, fie fizic sau invizibil, spunând că: "Ah, el vrea să audă mai mult!" Și în acel moment celulele tale, celulele corpului tău fizic și celulele corpurilor tale mental, emoțional, eteric, se vor reprograma diferit pentru a auzi subtilitatea Lumilor Invizibile. Și ai putea fi acasă în grădina ta și să poți auzi o conversație în China sau pe Marte sau pe Venus. De ce nu? De ce nu, dacă orice este posibil!

        Vedeți, în „totul este posibil”, sunteți deja limitat de imaginația voastră, care este formatată de această dimensiune a treia. Această dimensiune pe care ați experimentat-o și aţi explorat-o prea mult timp. "Orice este posibil!" Vă puteți imagina ce ați putea face cu fiecare dintre simțurile pe care le utilizați, în cazul, în care a fost extrapolat, înmulțit de un milion de ori, în termeni de ascultare, simţire, miros, atingere?

        "Orice este posibil!" Eu, Marea Viață în acțiune! Conștiința Unificată a Cine Sunt în Marea Viață. Îți spun încă o dată: "Orice este posibil!" Deci nu limitați acțiunea – Marea Conștiință în această lume. Vă invit să co-creați cu aceasta. Vă invit să ascultați vocea ei din interiorul vostru, ascultă-ți intuiția și îndrăznește, şi ia măsuri, îndrăznește să acționezi în funcție de această intuire urmând intuiția ta. Pentru că intuiția ta este sufletul tău care îți vorbește. Este această legătură cu Tot Ce Este, cu Iubirea care susține această Creație.

         Înainte de a termina, aș dori să vă las cu o imagine extraordinară care vorbește despre tine. Imaginează-ţi o sferă, o sferă frumoasă compusă din milioane și milioane de puncte mici de lumină. Simte această sferă frumoasă. Imaginează-ţi! Unele mici puncte de lumină sunt roșii, altele sunt albastre, galbene. Imaginează-ţi toate culorile! Fiecare dintre aceste mici puncte de lumină reprezintă o experiență, o frecvență, o energie. Simțiți, vedeți această sferă frumoasă și întrebarea este următoarea: puteți elimina o parte din aceste puncte de lumină din această sferă? Le puteţi îndepărta? Nu, nu poți face asta! Această sferă ar fi incompletă, deoarece fiecare dintre aceste puncte de lumină își are locul său, locul potrivit pentru a forma corpul acestei sfere. Și este, această sferă frumoasă? Este extraordinară! Este minunată! Ea poartă frecvențe multiple de culori minunate, fiecare reprezentând o experiență.

        Ei bine, atunci! Viețile voastre reprezintă o sferă. Fiecare dintre voi reprezintă o sferă unică, purtând culori specifice și unice, și fiecare dintre aceste puncte de lumină reprezintă experiențele voastre, ceea ce prin ce aţi trecut, ceea ce aţi luat ca provocare în această viață și în alte vieți. Nu puteţi scoate nimic din această sferă pentru că ar fi incompletă.

         Deci, astăzi, în acest moment prezent, admirați, admirați frumusețea extraordinară a acestei sfere pe care îl reprezentați, în care v-ați pregătit meticulos de la viață la viață cu multele Experiențe. Experiențe care au fost uneori dureroase, dar care v-au făcut să fiţi minunea în care te afli azi, cu conștiința luminoasă. Nu poți lua nimic din această sferă pentru că ar fi incompletă, imperfectă.
Astăzi, culegeți Lumina acelei perfecțiuni pe care le-ați creat. Tu ești acea perfecțiune, acea minunată sferă plină de cunoaştere, experiență, înțelepciune, discernământ.

        Vă las cu sfera perfecțiunii pe care o reprezentaţi fiecare dintre voi și păstrați această sferă preţioasă pentru că vă spun: cu cât veți recunoaște că această sferă este perfectă, cu atât mai mult te vei transforma în această perfecțiune. Această perfecțiune vă va transmuta, transforma cu ușurință pentru că este, cu ceea ce voi vă identificaţi, cu ceea ce vă creează. În fiecare secundă voi creați. În fiecare secundă creați frecvența pe care o purtaţi. Emanaţi frecvența ce este creată după gândurile voastre, cu ceea ce voi vă identificaţi.

         Şi da, această sferă luminoasă este importantă, extraordinară și perfectă. Eşti încărcat cu ceea ce eşti, cu toate experiențele tale. Aceste experiențe vă oferă un loc unic, prețios și special în țesătura vie a acestei omeniri acum. Frecvența ta susține întreaga umanitate. Aceasta susține strălucirea Iubirii din toate inimile acestei Umanităţi prin ceea ce ești acum.

        Şi, da, "Orice este posibil!" Și este în numele lui „Orice este posibil” în care am venit să împărtășesc cu voi aceste mici cuvinte, aceste mici frecvențe ale unui Mare Adevăr!
        Eu sunt Sananda-Isus-Hristos, fratele tău de foarte mult timp, pentru toată eternitatea.
        Mulțumesc!

Sananda-Jesus-Christ, Channelings Denise Laberge - publicat http://www.telosinfo.org/site/

Traducere Suzi Mirea


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!