MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama - Nu sunteți gândurile voastre




       Pacea să fie în inima voastră iubiți copii ai Luminii! Numele meu este Adama. Iubiți copii ai Pământului, iubiți copii ai acțiunii în această dimensiune, astăzi vin - să vă binecuvântez inima fiecăruia din inimile voastre, astfel încât să puteţi simți altfel, într-un mod Divin.

       Astăzi vă invit la o nouă aventură: o nouă percepție despre voi, despre cum să vă uitaţi sau aș spune cum să priviţi ceea ce credeţi că sunteţi în această dimensiune, până în prezent. Sunteţi o conștiință eternă care călătorește în eternitate, explorând, creând, simțind, manifestându-se în multe dimensiuni toate deodată, fiecare dintre voi.

        Pentru pregătirea acestui an viitor, vreau să practicați adoptarea unei noi atitudini, a unei noi percepții despre corpul tău fizic, deoarece acest organism fizic care este la dispoziția voastră. Acesta deservește scopului tău divin în această dimensiune. Așa cum vă uitaţi la ceea ce sunteţi, folosind acest magnific, acest instrument magic în această dimensiune, vă invit să binecuvântați acest corp fizic al vostru – este un instrument prețios –, să binecuvântăm acest instrument și, în același timp, să binecuvântăm fiecare dintre gândurile care-ţi rulează prin această minte pe care o folosiţi în această dimensiune.

       Și, de ce binecuvântarea? Deoarece acțiunea de binecuvântare vă aduce la nivelul spiritului, la nivelul Sinelui Superior, nivelul în care încetaţi să vă identificaţi cu corpul fizic. Când sunteţi preocupat în binecuvântarea acestui corp fizic, în binecuvântarea gândurilor, chiar să vă binecuvântaţi şi emoțiile, voi deveniţi observatorul. Si devenind observatorul, puteţi admira perfectiunea a ceea ce se întâmplă în aceste dimensiuni multiple legate de corpul vostru fizic. Gândurile voastre aparțin unei dimensiuni, emoțiile voastre aparțin unei alte dimensiuni a corpului vostru fizic. Fiecare dintre aceste tipuri de energii aparțin unei dimensiuni. Ați observat că toate aceste dimensiuni lucrează împreună într-o armonie pură, permitându-vă să simţiţi în corpul fizic, din a treia dimensiune fizică pe această Planetă sfântă?

       Deci da, a învăța să practici binecuvântarea a tot ceea ce trece prin tine este magic. Aceasta, vă va ajuta să deschideţi noi uși de înțelegere a modului în care aceste energii sunt atrase de voi; cum să atragi pe aceștia prin gânduri; cum lucrează în jurul tău și în interiorul tău. Da, același lucru se întâmplă şi cu emoțiile!

       Și binecuvântând tot ceea ce trece prin acest corp fizic, veți afla că acestea sunt numai energiile pe care le puteți manipula, pe care le puteți selecta, alege; și veți înțelege mai multe și mai mult, că nu sunteți aceste energii. Ești mult mai mult! Tu ești cel care selectează, manipularea, experimentarea, explorarea acestei dimensiuni dintr-un corp fizic, folosind diferite tipuri de energii.

         Şi da, acțiunea de binecuvântare este un instrument important pentru a explora un nou mod de a privi care este jocul vieții în această dimensiune a treia, acest joc al vieții pe care îl experimentezi. Și de ce vorbesc azi despre binecuvântare, copii Preaiubiți? Pentru că această binecuvântare devine mai mult și mai important să vă ajute, să vă sprijine în modul în care vă percepeți propria viață, cum percepi jocul vieții în această dimensiune. Pentru că, de fapt, tot ceea ce face parte din această dimensiune, face parte dintr-o explorare a energiilor, explorarea vieții în sine în acest Univers, pe această Planetă.

       Pe măsură ce auziți aceste cuvinte în prezent, aveți senzația că ascultați, dar în același timp voi simţiţi că vă gândiți la toate deodată: criticând, judecând, comparând, analizând. Acest lucru este tot atât de minunat, dar, dragi copii, care gândiţi acum, care analizaţi acum, care se compară acum în mintea voastră folosind acest corp fizic, cine este? Tu eşti? Adevăratul tu sau o parte din tine? O parte din voi care a experimentat densitatea, care a luat unele moduri de a gândi, care a luat unele sisteme de credinţă. Dar, sunteți aceste lucruri? Sunteți aceste gânduri?

        Dacă începeți să binecuvântați aceste gânduri, iubiți copii, veți înțelege. Intuitiv, vei simți că aceste gânduri, cele mai multe dintre ele nu îți aparțin. Sunt doar pe lângă. Tu le-ai atras. Le experimentezi, dar nu sunteţi aceste gânduri! Ești atât de mult, mult Mai Mult! Ești o conștiință. Sunteţi parte a Conștiinței Unu, Care Este Vie, simțiţi, exploraţi, creșteţi, extindeţi-vă și străluciţi. Puteți înțelege aceste cuvinte, iubiților?

        Conștiința lui Unu strălucește prin tine chiar acum. Strălucește chiar acum! Cine ești tu, ce simți în acest moment, acum? La ce te gândești în acest moment? Binecuvântați-l! Binecuvântați-l! Cand binecuvântați , sunteți la nivelul spiritului Eu Sunt. Tu ești cel care se află lângă Inima Sursei, lângă inima Conștiinței.

       Este un exercițiu simplu, un exercițiu foarte simplu. Învață să binecuvântezi tot ceea ce trece prin tine: aceste emoții, aceste gânduri, dar observați cum gândiți. Observaţi cum vă simțiţi când voi binecuvântaţi aceste gânduri care trec prin voi și vă veţi da seama că aceste gânduri nu vă aparțin. Îți vei da seama că ești mult mai mult, și când experimentaţi acest sentiment, această intuiție despre cine sunteți cu adevărat, deschideți o nouă ușă, ușa eternității!

        Și cu cât o faceţi mai mult, cu atât vă daţi seama că sunteţi conștiința care foloseşte un corp fizic, folosind multe corpuri fizice în această dimensiune. Încetezi să fii un om normal, obișnuit fiind. Te apropii de divinitatea ta! Abordezi un nou mod de a gândi și de a te simți detașat din legăturile acestei densități, a acestui sistem de credințe care înconjoară și blochează inima umană în această dimensiune.

        Așa că astăzi, am venit doar cu acest sfat: binecuvântați totul! Binecuvântează-ți corpul fizic, acest instrument minunat, magnific care ți-a fost dat! Îl puteți binecuvânta cu adevărat în fiecare dimineață inainte de a-ţi începe ziua? Și, binecuvântați-l şi în timpul zilei? Binecuvântați și respectați, și iubiți corpul deoarece acest organism aparține, de asemenea, expresiei Conștiinței Unu în această dimensiune.

        Așadar, astăzi acest simplu sfat de a binecuvânta tot ce ți-a fost pus în viață poate deschide o nouă ușă, ușă magnifică pentru fiecare dintre voi și este foarte important, este un instrument prețios care vă va ajuta pentru anul care vine. Anul viitor va fi remarcabil pentru toată omenirea, pentru toate regatele în împărtășirea acestui frumos plan; remarcabil pentru extinderea Conștiinței, indiferent de câte evenimente se vor petrece în jurul tău, mergând pe această planetă, în jurul acestei planete, în interiorul acestei planete. Va fi remarcabil!

        Iar voi, fiii și fiicele minunate ale Luminii binecuvântând totul, veți păși peste valurile de tranziție foarte ușor. Vei umbla printre frații și surorile tale știind că există mult, mai mult interes acum pentru umanitate. Veţi putea vedea Conștiința atingând inimile fiecăruia în felul său, modalitatea perfectă de a putea lumina fiecare dintre inimile din jurul vostru, inclusiv pe tine însuți.

       Te pregătești pentru un an remarcabil de frumos. Anul acesta va fi noul început pentru mulți dintre copiii umanității. Țineți-vă ferm locul! Binecuvântați totul! Binecuvântați acest corp al vostru, inima ta. Binecuvântați-vă propria viață. Binecuvântați Tot Ce Este și tot ceea ce aparține acestei dimensiuni, deoarece este cu adevărat Conștiința care vibrează la diferite tipuri de frecvențe, vibrând la diferite tipuri de energii vii care aduc noua Conștiință în această dimensiune.

        Numele meu este Adama, adevăratul vostru frate. Astăzi, în acest moment, acum ești înconjurat de mii de frați și surori din Telos. Ei îți aduc magia Telosului. Ei îţi aduc magia Iubirii. Deschideți-vă inimile chiar acum și binecuvântaţi această Iubire. Binecuvântați această Viață! Binecuvântaţi acest moment prețios în care suntem ca O Singură Inimă binecuvântând împreună Conștiința, binecuvântând Conștiința lui Unu care se exprimă prin tot.
        Mulțumesc!


.. canalizat si publicat de Denise Laberge - pe http://www.telosinfo.org/site/

  Traducere Suzi Mirea



        Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

          Scopurile fundaţiei sunt următoarele:
  •   Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •   Promovarea scrierilor și lucrărilor celor din Telos
  •   Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, în vederea asigurării unei structuri şi pentru a promova învățăturile din Telos,
  •   Construirea unui centru pentru educare și frăţie, și
  •   De a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea obiectivele noastre.
                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org 
E-mail:     telos@telosinfo.org   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!