MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama - Mesajul Discernământului


       În primăvara anului 2008, Aurelia Louise Jones a organizat și a regizat o minunată călătorie de inițiere în Kauai, din regiunea Hawaii. Între timp, membrii Fundației Telos Mondial au înregistrat unele dintre comunicările sale și au fost făcute transcrieri ale acestora. Aceste comunicări au fost înregistrate pe plajă sau în alte locuri în sălbăticie, și ne-am gândit că - ar putea fi apreciate, acestea fiind puse la dispoziție. Această publicaţie este prima dintr-o serie de canalizări care vor fi partajate pe segmente şi publicate în următoarele câteva luni.



 Canalizare de la Adama, Kauai, aprilie 2008


       Eu apelez acum la energiile vechi și ale noii Lemurii, energii pentru a crea un paradis pe această planetă acum, nu numai pe această insulă hawaiiană, ci pe toată planeta, un paradis 5-dimensional. Mulțumesc tuturor ghizilor, îngerilor și maeştrilor care sunt aici cu noi, pentru a ne ajuta, precum și pentru Mama noastră Pământ și delfini, balene și spiritul animalelor, spiritul florilor. Ghizi și îngeri, vă mulțumim pentru că ne ajutați să ridicăm vibrațiile planetei deasupra tulburărilor și a dezordinii conștiinței de dimensiunea a 3-a, astfel încât să putem retrăi ca fii și fiice ale Lui Dumnezeu, ca regii și reginele, și să fim tratați din nou în viețile noastre ca fiii și fiicele Lui Dumnezeu care trăiesc într-un paradis al 5-lea dimensional.

        Îi invit acum pe Adama, Ahnahmar și toate ființele Luminii care doresc să fie alături de noi, Consiliul din Telos și Lemuria, regele și regina Telosului și Maeştrii Shamballa. De asemenea, invit toate celelalte ființe ale Pământului interior care doresc să fie cu noi astăzi. Deasupra insulei Hawaiiană este magnificul templu eteric al Elohimilor Pacea și Aloha. Pacea este cea feminină și Aloha masculină. Acum ne deschidem inimile ca să ne poată acoperi cu dragoste. Ne angajăm să ne deschidem inimile pentru a primi cât mai mult posibil, în timp ce suntem aici și să continuăm atunci când ne întoarcem acasă, de la muncă la familia noastră, astfel încât să putem fi o sursă de inspirație pentru toți cei din jurul nostru. Și când vom pleca de aici, putem spune că nu mai suntem la fel, că am urcat un alt pas în sus pe scările inimilor noastre.

       Îl invit pe Adama să vină şi să vorbească cu fiecare Fiinţă care dorește să-l însoțească. Invit toate Consiliile din Lumină. Respiraţi adânc, deschideți-vă chakrele, chakrele picioarelor, astfel încât energia să poată urca de la picioare până în chakra inimii. Printre altele, deschideţi-vă şi chakra coroană. Când respiraţi, primiţi de jos în sus. Primiți cât de mult puteţi şi primiţi Lumina Albă-Aurie. Acum Adama, vă va vorbi.


        De la Adama și companie:

        Salutări, preaiubiţilor, din inima mea. Sunt aici cu atât de multă bucurie, atât de multă fericire. Nu sunt singur. Sunt însoțit de o multitudine de Ființe de a cincea dimensiune și mai mult, din interiorul Pământului, nu numai din Telos,  şi din Shamballa, și din diverse orașe din lumină, din rețeaua Agartha, a înaltului Consiliu din Telos, Ahnahmar și Aurelia, copiii Telosului. În număr mare sunt aici pentru a vă întâmpina. Când vă veţi deschide inimile spre noi, la rândul nostru şi noi ne deschidem pe ale noastre în schimb. Sunteți copiii Lemuriei, v-ați întors acasă. Câți dintre voi sunteți aici pentru prima dată? Nu-i rău! Lemuria vă așteaptă, nu numai pe insula Kauai, ci și pe continentul Mu, Lemuria din a 5-a dimensiune din Telos. Aceasta nu se limitează numai la Telos. Telos este uşa din faţă, un port de intrare. Este atât de vast încât trece dincolo de imaginația voastră. Este nelimitat, există în mai multe dimensiuni.

       Când vă vorbim, asta o facem din perspectiva celei de-a cincea dimensiuni, pentru că este următorul vostru pas, dragii mei. Sunteți aici la întâlnirea divină. Știați? Apelul a fost adresat multora, nu doar la câţiva dintre voi. Dar voi sunteți cei care au răspuns și suntem încântaţi să vă ajutăm. Ghizii voştri, v-au fost prezentaţi în prima noapte de ședere. Te-au însoțit de la aeroport și în prima noapte te-au dus în Orașul Luminii, nu numai în Telos, ci deasupra Insulelor Hawaii. Ați fost primiți ca fiii și fiicele unui rege. V-am tratat ca pe prinți și prințese, ca pe copiii adevărați ai Lui Dumnezeu și ne dorim să continuăm să facem acest lucru. Voi sunteți aici cu o inimă foarte pură, o inimă foarte pură. Este o încântare dragilor, să fii în prezența ta, în inocența ta, puritatea inimii tale este o bucurie pentru inima noastră. Să ne Unim inimile.

       Mai devreme, am invitat-o pe Aurelia să vă vorbească despre prețioasa carte a lui Christine Mercer, scrisă în anii 1940. Aurelia a avut această carte în posesia ei timp de mai mulți ani și a uitat complet de ea. Era pusă într-o cutie iar acum a găsit-o din nou şi a aşezând-o pe biroul ei, ca să o poată vedea și să o folosească. Este foarte prețioasă. Energia ei ne amintește de marea simplitate a unui copil adevărat al Lui Dumnezeu. Mulți dintre voi au fost atât de influențați de dezordinea drumului spiritual, de adevăruri și de învățături complicate. Cu o mare cantitate de lucruri de ţinut minte în a face şi a nu face... Și cu, mult prea multe reguli, în care nu ești de acord! Există o multitudine de religii care să vă ghideze, dar din punctul nostru de vedere, arată de multe ori, ca - un orb care conduce un alt orb.

       Trebuie să vă folosiți discernământul pentru a alege cărțile care conțin purul adevăr. Multe vieți au fost complet transformate prin inspirația acestei cărți. În cartea ei, Christine, acum o ființă ascensionată, ne spune cum Recunoștința, însoțită de cunoașterea adevăratei ei identități divine și a credinței de nezdruncinat, a adus minuni în viața ei. Christine ne învață cum să ne schimbăm viața rapid, indiferent de dificultate. Ea a fost capabilă să facă acest lucru în timpul ultimei sale întrupări, care s-a încheiat cu o ascensiune fizică în urmă cu mulți ani. Această mică carte, cărțile noastre și câteva altele conțin purul adevăr. Dacă aplicați aceste adevăruri, vă puteți transforma viața într-un timp remarcabil de scurt. Vei rămâne uimit cum se vor derula lucrurile în numai şase luni sau într-un an de transformarea care se poate întâmpla în viața voastră, deschiderea pe care o vei face dacă vei aplica cu adevărat. 

       Când îți schimbi conștiința, universul se reorganizează în jurul tău pentru a-ți îmbunătăți viața, a-ți ușura viaţa, şi pentru a-ţi crea mai multă fericire. Dar trebuie să-l creezi, dragii mei. Ghizii voştri vor fi acolo pentru a vă însoți, dar ce veți alege? Ești atât de solicitat de toate distragerile lumii. La fiecare colț de stradă, există o distragere pentru a te îndepărta de sursa ta divină. Uneori, lucrurile par minunate și importante, dar nimic nu este mai important decât să-ţi stăpâneşti plinătatea măiestriei și divinității tale în acest corp în următorii câțiva ani.

       Unii dintre voi ar putea fi o "navă" în 2 sau 3 ani, dar va trebui să investiți ceva timp. Acest lucru nu se va întâmpla pur și simplu dorind-o sau citind o carte. Este, prin a deveni pe deplin. Când spun că aproape toţi puteți face schimbări mari în 3 ani, văd acest lucru ca un potențial. Există cineva aici care crede că este posibil? Noi nu facem o promisiuni, spunem doar că este posibil dacă aplicați și încetați a nu mai face cumpărături, pentru mai multe adevăruri spirituale în afara voastră. Odată ce ți-ai găsit drumul, rămâi acolo, pentru că lumea este plină de distrageri. Sunt atât de multe informații canalizate care apar acum și multe din ele nu provin chiar din tărâmurile luminoase. Aceasta nu înseamnă că nu sunt adevărate sau negative. Acestea sunt distrageri. Ele îți pot arăta cele mai minunate învățături care să te distragă din călătoria ta.

        Ați mers pe Pământ în viețile trecute pentru mii și milioane de ani. Nu aţi avut destule? Ai făcut totul. Aţi văzut totul. Aţi locuit în toate țările. Aţi fost de toate culorile, bărbați și femei. Dacă v-aţi săturat, veniți cu noi și îmbrățișați calea interioară. Dacă doriți să continuați pe această cale externă, decizia vă aparţine. Eu Sunt foarte rabdător. Te pot aștepta încă 10 ani, 50 sau 25.000 de ani. Eu Sunt, nu se grăbeşte niciodată, are atât de multe aspecte. Gândeşte-te la arborele genealogic. Prezența voastră Eu Sunt este ca o sequoia gigantă, un copac care obligă 35 de oameni să se alăture cu mâinile lor pentru a-l înconjura. Câte „jocuri” ar face? Milioane! Prezența voastră, Eu Sunt, este la fel de vastă ca acesta. Eu Sunt vine din Creația-Sine și are milioane și milioane de aspecte de-a lungul universului. 

       Dacă o persoană din dimensiunea a treia nu dorește să meargă acasă, se poate juca în câmpul durerii și-al iluziei atâta timp cât mai vor să-şi continue învățarea. În ziua în care veţi decide să vă întoarceți acasă, prezența voastră Eu Sunt, vă va lua de mâna și vă va aduce acasă. Nu există nicio obligație de a merge acasă. Ai liber arbitru. Nu ți se va impune nimic, dar te îndemnăm să te implici în ascensiunea ta.
.. va urma ...
* de Aurelia Louise Jones, Kauai, aprilie 2008
** Fundația Telos World a fost înfiinţată de Aurelia Louise Jones în 2003.

.. publicat pe Telos-Lémurie Fondation Mondiale la 18 august la 23:50

   Traducere  Suzi Mirea

Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!