MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Telos: Cele Zece Porunci ale Noii Umanităţi



        Dragă Cititorule,
        Nurik Tabenkin și cu mine am fost chemați spiritual să fim intervievați la „Viața bună”, o emisiune de la Radio Hahaim, Tel Aviv, Israel, la începutul Anului Evreiesc (1 septembrie 2015). Am fost dornici să împărtășim mesajele cu privire la realitatea celei de-a 5-a Dimensiune pe care am primit-o de la Marele Preot Adama din Telos. Am vizitat recent Mt. Shasta, un munte sacru din Nordul Californiei, unde grupul nostru de iniţiaţi format din 21 de femei israeliene a explorat procesul de Ascensiune în Sine, care a fost susținut spiritual de Maestrul Adama și Maeştrii Frăției Albe din Telos.

        În toate celulele ființei noastre a reverberat o nouă umanitate, iar Marele Preot Adama, fiind canalizat de Ayelet Segal, lider al Telos Israel, ne-a arătat un nou set de Zece Porunci care poartă în interiorul lor Codurile Luminoase ale Creației Noii Umanităţi. Aceștia au vizat:
  •         Ce ar trebui să facem noi, ca ființe umane în acest moment pentru a ne transforma de la vechea realitate la noua realitate în Conştiinţă?
  •         Cum ar trebui să fim noi, şi cum să acţionăm ca fiinţe umane în acest moment pentru a continua viaţa în planul dens al realităţii dimensiunii a 3-a, în timp ce activăm conştiinţa luminată a celei de-a 5-a Dimensiune.

        O dată pe săptămână timp de 10 săptămâni, pe măsură ce Noile Comandamente primite, au ajuns la postul Radio Hahaim. Noi, l-am invitat spiritual pe Marele Preot Adama să fie alături de noi ca Învățător al Umanității, pentru a putea studia Noile Comandamente cu el. Frecvența vibrațională a Continentului pierdut Lemuria, unde Adama ne-a fost de ajutor, acum, ne-a învăluit cu înțelepciunea rostită ce curgea din el, atunci când publicul experimenta intrarea în portalurile unui proces uimitor de inițiere.

        Această carte conţine cunoştinţele şi înţelepciunea Înaltului Preot Adama, pe care grupul nostru le-a primit în această serie de întâlniri. Vă invităm să luați în considerare ceea ce el a împărtăşit, învățarea spirituală, înțelegerea și extinderea din realitatea sa, a 5-a Dimensiune.




        Acesta este timpul vostru, Dragilor, timpul pentru Transformare şi Alegere Reînnoită. Şi timpul vostru pentru Crearea Sacră a fiinţelor noastre umane luminate, Copii ai Lui Dumnezeu, şi Recunoaşterea că Toţi Suntem Unul.

         În călătoria pe care o facem, experimentăm umanitatea noastră în densitatea celei de-a 3-a Dimensiuni a realității percepute. Această conștiință obișnuită este una în care particulele de Lumină Divină există într-o densitate grea în raport cu celula atomică din care sunt compuse. Spațiul în care ne lăsăm conduşi, de asemenea, include Dimensiuni mai Înalte, în care densitatea frecvențelor este mai aerisită, iar atomii circulă cu o accelerație mai rapidă. Acest lucru generează un flux energetic care are capacitatea de a accelera venirea Luminii Divine; creând astfel cea de-a cincea Dimensiune - care este caracterizată ca fiind aerisită, ușoară și multidimensională, cu mobilitate cuantică și fără timp, spațiu sau profunzime.

        Cu starea conștiinței umane de pe această planetă în acest An al Luminii Divine, ciclul cosmic este finalizat și astfel, intrăm într-un nou ciclu, Epoca Vărsătorului - datorită noilor realități stelare și energice. Pentru umanitate, acest lucru permite deschiderea Portalurilor Divine ale Luminii pe Pământ. Astfel, pe baza alegerii fiecărui Suflet, această planetă are o altă oportunitate pentru deschiderea portalurilor către conștiința umană ridicată.

        Deci, Dragilor, pe măsură ce, ca ființe umane vă treziți și vă luați un rol mai mare în această viață, astfel încât, inima să-ţi șoptească mesaje noi și inspiraţionale. Da, timpul este acum pentru schimbări mari. Pe măsură ce îți amintești, amintirile antice, te plimbi prin portaluri de iniţiere. Având în vedere noua ta capacitate crescută de a experimenta în corpurile tale fizice, emoționale, mentale și eterice, ele devin bazele vibrațiilor energetice și, astfel, permit Sufletului tău să învețe, să treacă la frecvențele mai înalte ale Compasiunii, Dăruirii și Iubirii.

        Aceste frecvenţe ridicate inundă acum planeta, mai mult ca niciodată în istoria omenirii. Pentru perioade lungi, planeta voastră a fost în întuneric; dar astăzi fiinţele umane aleg să îşi asume responsabilitatea de a fi conectate cu Lumina Divină. Nu mai este timp sau loc pentru discuţii clandestine liniştite; mai degrabă, aceasta este Iluminarea Maselor. În timp ce un far luminează calea pentru umanitatea colectivă, Lumina extinsă inundă orice locuri de întuneric care încă se mai agaţă de existenţă.

        Acesta este timpul pentru voi de a merge pe Căile Credinței. Timpul accelerat se prăbușește în sine. Puteți simți că timpul se prăbușește. Nu mai conține ceea ce doriți să conțină. Trebuie să înțelegeți că nu există timp. Tu ești cel care îşi creează sacralitatea în fiecare dintre vibrațiile tale de gândire. Aveți capacitatea de a crea multe realități simultan, ceea ce vă va oferi Toate dorințele inimii voastre.

        Care Este calea ta în acest moment? Calea voastră, Dragilor, este să respiraţi vibrația Inimii voastre, și să-ți hrănești ființa cu Iubire.

        Calea voastră, Dragilor, este să păşeşti şi să luminezi cărările planetei cu Lumina Inimii Tale, şi să te vindeci prin sprijinirea Comunităţilor de Lumină de care aparţii, deja. Comunităţile de Lumină care sunt construite în prezent pe planetă vor continua să existe pe Pământ pentru o lungă perioadă de timp. Ele fac parte din Noua Umanitate, o nouă realitate. Ei sunt cei care vor aduce planeta într-o lume nouă, o lume a Conştiinţei de a Fi!

        În anii următori, vom aprofunda într-adevăr comunicarea multidimensională cu voi, Dragilor. Deja ieşim, din oraşele de sub Planeta Pământ. Cu sprijinul deplin al Shambalei, Consiliul Călăuzitor al Pământului Interior, realizăm conexiuni cu Liderii Luminii, a căror inimă este pură, şi susţinem conducerea Comunităţilor de Lumină.

        Unirea Copiilor Luminii în acest moment este vitală! Trebuie să daţi drumul la ego și să vă unificaţi inimile ca fiind unul. Vă invit să observaţi imperativul de a spori Lumina Lui Dumnezeu în toate nuanțele sale, şi sunt multe.

        Da, Dragilor, îmbrăţişaţi principiile celei de-a 5-a Dimensiuni. Observă şi urmează-ţi calea prin ochii maestrului tău interior, care este prezenţa voastră EU SUNT. Şi oferiţi-vă iubire pentru voi şi pentru ceilalţi - Cine Eşti Tu, care este Legea lui Unu.

        Toată această Înțelepciune este criptată în ADN-ul pe care-l purtaţi în interiorul vostru. Aceste spirale se multiplică de fiecare dată când treceți printr-un salt cuantic și vă extindeți conștiința. Corpul vostru construiește Noul Corp Uman. Conștiința voastră se extinde și se deschide către Cunoașterea Cosmică care trece de toate limitările vechi. Creierul vostru se extinde și se deschide către puterea conștiinței Energiei Cosmice - spre ceea ce nu este înțeles și cunoscut - generează lumină şi energie care îmbunătățește funcționarea minții voastre. Cele patru Corpuri de Lumină sunt conectate la Sursa Sufletului, înconjurându-te astfel cu Lumina Divinității.

        Vă felicit pentru Maturitatea Spirituală, care vă oferă lumina şi pasiunea de a vedea fiinţele umane şi Planeta Pământ în Etapele lor de Înălţare.

        Vă îmbrățișăm și suntem prezenţi cu tine - în locul vostru de muncă, în locul de întâlnire al Comunității, în meditație și în durere.

        Eu, Adama, sunt în vizită la mulți dintre voi în acest moment și vă îndemn cu privire la ceea ce trebuie să învățați și să puneţi în aplicare în vieţile voastre pentru a prospera pe deplin ca ființă în Noua Umanitate.
        Te binecuvântez. Eu sunt Adama.

(Transmis de Adama prin Ayelet Segal, 15 februarie 2016 )

Publicat în grupul - Adama & His Guidance Into The Higher Dimensions de Mehroo Fitter cu Ayelet Segal în data de 17.08.2019

        Traducere  Suzi Mirea

Notă: Aş dori să menţionez faptul că, acest material nu este o reclamă, doar o actualizare a tot ceea ce ne transmite Adama - Înalt Preot din Telos, prin aceste transmiteri, cărţi scrise de aceste fiinţe minunate!
         Iar dacă, totuşi sunt doritori care vor să cumpere această carte, poate accesa link-ul de - aici.


Misiunea noastră

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta apariția Lemuriană pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat pentru a crea această nouă civilizație este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre din Lemuria. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Fundația asistă persoanele care doresc să promoveze aceste învățături. Aceasta facilitează comunicarea și stabilește punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!