MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Ca Ființe ale Pământului, Suntem o Mare Familie





Adama prin Aurelia Louise Jones


          Salutări, dragi frați și surori ai pământului! Pentru cei care nu mă cunosc încă după nume, Eu Sunt Adama, Marele Preot din Telos, orașul subteran aflat sub Mt. Shasta, unde locuiesc un milion și jumătate dintre noi, Lemurieni. Este o mare plăcere să comunic cu voi în acest moment pentru a vă reaminti de dragostea noastră pentru voi toți și de a vă oferi o mică actualizare a planului nostru de apariție.

           Noi, cei din Telos, observăm cu multă plăcere schimbările rapide care apar în grilele spirituale ale planetei noastre. De asemenea, percepem uimirea trezirii care are loc în conștiința umanității. Dragilor, la fel de mult cum nu ați putea vedea încă, imaginea deplină a acestui progres minunat de unde locuiți, noi în Telos avem tehnologia necesară pentru a putea, nu numai să vedem acest progres, ci să facem grafice zilnice despre el pe calculatoare de aminoacizi. Putem descrie progresul făcut de omenire zi de zi în orice zonă a suprafeței voastre. În fiecare zi observăm că mai mulți oameni se trezesc în scopurile și misiunile lor divine. Chiar și faptul că există atât de mulţi oameni care se trezesc acum la o mai bună înțelegere a Naturii lor Divine, știm de asemenea că această trezire nu mai este reversibilă și că victoria voastră este asigurată. Este doar o chestiune de câți ani Pământeni  cât va fi nevoie, pentru a ajunge la masa critică. Dragilor, vă putem spune cu sinceritate că se întâmplă chiar mai repede decât se aștepta vreodată ierarhia spirituală.

          Noi, în Telos, și toți frații și surorile voastre din " Interiorul Pământului ", care este un imperiu foarte vast al multor civilizații, urmăresc această extindere a conștiinței cu mare bucurie și anticipare. Vă sprijinim cu Iubirea și cu Lumina noastră. Suntem aproape ca și copiii care numără zilele înainte de Crăciun; "Crăciun" al "Unității" noastre în Iubire și Frăție ca o familie mare a Pământului. Urmărim cu bucurie și ne mirăm cum trezirea are loc în fiecare zi și știm că timpul care se uneşte, pentru ca cele două civilizații să devină în cele din urmă foarte apropiate după atâția ani și secole de separare fizică. Când va veni timpul apariției noastre la suprafață, va fi un timp al iubirii și bucuriei mărețe pentru mulți, în special pentru cei care sunt conștienţi; conștienţi de prezența noastră pe Pământ și au o astfel de dorință în inimile lor de a ne saluta în casele lor și în cele din urmă să vorbească cu noi față-în-față. Minunile “Marii Întâlniri” vor fi chiar mai mari decât magia pe care o deține Crăciunul pentru mulți dintre voi. Știți că, dorim să fim cu voi fizic la fel de mult, cum şi voi doriți să fiți cu noi. Este o dorință reciprocă, pentru că suntem o familie.

          De asemenea, urmărim Lucrătorii în Lumină, care sunt întrupaţi în acest moment, realizăm că această misiune minunată, a condus la calea acestei mari treziri. Sunteți ca niște războinici curajoși ai Luminii și vă ținem atât de prețios în inimile noastre. Cu recunoștință și iubire profundă, noi vă salutăm și vă onorăm..

          Momentul apariției noastre nu este departe, în viitorul îndepărtat. Timpul este aproape, dragilor. Nu ne mai gândim la decenii, dar, nu mai mult de câțiva ani. Din nefericire, nu vă putem da - date, deoarece nu suntem cei care decid momentul exact sau data apariției noastre. Vom veni când trezirea spirituală a atins masa critică, nu mai devreme. În curând vom primi permisiunea de a începe să ne amestecăm cu un număr limitat de oameni de la suprafață. Acest schimb va începe să deschidă căile pentru eventuala noastră apariție la suprafață, adunând ambele civilizații ca O Singură Familie mare a Copiilor Mamei. 

          Suntem ființe ale iubirii, trăim o cale de iubire și vrem să știți că avem mult drag pentru voi toți. Când vom veni, vom fi capabili să vă învățăm un mod de viață care vă va ajuta să stabiliți foarte repede fundațiile pentru o epocă de aur permanent iluminată cu iubire, pace, frumusețe și prosperitate pentru toți cei de pe această planetă. Vă vom asista în inaugurarea acestei epoci de aur pe care ați dorit-o atât de mult. Doar pregătiți-vă prin a vă iubi unii pe alții mai mult, văzându-vă unii pe alții mai mult ca frați și surori. În mintea și în inima voastră, începeți să fiți receptivi pentru a ne permite să devenim ghizii și mentorii voștri și vă pot face promisiunea că nu veți regreta niciodată.

          În ultimii 12 000 de ani în care trăim în subteran, am înființat o fundație bazată pe conștiința iubirii și a Frăției adevărate în orașele subterane și în Telos. De-a lungul acestor mii de ani, am îmbunătățit din ce în ce mai mult structurile societăților noastre în tot mai multă concordanță cu Principiile Divine în fiecare aspect al vieții noastre. Preaiubiţilor, am fost martorii durerilor voastre în care luptaţi destul de mult. Cu multă bucurie și în așteptare, să ieșim și să vă arătăm calea de manifestare a acestei realități în lumea voastră, pentru ca niciodată să nu existe vreodată mai multă suferință pe această planetă pentru umanitate sau pentru oricare altă împărăție care evoluează aici.

          Nu va dura 12.000 de ani pentru a realiza acest lucru cu ajutorul nostru. Știm deja cum. Căderea energiilor noastre prin magia "Iubirii" poate și va aduce aceste schimbări minunate pentru voi. Fiți dispuși să vă deschideți inimile și să aveți încredere că nu suntem numai prietenii voștri, ci și frații și surorile voastre cu mult timp în urmă. La nivelul sufletului, ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt. Am fost cu toții o familie la un moment dat pe continentul Lemuria și nu s-a schimbat.

          Vă trimitem multă iubire din Telos. Iubirea este în abundență aici. Nu avem nici o problemă care să o genereze și ne permite să trăim într-o mare opulență. Te ținem cu drag în inimile noastre. Până ne vom întâlni, să exersăm arta iubirii adevărate care începe cu iubirea ta. Pregătirile noastre sunt acum finalizate cu 90% pentru ziua cea mare a apariției noastre. Fie ca voi să vă iubiți cu toții, și pe toți ceilalți creați ca bijuterii prețioase și expresii ale Iubirii Tatălui.


publicat de   Mt. Shasta Light  Publishing  http://www.mslpublishing.com/

          Traducere  Suzi Mirea

Mesaje de la ADAMA - https://renasterea-constiintei-lemuriene.blogspot.com/


       Fundaţia Telos World-Wide

         Misiune

         Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraţilor și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

          Scopuri

          Scopurile fundaţiei sunt următoarele:
  •   Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
  •   Promovarea scrierilor și lucrărilor celor din Telos
  •   Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, în vederea asigurării unei structuri şi pentru a promova învățăturile din Telos,
  •   Construirea unui centru pentru educare și frăţie, și
  •   De a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea obiectivele noastre.

                 Telos World-Wide Foundation, Inc.
                 Montreal, QC – CANADA
Phone:     (001 Intl.) 1-514-940-7746
Web Site: www.telosinfo.org 
E-mail:     telos@telosinfo.org   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!