MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama întruchipează „Inima Lemuriei” a Mamei Divine





Adama este Marele Preot — liderul spiritual în orașul sacru al Luminii Lemuriene numit Telos, sub Muntele Shasta, CA. El este șeful Consiliului Lemurian al Luminii din Telos. Adama este un Maestru Ascensionat al Razei Albastre de nivel universal, un maestru al Iubirii și Compasiunii, ajutând umanitatea și planeta cu proiectul ascensiunii. Adama întruchipează „Inima Lemuriei” care nu este nimic mai puțin decât inima iubirii și compasiunii și inima Mamei Divine, întoarcerea conștiinței Christice pe această planetă cu toată măreția ei minunată.

Mount Shasta Light - Publishing



Dragi copii ai Luminii, sărbătoriți acele energii care vin spre voi chiar acum. Toată Creația participă la această mare aventură a întoarcerii Iubirii și Păcii pe frumoasa noastră Mamă Pământ. Vă invit să vă deschideți în mod conștient Inima către energiile care se revarsă pe Mama Pământ chiar acum. Cu cât faci asta mai conștient, cu atât amplifici mai mult acțiunea acestor energii în Inima și în viața ta.

Vă invit să credeți, să credeți în puterea Iubirii, să credeți în puterea unui zâmbet, să credeți în puterea transformatoare aflată în acțiune în lumea voastră. Această lume care cere Lumină, Pace și Iubire. Forțele luminii Iubirii sunt în acțiune chiar acum pe tot Pământul. Acestea sunt forțele care vor transforma Pământul și oamenii. Acestea sunt forțele, dragii mei copii, care vă vor elibera de lanțurile fricii, neîncrederii și suferinței. Vă reamintesc că totul este energie, totul în Creație este energie și cine spune energie, spune Conștiință.

Ei bine, copii ai puterii Vieții vii în acțiune, ridicați-vă; staţi la înălţime şi contemplaţi Marea Viaţă în acţiune în lumea voastră. Faceţi o curățare energetică a întregii planete. Energiile vechi de mii de ani sunt transmutate pentru a permite eliberarea Pământului. Acest lucru afectează toate aspectele vieții voastre, precum și aspectele fizice ale scumpei noastre Mame Pământ. Vedeți binele care se desfășoară și transformă inima omului. Nu există dezastru, nu există tragedie, sunteți martorii mântuirii Vieții pe Pământ în dimensiunea voastră. Ce poate fi mai minunat, ce poate fi mai puternic? Cu cât hrăniți mai mult acest mod de a percepe și de a observa, cu atât vă aliniați mai mult cu forțele revitalizatoare ale Vieții din lumea voastră.

Vă invit, în acest sezon excepțional de a sărbători pentru conștiința planetară, să vă ridicați și să vă proclamați credința și participarea activă la forțele Iubirii din această lume. Fiecare dintre voi este un participant la desfășurarea marii pânze a noii Vieți pe acest Pământ.

Acest anotimp este anotimpul Iubirii. Îți doresc Iubire activă și puternică în inima ta. Îți doresc un foc mare de viață arzător și puternic în inima ta. Nașterea lui Christos, dragii mei copii, este celebrarea renașterii voastre conștiente la măreția care sunteți. Copii ai Luminii, străluciți din Inima voastră, din viața voastră, din cuvintele voastre. Străluciți în familiile voastre, emanați această speranță, această credință într-o lume a Păcii și a iubirii. Copii ai Luminii lui Christos, radiați ceea ce ați întrupat. Străluciţi, și știţi că strălucirea voastră ajută la crearea Lumii Noi.

Așez în Inima voastră, fiecare dintre voi, câte o petală din Floarea Iubirii din Inima Lemuriei. Credința, iubirea și viața voastră răspândesc esența Iubirii pe tot Pământul. Christos cel viu a vorbit din Iubire Eternă.

Eu Sunt Adama, Marele Preot al Celui Prea Înalt, în slujba Iubirii.


Fundația Telos – Lemurian Worldwide
Telos-Lemurian Worldwide Foundation
https://www.facebook.com/telosworldwidefoundation


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!