MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Din călătoria libertății spirituale decembrie 2022 - Un mesaj de la marele preot Adama.


22.12.22

Urcând pe munte, volanul direcționează vehiculul de-a lungul șoselei întortocheate, iată trecerea de la poarta muntelui, între brazi înalți, iar pe măsură ce urcușul se adâncește, inima se deschide și se extinde, mă gândesc în sinea mea de câte ori am urcat deja pe acest drum...in cei 13 ani in care am ajuns la munte.

Sunt conștientă de ceea ce se întâmplă în corpul meu, corpul se deschide, celulele din corp încep să se miște, simt agitația, văd prin fereastră tot muntele alb, razele frumoase și blânde ale soarelui strălucesc asupra lui, bucuria pătrunde și mintea mea este deschisă călătoriei pe care o pornesc în această zi, 22.12.22=4.3.4= 11- „Eu sunt cine sunt”

Conștientă de alegerile mele din ultimul an, conștientă bine de dorința mea de a fi cine sunt și de a scoate lumina din mine.

Parcarea de la Bunny Flat, are mai multe vehicule, familii de copii care au venit în vacanța de Crăciun, îmi umplu inima de bucurie. Zăpada grea îmi amintește de acea zi... ziua în care viața mi s-a schimbat, ziua în care am urcat prima dată muntele, ziua în care l-am întâlnit prima dată...

Conversația cu el, momentul emoționant în care am întâlnit acele personaje pe care le-am recunoscut și cunoscut,

Și nu știam cum și de ce le cunoșteam...

Îmi amintesc de momentele în care o energie puternică a trecut prin mine, cea care a început să accelereze în mine frecvențele dimensiunii a cincea, razele vieții care mă motivează în fiecare zi spre împlinirea efectivă.

Au fost și momente de provocare, și s-ar putea spune o criză, din fiecare moment în care am simțit că... golurile erau prea mari pentru ca noi să susținem în continuare umanitatea și a sosit o lumină strălucitoare, care a susținut procesele de răspândire a luminii.

Urc prin zăpada unde m-am dus la locul unic pe care îl vizitam adesea în excursiile de vară, spre lunca panterelor, merg prin zăpada densă și, văd cum mi se deschide ochiul și văd scânteile de lumină pâlpâind în fața mea, eu vad din nou viteza electronilor de iluminare, vad culorile insotitoare pe tot drumul si razele flacarilor sunt cele care stralucesc, continua si se adancesc, iata copacul langa care voi sta, ma asez si simt cum zăpada mă învăluie, dispar încet din văl și mă văd stând într-o încăpere de cristal strălucitoare, în jurul meu îi văd pe Galatia, Ahanamar, Saint Germain și pe tatăl Meu marele preot Adama.

Observ puțin și îi văd purtând robe strălucitoare ele mișcându-se, Galația se așează lângă mine, ne așezăm în cerc pe scaune de cristal. Și Adama începe să-mi vorbească despre proiectele care sunt menite a fi îndeplinite, despre cum ar trebui mișcată energia pentru a grăbi împlinirea.

Simt în corpul meu fizic că chakra sexuală se deschide, simt o energie cosmică puternică ce intră prin chakra sexuală, respir adânc și simt energia urcând până în zona creierului...

Simt realitate dintre trupuri și în același timp mesajele reprezentanților îmi arată noua cale în care sunt pe cale să trec de la rolul meu spiritual pământesc, simt energia care mă spală de la chakra sexuală până la infinit, simt cum corpul meu se extinde și văd comunitățile lemuriene de lumină extinzându-se și aducând acasă sufletele care se ridică pentru a reveni la amintirea deplină.

Îl văd, ochii lui albaștri sunt atât de blânzi și drăgăstoși și el exprimă următorul mesaj:

„Iubita fiică a luminii, „Oelet”,

Vă felicităm pentru munca și contribuția dumneavoastră pentru răspândirea rezonanței Lemuriei și activarea conexiunii multor ființe umane cu orașul cristalin Telos.

Într-adevăr, somnul de veghe spiritual este cel care dă capacitatea de a se mișca în libertatea spirituală

Voi sunteți cei care deja vă mișcați în noua țesătură de frecvență prezentă pe planetă.

Libertatea spirituală este cea care dă ființelor umane capacitatea de a-și alege din nou ființa - ființele umane întorcându-și înșiși puterea și împuternicirea energetică.

Din nou iubiților, sunteți catalizatori, deschiși la trecerea energiei.

Fiecare dintre voi, ființe umane care se mișcă cu corpul vostru organic, există miliarde de celule luminoase, care poartă scânteia divinității, ele sunt cele care mișcă lumina în interiorul corpului vostru și cu cât îi permiteți corpului să primească și să conducă mai mult luminile, atunci rezonanța corpului tău se va ridica și frecvența luminii depline, care se mișcă și trece prin corpurile lor. În acest proces, corpul tău, care transmite lumina în capsula celulară, permite celulelor vechi să fie reînnoite cu altele noi.

Fiecare celulă care trece este o nouă conștiință.

Odată cu anul libertății conștiinței, îți oferim să aprofundezi și să eliberezi ego-ul, care încă poartă codurile planului de management al umanității la suprafaţa pământului, liniile directoare ale economiei și societății, modelele de sănătate corporală și de transport, sunt deja supuși schimbărilor, atâta timp cât ești iubit și ai capacitatea de a elibera ceea ce ai știut, mai mult pentru tine. Cei care au capacitatea de a elibera și de a schimba modalitățile comportamentale de mediu care au fost încorporate în voi, sunteţi cei care vor elibera în conștiința voastră spirituală.

Cadrele religioase sunt cele care dețineau controlul asupra umanității în conținut, dar nu din nou, din moment ce membrii generației mai tinere, acele suflete blânde sunt conștiente de dorința sufletelor lor pentru mișcarea reînnoită deasupra pământului, corpurile lor sunt diferite, ați observat numărul mare de copii care nu sunt hrăniți cu carne, care sunt sensibili la alimentele care conțin conservanți și ingineria alimentară. Prin urmare, dragilor, corpul lor, care conține aceleași componente ale luminii, nu este pregătit să se încarce din nou, conștiința lor conștientă îi mută înainte spre capacitatea de a alege diferit, frecvența credinței în ei înșiși și curajul de a fi ei înșiși fără auto-anularea și acceptarea vechilor reguli de stabilire, își arată deja semnalele.

Încă o dată vă arăt și vă invit, dragilor, în zilele libertății mentale, care readuce capacitatea de a alege să fiți voi înșivă.

Esența ta divină de la a oferi frecvențele iubirii necondiționate celor din jurul tău către societatea umană care se confruntă cu schimbări.

Schimbările și transformările sunt o frecvență care conduce lumina din tine, abilitatea de a schimba conștiința gândirii tale este cea care schimbă traseul vieții tale și călătoria pe care o parcurgi pe fața pământului. Voi sunteți cei care alegeţi calea vieții, voi sunteți cei care aleg să fie și să poarte noua matrice de frecvență deasupra suprafeței pământului.

V-am vorbit mult despre a face parte dintr-o comunitate globală de lumină, în aceste zile, chiar mai mult ca niciodată, vă invităm să participați la comunitatea planetară de lumină care poartă rezonanța Lemuriei, alias iubirea necondiționată, compasiunea și acceptarea. .

Porțile Shasta sunt deschise pentru toată lumea, ați simțit dorința de a ajunge la muntele magic?

Dragilor, acei care și-au exprimat o intenție noi vă vom însoți în călătoria spre casă.

Cu tine din orașul de cristal oraș

Va asteptam

Eu sunt ADAMA. "

#ADAMAYELETELOS

Traducere: Jaqueline R. Goldfeder

Traducere: Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!