MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Cum sunt zilele tale?

 





Stăm aici, sub un copac, al mediului înconjurător luxuriant. Eu, Adama, sunt aici. Desigur, Mikos este în Pământul Gol. Deci, ai vrea să începi?

Astăzi vom vorbi despre noi înșine și despre cât de binecuvântați suntem toți că am rămas în interiorul Pământului. Deși, credeți că viața noastră este ușoară, ceea ce este cu siguranță, avem multe responsabilități și multe îndatoriri de îndeplinit în fiecare zi, dintre care cel mai important este să ne conectăm cu Sinele nostru Superior pentru îndrumare, pentru ziua respectivă. Ne planificăm bine zilele, astfel încât să ne putem îndeplini sarcinile și să ne mai rămână şi timp pentru relaxare și distracție.

Zilele noastre sunt pline de râsete, indiferent de ceea ce facem, și suntem mereu înconjurați de familia și prietenii noștri. Căci, după cum am spus, nu sunt străini aici. Înțelegem conceptul de unicitate și o practicăm în tot ceea ce facem. De exemplu, când ne facem munca în orice domeniu este, ne bazăm unii pe alții și ne ajutăm unul pe altul lucrând la unison pentru a finaliza sarcina și pentru a o completa perfect. Nu sărim peste detalii pentru a termina mai repede, așa cum fac unii oameni de la suprafață, pentru că viața noastră o investim în rezultat. Știm importanța de a face totul bine, pentru că toți depindem de calitatea a ceea ce producem.

Nimic de aici nu se strică sau devine învechit, așa cum se întâmplă deasupra pământului, așa că nu trebuie să continuăm să înlocuim lucrurile. Acesta este motivul pentru care avem atât de mult timp liber aici, pentru că nu trebuie să continuăm să reproducem aceleași lucruri din nou și din nou, pentru că nimic nu se strică. Majoritatea, totul durează sute, dacă nu, mii de ani.

Acest lucru explică, de asemenea, faptul că nu avem deșeuri în Telos, deoarece nu se produc deșeuri. Toate produsele noastre secundare sunt reciclate și refolosite, iar dacă există ingrediente rămase pe care nu le putem folosi, pur și simplu le dematerializăm. Voila, și au plecat! Deci, acest lucru eliberează tot spațiul nostru de teren pentru spațiu de locuit, parcuri și pârâuri.

Și, desigur, nu avem drumuri, doar poteci pe care să mergem și vehiculele noastre care levitează și ne duc oriunde le direcționăm să ne ducă. Zburăm cu mintea, folosindu-ne gândurile ca busolă direcțională. Vehiculele noastre sunt mici pentru călătoriile în interiorul orașului și doar le vorbim și le spunem unde este destinația noastră și păstrăm acel gând și viziune până când ajungem acolo.

Totul este foarte simplu, așa cum veți vedea cândva. Orașul nostru este un loc distractiv, cu multe activități care se desfășoară mereu. Există piese muzicale și tot ce vă puteți gândi, cu excepția sporturilor de competiție. Nu concuram aici; doar cooperăm în atletism și ne distrăm. Nu se face nimic pentru a „câștiga”, doar pentru a se bucura din plin.

Pădurea noastră este bogată în oxigen și facem zilnic plimbări prin pădure pentru a ne întineri, la fel cum faci tu la suprafață. Stilul nostru de viață nu este atât de diferit, cu excepția faptului că al nostru este lipsit de stres și griji, e plin de bucurie. Acest lucru ajută la a ține cont de viața noastră lungă. Pentru că stresul provoacă degradarea celulelor, iar depresia accelerează procesul. Chiar și în cărțile tale de vindecare de astăzi, ei vorbesc despre importanța râsului și a veseliei în combaterea bolilor și pentru a trăi o viață mai lungă. Deci viețile noastre nu sunt atât de diferite de ale tale; tocmai am învățat să le trăim pe deplin, fără impedimente.

Și acum, Mikos este aici. Salutări din orașul Catharia, unde este casa mea. Locuiesc într-un mic alcov cuibarit într-un mic deal înconjurat de vegetație luxuriantă, flori, tufișuri și copaci înalți. De fapt, totul aici este înalt, inclusiv corpurile noastre, care ajung, în general, la 15 picioare înălțime pentru majoritatea populației noastre. The Telosians are o medie de 7 picioare, iar Adama are 7 picioare și 2 inci înălțime. Eu însumi am puțin peste 15 picioare înălțime, adică aproximativ jumătate din înălțimea copacilor tăi de suprafață.

Eram cu toții meniți să fim înalți, chiar și oamenii de suprafață aveau odată o înălțime medie de 15 picioare, când suprafața era protejată de radiația Soarelui de către firmament. Soarele tău se schimbă acum și devine magnetic. Acest lucru va opri scăderea înălțimii tale și, în timp, vei începe din nou să câștigi în înălțime. Vei observa cât de mulți dintre tinerii tăi sunt mai înalți decât generația ta. Am vrut doar să vă dăm puțină claritate asupra acestui subiect.


TELOS

ORIGINAL Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta

New Expanded Edition

Dianne Robbins

TR. MS


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!