MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Ne puteți spune despre Oamenii din Vreme?




 

Salutări, sunt Mikos. Astăzi este o zi glorioasă aici, ca toate zilele de aici, sunt glorioase și așa cum veți descoperi în curând la suprafață. Pe măsură ce conștiința ta se ridică și Pământul își pierde densitatea și forțele negative pleacă, vei simți diferența în zilele tale.

Zilele tale reflectă nivelul de conștiință predominant pe Pământ. Ziua reflectă coeficientul de Lumină purtat în conștiința de masă, iar acest coeficient determină modul în care vă simțiți. Uneori te poți simți glorios, iar în unele zile simți energiile scăzute care predomină. Acesta reflectă doar echilibrul și direcția vârfurilor pendulului. Dar zilele noastre aici sunt întotdeauna glorioase pentru că menținem un coeficient de lumină foarte mare și toate corpurile noastre sunt întotdeauna în echilibru perfect, ceea ce se reflectă asupra vremii. Oameni și apoi oglindiți înapoi de Oamenii vremii, acei Elementali care ne determină vremea pe baza sentimentelor și gândurilor noastre.

Nu îți amintești cum, în unele zile frumoase însorite, te simțeai trist pentru ceva și cum acest lucru a întunecat frumusețea zilei și nu puteai să-l vezi sau să te bucuri de razele lui însorite? Ei bine, este la fel cu toată lumea. Dacă gândurile și sentimentele tale sunt cufundate în tristețe, atunci nu poți simți bucuria din jurul tău. Și dacă majoritatea oamenilor sunt cufundați în tristețe, atunci zilele voastre pe Pământ devin triste și sumbre și acoperite de nori. Aceștia sunt Elementalii care doar reflectă către voi ceea ce proiectați către ei. Totul este un circuit și se deplasează ca o roată, trăgând totul împreună cu el. Ținând cont de acest lucru și monitorizându-vă gândurile și sentimentele, va ajuta la eliberarea planului Pământului de proscrisul său sumbru, astfel încât lumina soarelui, care este mereu acolo, să poată străluci.

Lumina soarelui și bucuria sunt mereu acolo, indiferent unde vă aflați. Tocmai atunci când ești acoperit de întuneric, aceste raze nu te pot pătrunde. Deci, indiferent ce s-ar întâmpla, întinde-te, întinde-ți mintea, întinde-ți sentimentele până la nivelul superior – frecvențele Bucuriei și gândiți-vă dincolo de ceea ce se întâmplă pe suprafaţă. Gândește la, dincolo de Galaxie, la alte sisteme stelare, la interiorul Pământului și visează, visează, visează. Pentru că visul pe care îl țineți în câmpul vostru de energie este cel care se îndreaptă spre eteri și infuzează conștiința masei cu bucurie.

Vă așteptăm cu toții lângă Porțile Eternității, ceea ce noi numim domeniul nostru. Căci pământul nostru este la fel de etern ca și noi, atâta timp cât ne menținem echilibrul și frecvența Iubirii. Dacă îți pierzi echilibrul, cazi. La fel și cu Nemurirea. Pentru a ne susține Nemurirea, este necesar să rămânem echilibrați emoțional în orice moment și să ne menținem capul în nori, visând visul nostru de eternitate. Căci visul este cel care ne susține.

Ne plimbăm acum pe malul lacului de lângă Biblioteca Porthologos, unde apa se unduieşte și soarele strălucește și briza curge prin curenții blânzi de energie în jurul nostru. Aerul este parfumat de flori și suntem cufundați în frumusețe. Vă trimitem această frumusețe și sperăm că puteți simți conectivitatea noastră. Căci nu există separare. Gândurile noastre sunt una.


TELOS

ORIGINAL Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta

New Expanded Edition

Dianne Robbins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!