MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Reîntâlnirea cu familia ta sufletească

 


Buna dimineata. Ce bucuros să fiu din nou conectat cu tine. Istoria noastră împreună este lungă și suntem prieteni vechi din trecut, reînnoindu-ne prietenia iubitoare chiar și acum, deși suntem la kilometri distanță și separați de structurile dimensionale ale planetei. 

Deși dimensiunea noastră nu este atât de diferită de a ta, este totuși diferită în vibrație și locație în tărâmurile eterice ale Pământului. Pentru că există multe straturi de dimensiuni diferite care vibrează în ritmuri ușor diferite, iar unele chiar se suprapun unele peste altele, cum ar fi ale noastre, care se suprapun pe ale tale, în special în zona Mt. Shasta.

Toate acestea sunt foarte bune și plăcute, din moment ce vrem să avem contact fizic cu tine și asta ne oferă oportunitatea de a fuziona cu tine pe atât de multe niveluri diferite. Telos este un oraș destul de unic, pentru că se ridică pentru toată lumea și este atât de evident pentru toți cei care călătoresc aici, încât acesta este un loc cu energie ridicată. Atâția oameni vin aici doar pentru a se îmbăia în energia noastră, atât emanată de la muntele însuși, cât și de la noi. Pentru că energiile noastre se îmbină cu muntele, stimulând vibrația întregii zone a Muntelui Shasta și chiar extinzându-se și în alte localități mai mici.

Așa este și la suprafață. Omenirea are propria sa vibrație distinctă, care interacționează cu întreaga suprafață a Pământului și culminează în ceea ce se numește „conștiința ta de masă”, care înregistrează starea ta de evoluție și determină rata în care evoluezi. Poți evolua doar în cadrul acestui construct al conștiinței în care ești cufundat. Deci, dacă ar fi să locuiești în Telos, ai evolua în ritmul nostru pentru că ai fi cufundat în baldachinul nostru de vibrații accelerate. Ai fi sub umbrela noastră, vibrând alături de noi în ritmul nostru. Vezi asta?

La suprafața voastră, toți vibrați conform celui mai mic numitor comun, astfel evoluția voastră este încetinită până la un ritm de melc. Nu vrem ca asta să vă jignească; vrem doar să înțelegeți că conștiința de masă a tuturor locuitorilor este cea care determină nivelul de evoluție al grupului. Da, unii dintre voi sunteți destul de evoluați în ciuda faptului că trăiți în condițiile de la suprafață, dar cei mai mulți dintre voi nu ați reușit să vă accesați adevăratul potențial din cauza vibrațiilor grele care vă sufocă.

Lucrătorii în Lumină sunt Ființe de Lumină foarte evoluate, majoritatea fiind încă prinse în densitatea de suprafață și incapabile să acceseze cine sunt cu adevărat. Sunteți Servitori de Lumină care ați venit să ajute umanitatea aflată în luptă să se ridice din mocirla densității și, în acest proces, v-ați blocat. Aceasta a fost o tragedie. Dar acum, odată cu afluxul crescut de lumină care curge în planetă, fără creșteri de intensitate, totul se luminează, astfel încât toată densitatea se dizolvă încet în jurul tău, iar tu începi să recunoști cine ești și în cele din urmă să-ți înțelegi potențialul și recunoașterea darurilor și talentelor tale care au fost ascunse până acum.

Totul este conectat. Amintiți-vă, toți suntem Unul. Deci, dacă unul dintre noi este strâns în densitate, acesta coboară în jurul nostru pe Scara Luminii care măsoară valul de conștiință a unei planete. Este foarte matematic și există chiar și o formulă pentru el, pe care nu ți-o oferim, deoarece nu ai putea înțelege și oricum nu este necesar să știi.

Știți doar că, pe măsură ce voi, ca locuitori ai suprafeței, urcați pe scara conștiinței, începeți să fuzionați cu toate forțele din jurul vostru, inclusiv cu elementele naturii, Pământul însuși și noi. Cu toții tânjim să ni te alături, pentru că suntem despărțiți de prea mult timp. Conștiința se accelerează prin îmbinare.

Ați auzit de efectul domino, nu-i așa? Ei bine, forța unuia are un efect direct asupra tuturor celorlalți de-a lungul liniei, propulsându-i în vibrație până când toți sunt prinși într-o vâltoare de lumină care este mai mare decât partea. În acest caz, vă fuzionați într-o conștiință care este mai mare decât ar putea obține fiecare dintre voi dacă ați fi singuri. Acesta este motivul pentru care comunitatea este atât de importantă și de ce viața în familie extinsă este atât de importantă, deoarece dinamica grupului propulsează individul să se extindă la niveluri mai largi și mai profunde.

A trăi singur ca un pustnic pe un munte este o modalitate atât de lentă și grea de a-ți ridica nivelul de conștiință. Acesta a fost vechiul mod de a gândi, iar oamenii și-au dat seama în sfârșit că trebuie să facă parte dintr-o familie, dintr-un grup, dintr-un oraș sau să fie implicați efectiv în tot ceea ce te înconjoară. Pentru că implicarea voastră este cea care se adaugă la dinamica creșterii și își extinde și crește potențialul exponențial. Acesta este ceea ce vrem să vă facem conștienți. Să participi mai activ la eforturile de grup, astfel încât grupul să devină familia ta.

Nu vorbim doar despre familiile biologice, ci este momentul să ne creăm o familie din prieteni. Prieteni care sunt adaptați la aceeași lungime de undă și au aceleași vise și aspirații ca ale tale. În acest fel, acele vise și aspirații vor avea șansa să se extindă și să se înmulțească și să se manifeste folosind dinamica grupului a numerelor pure. Cu cât sunt mai mulți oameni implicați într-un vis de grup, cu atât se va manifesta mai probabil și mai rapid.

Așa facem lucrurile aici în Telos. Cu toții ne unim visele și aspirațiile și manifestăm sănătatea și abundența care ne înconjoară. Și tu poți face la fel. Începi cu grupul tău mic de prieteni cu gânduri asemănătoare și îți unești prietenia într-o unitate familială unită și visezi, visezi, visezi. UN VIS, UN OM, O PLANETĂ — bogată în dragoste și abundență. Acesta este ceea ce am creat aici în Telos și acum puteți face același lucru.

Suntem aici pentru a vă ajuta să înțelegeți că nu sunteți diferiţi de noi; tocmai ați fost puşi în carantină la suprafață, fără îndrumare și puțină lumină, ceea ce v-a împiedicat creșterea. Dar lucrurile s-au schimbat acum și, în curând, vom apărea și vom așeza temple pe suprafață unde Preoții și Preotesele noastre vor fi disponibili pentru toți cei care aleg să învețe căile, adevărurile și legile antice ale Universului de la noi. Ce zi grozavă va fi asta și se apropie curând. Sunt Rosalia, sora ta care locuiește în Telos. Adonai.

TELOS

ORIGINAL Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta

New Expanded Edition

Dianne Robbins


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!