MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Aliniați-vă cu voința Creatorului vostru

 


Binecuvântări de Ziua Îndrăgostiților. Fie ca Iubirea care învăluie globul să vă străpungă inima și să vă ridice din picioare în lumea cerească. Astăzi, ca și fiecare zi, este o zi pentru a simți iubirea Creatorului și pentru a întoarce această iubire înapoi într-un arc de reciprocitate.

Să spunem că la început a fost gândul, așa cum trebuie să fie întotdeauna. Și acest gând a luat formă și s-a înghețat, și a ieșit în eteri și a fost reflectat înapoi de către Creator la creație, așa cum fac gândurile noastre. Gândurile noastre joacă acest joc de a ieși și de a se întoarce înapoi, și de fiecare dată când se întorc vin cu mai multe informații și mai mult rafinament și mai mult acord cu Voința Creatorului. Căci până la urmă, nu suntem noi toți aici pentru a aduce în viața noastră Voința Creatorului? Pentru că noi facem parte din aceasta, așa că, este firesc să facem Voia Tatălui în timp ce suntem pe Pământ și astfel, ne aliniem cu scopul sufletului nostru... care este să împlinim întotdeauna Voința Creatorului, a Divinului, a Totului. Asta este ceea ce suntem.

Odată ce cunoaștem această lege imuabilă, nu ne putem rătăci pe calea noastră, ci suntem lipiți de ea, neabătut, fără accidentări sau întorsături greșite. Doar o cale dreaptă și adevărată către scopul divin al iluminării. Ah, asta se simte bine, nu-i așa? Da, desigur, răspundem, pentru că atunci nu există griji, nici îndoieli, iar mintea noastră este liberă să se miște în direcția viselor și obiectivelor noastre, știind că suntem conduși perfect pe calea noastră.

Așa este în Telos. Urmăm calea sufletului nostru, știind asta suntem ghidați și îndrumați divin din interiorul sufletului nostru, și că în cele din urmă ne vom atinge scopul. Se numește „Conexiunea Divină” și vă invităm să intrați. Este un loc minunat în care să locuiți, iar viața în această stare de euforie este căutată de toți guru și adepți. Cu toții putem fi aici doar făcând această conexiune divină, stând pe spate și apoi urmărind totul ce se desfășoară în ordinea divină, așa cum se presupunea. Este într-adevăr fără efort, procesul în sine, pentru că are loc în noi, mai degrabă decât prin noi. Destul de deosebit, nu-i așa? Ah, sunteți învățați rapid, după cum văd că puteți înțelege acest concept destul de ușor și fără efort.

Așa că, în timp ce vă petreceţi ziua, amintiți-vă să vă consultați cu Creatorul Divin pentru a vă dezvălui tot ce trebuie să știți și să realizați în fiecare moment dat. Iar momentele date sunt multe. Ele se adună la infinit și sunt nenumărate și singura modalitate de a ține pasul cu valul este să rămâi în clipa, alături de Creatorul tău, și vei fi mereu acolo unde ar trebui să fii, făcând ceea ce ar trebui să faci.

Legile spirituale sunt minunate, nu-i așa? Au fost făcute pentru tine. Așa că vă rugăm să le folosiți. Pe măsură ce voi folosiți aceste Legi la suprafață și așa cum le folosim noi cei din Telos, împreună ne vom găsi din ce în ce mai conectați în conștiință și mai apropiați ca niciodată.

Eu sunt Rosalia și vă urez o zi bună.


TELOS

ORIGINAL Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta

New Expanded Edition

Dianne Robbins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!