MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Totul este despre comunitate

 

Salutări, sunt Rosalia și pur și simplu clocotesc de entuziasm să fiu aici cu tine astăzi. Duminica este o zi atât de frumoasă pe Pământ, în special pe suprafața unde oamenii sunt acasă cu familiile lor și se relaxează. Este o perioadă bună și în an, deoarece toamna a început și frunzele încep să-și schimbe nuanțele fine de portocaliu și roșu și chiar unele violete. Aici, în Telos, avem frunze violet și sunt remarcabile prin nuanțele lor strălucitoare.

Și așa, draga mea Lailel, stăm una lângă celălaltă, tu lângă computerul tău și eu lângă râul meu care curge lângă casa mea. Iarba este luxuriantă, iar eu sunt amortizată de moliciunea ei și îmbrățișată de parfumul lui. Peste tot în jurul meu este liniște, doar cu murmurul frunzelor și cântecele sturzilor. Este un cadru perfect pentru a medita și a comunica cu tine în spațiu.

Viețile noastre aici sunt vesele, nu ca modurile de ceartă de la suprafață. Aici, în Telos, toată lumea este în pace cu ei înșiși, cu vecinii lor, și cu orașul nostru. Totul merge perfect. Nimic nu întârzie. Nici trenurile, nici navele spațiale nu întârzie niciodată. Nu avem nevoie de rezervări sau pașapoarte pentru a merge oriunde, iar toate mijloacele de transport pleacă la intervale egale, astfel încât toată lumea să știe când pleacă totul, ceea ce face foarte ușor călătoria. Pur și simplu „faceţi saltul” atunci când doriți să mergeți undeva și faceți același lucru când doriți să vă întoarceți. Acest lucru în sine elimină o mulțime de stres din viață, deoarece știi că poți călători întotdeauna liber și gratuit, oriunde și oricând. Așa că, putem rămâne strâns în legătură cu prietenii noștri dincolo de granițe, deși nu avem granițe, ci doar locații geografice diferite ale comunităților.

Ne întrebăm cum puteți trăi într-o asemenea separare unii de alții la suprafață, deși știm că nu este pe placul vostru. Majoritatea familiilor sunt acum separate și locuiesc în diferitele orașe și state ale tale, ceea ce crește factorul de stres al vieții. Familiile au fost menite să rămână împreună, nu să se separe.

Adezivitatea comunității noastre vine din starea noastră împreună ca unități de familie, ceea ce ne oferă putere interioară și menține orașele noastre „vii” cu vigoare și coezivitate. Ne dă puterea de a fi tot ceea ce putem fi, pentru că întotdeauna ne avem unii pe alții pe care să cădem înapoi și o pernă pe care să revenim. Așa că, nu gândim niciodată în termeni de eșec așa cum o faci la suprafață, pentru că acest lucru pur și simplu nu există aici. Ne avem întotdeauna unul pe celălalt, comunitățile noastre și Templul nostru cu Preoții și Preotese. Deci, vezi diferența? Viața a fost menită să ne susțină, nu să ne infirme.

Totul este despre „comunitate” – oameni care trăiesc împreună și lucrează împreună pentru binele celuilalt și pentru binele comunității.

Şi nu invers, aşa cum este la suprafață, unde oamenii lucrează doar pentru ei înșiși, fără să se gândească la alții.

Efortul de a-i ajuta pe ceilalți este cel mai important în rutina noastră zilnică, iar copiii noștri învață acest lucru de la o vârstă fragedă. Se transmite din generație în generație, chiar dacă generațiile noastre sunt foarte lungi și durează sute și mii de ani. Bunicii mei sunt încă în viață aici, având multe mii de ani până acum. Deci, dacă vorbesc în termeni de generații, în mii de ani sunt doar a treia generație. Așa că, puteți vedea cât de atent trebuie să ne gândim la modul în care ne trăim viața, pentru că totul durează atât de mult. Nu ne putem permite să facem greșeli, pentru că nemurirea noastră este în joc. Trebuie să ne gândim întotdeauna în viitor și să rezolvăm lucrurile unul cu celălalt în modul cel mai benefic pentru toți cei implicați.

Acesta este motivul pentru care mergem încet și nu ne grăbim zilele așa cum faci tu. Încercăm să ne facem zilele să dureze atâta timp cât putem să le ținem, în timp ce tu te grăbești prin ale tale, sperând că se vor termina repede, astfel încât să poți merge la culcare, doar pentru a începe din nou aceeași rutină de grăbire și stres.

Dacă ați fi avut Legile Universale și ați înțeles cum funcționează acest Univers, viețile voastre s-ar fi schimbat cu eoni în urmă. Dar aceste informații ți-au fost ascunse, așa că, crezi că asta este tot ceea ce există și așa trebuie trăită viața... într-o luptă zilnică fără speranță.

Ei bine, vă putem oferi speranță și, prin paginile din cărțile noastre, puteți afla cum ne trăim viața conform Legilor Universale. De asemenea, puteți afla aceste Legi și Adevăruri în multe alte cărți care sunt acum disponibile și, desigur, există o mulțime de aceste informații pe internet. Nu există niciun motiv pentru care să mai fii în „întuneric”. Când destui oameni de la suprafață se trezesc și devin conștienți de Legile Universale și Adevărurile Universale și încep să le trăiască și să le aplice în viața lor, totul se va schimba, inclusiv guvernele voastre - autorii acestui întuneric actual.

Așa că știți, că urmează vremuri mai strălucitoare. Într-adevăr, este trezirea în „strălucirea” celei de-a cincea dimensiuni, unde este totul „cunoscut” și totul este „lumină” și totul este „Unul”. Eu sunt Rosalia și îți urez o zi bună.

Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!