MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Cum creșteți și cum distribuiți alimentele în Telos

 


La noi în Telos, producția de alimente are prioritate. Cu toții suntem instruiți în cultivarea și producerea alimentelor.  Avem o dietă foarte variată, mâncând doar acele alimente care conțin Forța Vieții în ele. Prin urmare, mâncăm doar legume, cereale, fructe și nuci. Toată carnea este interzisă. Voi la suprafață încă mâncați alimente moarte - alimente care nu mai poartă Forța Vieții.

Noi toți, cei din Telos, lucrăm în grădinile hidroponice, cultivând alimentele noastre. Pe rând, dezvoltăm și experimentăm culturile noastre. Odată ce hrana este crescută, aceasta este apoi dusă la centrul nostru de distribuție de unde toată lumea vine să-și ridice proviziile.

Nu înghețăm alimentele așa cum faceţi voi la suprafață. Toate alimentele noastre sunt consumate proaspete, pentru că acesta este modul în care sunt consumați toți nutrienții. În fiecare zi, oamenii își ridică mâncarea pentru ziua respectivă. Ne este mai ușor să mergem „la magazin” în fiecare zi pentru mâncarea noastră. Deoarece ziua noastră de lucru durează doar patru ore, avem mult mai mult timp disponibil pentru a ne îngriji de hrana și sănătatea noastră.

Avem timp să gătim alimente hrănitoare, timp pentru exerciții fizice și timp pentru a ne răsfăța creativitatea. Acest ritm mai lent are multe avantaje. Nu avem presiunea și stresul ca voi la suprafață. Tot ceea ce facem este în armonie și pace. Viețile noastre sunt liniștite și în ton cu Creatorul.

Tot ceea ce folosim în producție pentru consumul alimentar este reutilizat. Nu avem depozite de deșeuri ca voi la suprafață, deoarece tot ceea ce folosim este reciclat din nou și iar din nou. Acesta este avantajul de a avea tehnologii avansate. Tot ceea ce folosim, reutilizăm. Căci nimic nu este risipit sau supraprodus. Totul este în armonie cu natura și tot ceea ce facem sprijină natura.

Natura, în gloria și abundența ei, poartă mari cantități de alimente. Natura, lăsată în pace, produce abundență. Așadar, trăim aproape de natură și urmăm ritmurile și ciclurile ei în lanțul trofic.

În primul rând, suntem cu toții lucrători de încredere și responsabili. Prețuim Pământul și toată producția noastră de alimente se desfășoară în onoarea și respectul pentru resursele Pământului. Nu folosim hârtie sau materiale plastice și nici nu ne împachetăm mâncarea în vreun fel. Alimentele noastre sunt produse și apoi livrate direct la centrele noastre de distribuție. În acest fel, tot ceea ce folosim poate fi înlocuit imediat. Totul este computerizat printr-un calculator alimentar principal care ține cont de toate cerințele noastre alimentare. Desigur, totul este îndrumat și dirijat de oamenii noștri care se schimbă pe rând în diferite domenii ale muncii noastre „gospodăreşti”.

Toate alimentele noastre sunt cultivate și produse de noi. Sunt pure și fără substanțe chimice și contaminante. Practicăm grădinăritul organic, deoarece este singura modalitate de a supraviețui și de a ne păstra în continuare conștiința deplină. Pregătim recipientele pentru a depozita alimentele, iar aceste recipiente sunt folosite din nou și din nou. Nu aruncăm niciodată nimic și nici nu îngropăm vreodată nimic în pământul nostru; pentru că și Pământul este viu și îl respectăm și protejăm.

Categoric, modul nostru de producere și distribuire a alimentelor este foarte diferit de al vostru, deoarece avem tehnologie care o depășește cu mult pe a voastră. Ne bucurăm de modul nostru de viață și te invităm să ni te alături la masa noastră când ne vizitezi aici. Căci vom împărtăși cu voi sărbătoarea vieții noastre și vă veți bucura de simplitatea și gustul ei. Vă urăm bun venit tuturor în Telos, unde ne vom distra și îţi vom arăta minunile de a trăi într-o stare superioară de conștiință. 

Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!