MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Există o legătură între Viețile voastre și Vremea



Acum vom vorbi despre clima de pe Pământ și de ce echilibrul este precar în acest moment.

Toate planetele au condiții meteorologice distincte. Unele sunt blânde, iar altele sunt dure. Cu cât clima este mai blândă, cu atât planeta este mai adaptabilă la formele de viață. Cu cât clima este mai aspră, cu atât evoluția fizică și spirituală este mai formidabilă.

Până acum, clima planetei voastre a fost blândă, iar viața a fost ușoară pentru toți. Acum, plăcile Pământului se deplasează, provocând distrugeri, iar modelele meteorologice sunt severe în intensitate, provocând inundații, cutremure și uragane. Singura modalitate de a potoli aceste furtuni este prin concentrarea ta asupra lui Dumnezeu, Creatorul tuturor, și prin a rămâne ferm în cunoștințele tale despre nemurire. Pentru că indiferent de ce se întâmplă în jurul tău, știi că ești în siguranță în brațele lui Dumnezeu. Sufletul tău nu cunoaște decăderea sau moartea. Numai mintea ta este cea care își imaginează aceste lucruri.

La suprafață, experimentați fluctuații mari ale temperaturii, cu variații suficiente pentru a provoca dificultăți. Vremea de la suprafață fluctuează într-un grad atât de mare încât a scăpat de sub control, similar cu pierderea controlului pe care viețile voastre o prezintă uneori. Există cu siguranță o corelație între lipsa de stabilitate manifestată în viața voastră și tiparele vremii.

Pe măsură ce gândești un gând, acesta iese în eter, unde adună energie și apoi se întoarce la tine. Este paralel cu tiparele vremii de pe Pământ, unde gândurile voastre negative ies și adună energie negativă, aducând negativitatea înapoi la voi în călătoria sa de întoarcere. Aşadar, toată această negativitate agită eterii din jur și provoacă fluxul neregulat al vremii în care gândurile negative au fost prinse și caută un mijloc de eliberare. Vulcanii și cutremurele sunt un mijloc de a elibera această negativitate prinsă care a fost stocată pe Pământ de milenii.

Noi nu experimentăm fluctuații ale condițiilor climatice din orașele Subterane de sub Pământ, deoarece mediul nostru este închis și protejat de forțele din exteriorul planetei. Suntem într-un pântec, ca să spunem așa, unde suntem mângâiați, leagănați și hrăniți. Acesta este cel mai bun mod de a evolua. Acesta este motivul pentru care nu permitem oamenilor de la suprafață să intre, pentru că suntem protectori pentru mediul nostru unic. Și voi aţi putea crea asta la suprafață, odată ce veţi recunoaște că umanitatea este UNA.

Vremea în Telos este întotdeauna caldă și răcoroasă. Este întotdeauna perfectă. Căci noi, aici în Telos, ne păstrăm gândurile într-o unitate perfectă cu Mama Pământ; iar Ea, în schimb, ne dă înapoi perfecțiunea Ei. Suntem binecuvântați de Pământ, pentru că o binecuvântăm și o mângâiem zilnic cu gândurile noastre. Ea este o Mare Mamă și va avea întotdeauna grijă perfectă de copiii ei atunci când aceștia au grijă de Ea.

Căci viața este o scară circulară, care, atunci când este urcată în armonie și dragoste, vă aduce pe toți pe trepte la stări superioare de evoluție. Așa că, urcă cu noi. Căci pașii sunt mulți, dar inimile noastre sunt UNA.

Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!