MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Tăiaţi copaci pentru hârtie?

 


Depindem în întregime de sistemul nostru informatic bazat pe aminoacizi pentru a ne desfășura toate activitățile. Nu folosim copaci pentru hârtie, ci creștem cânepă. Nu tăiem niciodată un copac, deoarece asta ar echivala cu uciderea unei alte forme de viață. Toate produsele de care avem nevoie le facem din cânepă. Avem multe produse de care nu aţi auzit niciodată la suprafață și le fabricăm folosind tehnologiile noastre superioare, care nu poluează.

Aici, nimeni nu stă pe liniile de asamblare ore lungi pe zi. În schimb, ne-am redus zilele de lucru la un minim de ore, astfel încât să avem timp suficient pentru activități extracurriculare și să ne putem odihni, să ne jucăm și să socializăm cu ceilalți. Socializarea este cea mai importantă pentru noi și întărește structura relațiilor noastre unul cu celălalt. Structura noastră socială este cea care ține societatea noastră unită. Căci fără relații obligatorii, o societate se dezintegrează.

Să știți că, sunteți compus din multe straturi de Lumină, cel mai dens dintre acestea este stratul fizic sau corpul fizic. Straturile de Lumină care rezonează deasupra fizicului, rezonează cu vibrațiile tot mai fine ale particulelor de Lumină. Aceste straturi, împreună, compun Corpul tău de Lumină. Vibrezi la o rezonanță mai înaltă în corpul tău eteric atunci când ieși din cel fizic. Corpul tău eteric este compus din particule de Lumină care vibrează cu o viteză mai mare decât cea fizică.

Pentru acest corp, care este compus din Lumină şi care vibrează la o rată mai mare, aveți grijă și oferiți-i hrană prin obiceiurile alimentare și cu alimentele pe care le consumați. Alimentele mai grele îi scad rata, în timp ce alimentele crude „mai ușoare” îi va crește viteza vibrației. Vibrezi conform Coeficientului de Lumină conținut în ceea ce corpul tău asimilează. Îți controlezi spinul electronilor, ca să spunem așa, prin ceea ce mănânci. Corpul vostru de Lumină accesează dimensiunile superioare, în timp ce corpul vostru fizic vă menține pe pământ.

În Telos, mâncăm o dietă variată de fructe, cereale și legume. Mesele noastre sunt gustoase și delicioase, conform standardelor noastre alimentare.

Servim numai alimente cultivate organic, deoarece acesta este singurul mod în care fermele noastre produc alimente. Suntem avansați din punct de vedere tehnologic când vine vorba de producția de alimente și știm cum să cultivăm cele mai sănătoase alimente folosind cele mai bune metode de agricultură. Tehnologia noastră permite pământului să respire și să-și mențină toate vitaminele și mineralele vitale care sunt atât de necesare pentru o sănătate bună. Folosim rotația culturilor și agricultura hidroponică pentru a ne cultiva toată hrana. Nu importăm sau exportăm alimente ca voi și mâncăm doar culturi cultivate local.

Voi la suprafață vă epuizați pământul și aduceți boli în corpurile voastre ca urmare a utilizării substanțelor chimice în lanțul trofic. Noi, pe de altă parte, folosim numai cele mai sănătoase culturi din cel mai sănătos sol. Pământul, apa și aerul nostru sunt în cea mai pură formă și au ca rezultat doar alimente de cea mai înaltă calitate posibilă pe planetă. Așadar, corpul nostru este îmbogățit și întinerit după fiecare masă și nu obosit după ce mâncăm, așa cum se întâmplă la voi. De asemenea, punem nutrienți direct în lanțul nostru alimentar prin apă.  

Telos – the call goes out from the hollow earth

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!