MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Trezirea la - Cine Ești



Ne-am trezit la această oră timpurie a zorilor, când se răspândește pe Pământ, purtând puterea dulce a parfumului de speranță și iubire al lui Dumnezeu către umanitate. Este timpul în care păsările se trezesc la primele raze ale zorilor și ciripesc în așteptarea noii zile care va începe - exact așa cum aţi anticipat o nouă naștere în lumea Pământului, pentru a începe o nouă încarnare plină de speranță și dragoste pentru umanitate, așa cum aţi anticipat. 
Străduiește-te pe calea ta, din ce în ce mai lărgită a evoluției, care duce la stele.

În Telos, zilele noastre încep în meditație, rugăciune și speranță, pe măsură ce concepem și creăm frumusețea din jurul nostru și în viața noastră. Ducem la bun sfârșit tot ceea ce concepem, pe măsură ce și noi urcăm pe calea evoluției. Diferența este că, urcarea noastră este în conștiință înălțată, pentru că suntem conștienți de mișcarea noastră conștientă pe spirala vieții. Evoluăm conștient; și aceasta este diferența dintre civilizațiile noastre.

Pe măsură ce, din ce în ce mai multă Lumină învăluie suprafața Pământului, vă veți descoperi extinzându-vă dramatic și în acord conștient cu Mama Pământ, pe măsură ce ea își extinde conștiința pentru a învălui toate lucrurile vii care locuiesc pe și în corpul ei de Lumină. Da, ea este toată Lumina, așa cum voi sunteți toată Lumina; întrucât toată viața este Lumină în diferite stări de evoluție. Această evoluție spirituală este cea care provoacă confuzia și haosul pe planul Pământului, deoarece acele entități care nu sunt pregătite să evolueze rezistă anevoios energiilor care se revarsă. Când, se împotrivesc Luminii, atunci durerea și confuzia există în inimi. Așadar, deschideți-vă inimile la revărsarea Luminii care vi se dă în această Dispensație Divină pentru a aduce în mod dramatic toată viața la „standardele cerești” ale Luminii și Iubirii.

Simțim doar Iubire, pentru frații și surorile noastre de la suprafață. Vă înțelegem sacrificiile și rezistența necesară pentru a exista în condițiile de la suprafață. Dar nu va fi întotdeauna așa cum este. Toată viața sunteți în proces de schimbare dramatică, deoarece toată viața își schimbă frecvența în Lumină - Lumină pură, albă, aurie din Inima Interioară a lui Dumnezeu. Aceasta este Lumina din care sunteți deja făcut, deși cei mai mulți dintre voi ați uitat.

Multele voastre sute, de mii de vieți se reunesc și vă amintiti. Acesta este ceea ce înseamnă „trezirea”. Astfel, să-ți amintești cine ești și de unde ai venit și de ce ești aici. Ai venit din dimensiunile superioare cu viziune și vis și este visul tău pe care încerci să-ți aduci aminte – VISUL VIEȚII – VISUL ETERNITĂȚII – care te ocolește. Pentru a-ți aminti, concentrează-te pe tine și vezi-te învăluit de lumina albă, aurie a perfecțiunii și frumuseții, și știi că acesta ești tu. Să știi că ești frumos dincolo de cuvinte și perfect dincolo de vedere. Apoi aduceți această frumusețe și perfecțiune în viziunea voastră și vedeți-vă stând în picioare, tânăr și înalt, senin și magnific. Căci această imagine este cine sunteți cu adevărat în toată măreția voastră de Lumină. În Telos, vă vedem Lumina. Ne vedem propria Lumină și nu pierdem niciodată din vedere Nemurirea noastră. Vederea noastră interioară este cheia care deschide ușile Nemuririi în care locuim veșnic. Deschiderea acestei uși a viziunii vă va permite să pășiți în lumea Nemuririi și să locuiți acolo veșnic cu noi ca frați și surori care suntem.

Ne petrecem Duminicile în tihnă aici în Telos, în timp ce ne odihnim, ne relaxăm și socializăm împreună. Facem plimbări și drumeții lungi prin sistemul nostru de tuneluri. Ne plac picnicurile și mâncăm în aer liber, unde vremea este întotdeauna o vreme perfectă pentru picnic. Condițiile noastre de viață sunt ideale și suntem recunoscători pentru tot ce avem. Mulțumim Pământului și stelelor și tuturor corpurilor planetare pentru că există într-o asemenea armonie și unitate unul cu celălalt; un exemplu perfect de urmat de omenire.

Te las deocamdată și îți mulțumesc că te-ai conectat cu mine la această oră devreme a dimineții, în timp ce zorii își ridică aripile pe cerul tău. Mă trezesc devreme, așa ca să mă chemi la această oră devreme este cel mai perfect pentru noi să comunicăm. Vă iubim pe toți, din toată inima și în curând inimile noastre se vor contopi cu ale voastre, pe măsură ce ieșim din casele noastre ascunse de sub Pământ.

Zilele noastre în Telos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!