MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Populația de la Suprafață este încă în Întuneric în ceea ce privește Viețile Anterioare

 
 
Suntem ființe foarte evoluate, trăind multe vieți într-una singură. Facem afaceri în armonie și dragoste și culegem multe beneficii care se acumulează pe parcursul duratei noastre lungi de viață. Viețile noastre se întind pe multe secole din timpul tău la suprafață; prin urmare, suntem capabili să realizăm mult mai mult în viața noastră. Ne putem folosi toată viața în beneficiul nostru, pentru că suntem capabili să ne întoarcem la viețile noastre anterioare prin sistemul computerizat bazat pe amino pentru a ne aminti trecutul. Acesta este un sistem care este folosit în întregul Cosmos, iar Pământul este una dintre puținele planete care se află încă în întuneric în ceea ce privește accesul la experiența vieții anterioare. Aceasta este o tehnologie pe care noi, din subteran, o vom aduce la suprafață atunci când vom ieși.

Conectarea la viețile tale anterioare și învățarea din lecțiile vieții tale este necesară pentru această încarnare actuală. Așa că fiți pregătiți pentru această mare aventură de a vă folosi de viețile anterioare. Există multe alte tehnologii minunate pe care le vom aduce care vă vor face viața mult mai ușoară și mai fericită decât vă puteți imagina. Pentru că ne-am protejat toate cunoștințele din viața trecută pe care le-am adus cu noi când am părăsit Lemuria pentru orașele subterane ale Luminii. Totul a fost păstrat și vom scoate totul la suprafață când vom ieși.

Vom aduce totul și vom împărți totul; iar ca împărtăşire, vei cunoaște și vei fi fără teamă. Căci dragostea lui Dumnezeu ne cuprinde pe toți și Lumina lui Dumnezeu strălucește asupra noastră pe toți; și Dumnezeu dorește doar să evoluezi așa cum noi am avut ocazia să evoluăm înaintea ta. Așa că fiți pregătiți să experimentați cea mai glorioasă viață pe care v-o puteți imagina împreună cu noi - frații și surorile voastre din trecutul vostru. Telos – the call goes out from the hollow earth

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!