MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Ce fel de Tehnologie aveți



Să știi că Telos nu este atât de departe de tine. Suntem doar sub pământ, la o milă sau cam așa ceva sub suprafață. Pământul este un mare conducător, iar gândurile tale telepatice pot ajunge cu ușurință prin stratul Pământului ori de câte ori vrei să te conectezi cu noi.

Observați modelele meteorologice neregulate de la suprafață, și anume, cum într-o zi este strălucitor și însorit, iar a doua zi este rece, frig și vânt. Aceste schimbări neregulate se datorează trecerii Pământului într-o dimensiune superioară a vieții. Pe măsură ce Pământul se mișcă, ea se scutură, iar tremuratul este ceea ce simțiți deasupra pământului. Noi, aici, în Orașele Subterane, nu simțim aceste schimbări și tremurări neregulate, din cauza structurii tehnologice a mediului nostru subteran. Casele și orașele noastre sunt construite intenționat pentru a rezista mișcărilor Pământului pe măsură ce Ea se ridică în conștiință. Tehnologia noastră este foarte avansată în comparație cu suprafața și avem echipamente speciale care ne aliniază perfect casele și clădirile la rețelele magnetice ale Pământului, astfel încât, structurile noastre să fie stabilizate şi în siguranță împotriva cutremurelor. Altfel, orașele noastre ar fi cedat cu secole în urmă.

Și voi veți avea această tehnologie de salvare a Pământului când vom ieși din orașele noastre și vom ieși la suprafață. Vom aduce cu noi toate tehnologiile noastre într-un efort de a stabiliza toate structurile de pe suprafață unde oamenii s-au adunat în pregătirea pentru intrarea în Centura Fotonică. Aceasta va fi contribuția noastră de JOS, împreună cu multe alte tehnologii minunate pe care le vom aduce, cum ar fi un conductele de alimentarea cu apă de mai jos pentru a filtra și curăța alimentarea cu apa.

Apa noastră curată, pură, provine din oceanele situate în Pământul Gol, unde apă proaspătă și limpede există din abundență. Ne racordăm la această sursă de apă și o folosim în Telos și în celelalte orașe subterane pentru toate nevoile noastre. Există apă curată în Pământ pentru toți cei care locuiesc pe corpul ei, fie în interior, fie în exterior.

Avem, de asemenea, tehnologia pentru a purifica oceanele exterioare și a curăța aerul exterior de poluare. Vom aduce cu noi toate tehnologiile noastre când va veni momentul să apară. Nu este pierdut chiar totul. Pământul va fi salvat și va fi din nou locuibil pentru toată viața, deși, în acest moment de timp în care vorbesc, toată viața va locui într-o stare de conștiință mult mai înaltă, într-o dimensiune superioară a Luminii.

Acestea vor fi câteva dintre contribuțiile noastre de jos, pe măsură ce ne unim cu tine de sus. Avem atât de multe pe care dorim să vă aducem și să vă arătăm, încât și noi devenim nerăbdători ca apariția noastră să înceapă. Până acum, suntem doar câțiva dintre noi la suprafață, dar pe măsură ce conștiința voastră se schimbă, tot mai mulți dintre noi vom apărea pentru a lucra cu voi la suprafață; Adama inclus. Da, Adama va veni și el să locuiască cu tine deasupra pământului când va fi momentul potrivit. Până atunci, Adama va continua să monitorizeze starea suprafeței și va continua să fie informat de către alții despre tot ce se întâmplă.

Așadar, cheamă-ne, chiar dacă suntem încă sub pământ. Hai să facem o conexiune plăcută acum, astfel încât atunci când suntem cu voi la suprafață, vom fi familiarizați și inimile noastre vor fi conectate ca UNU.

Saint Germain despre Tehnologia Subterană 
„Vârfurile celor mai înalte clădiri sunt în unele locuri la 125 de picioare sub suprafață. Canalele de aer au fost menținute deschise, oferind întotdeauna o ventilație perfectă. În cadrul acestui ORAȘ SUBTERRAN, s-au perfecționat unele dintre cele mai minunate realizări în chimie și invenție pe care lumea exterioară a avut privilegiul să le primească. Ori de câte ori s-a întâmplat acest lucru, s-a găsit un bărbat sau o femeie vrednic prin care lumea a avut privilegiul să primească Aceste Binecuvântări.”  
Telos – the call goes out from the hollow earth

tr. MS 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!