MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Salt în timp. Ești interesat să fii un călător de lungă durată? Pregătiți-vă... Un mesaj de la Înalt




Binecuvântat ești, Eu sunt Adama din orașul luminii Telos, cel pe care mulți dintre voi îl cunoașteți deja ca acasă.

Dragilor, vă scriu dintr-o conștiință trează care se dovedește a fi de a cincea dimensiune, aceeași dimensiune iluminată care conține straturi mai dezvoltate la nivelul metafizicului decât sunteți familiarizați cu a treia dimensiune.

După cum am discutat deja și am împărtășit-o fiicei mele Oelet, capacitatea de a vă mișca în multidimensional și dincolo de timpul și spațiul dvs. familiar este pe cale să primească o schimbare fundamentală începând cu 2028.

Conștiința umană care este pe cale să se extindă și mai mult și astfel să insufle în lumea voastră dimensiunile superioare care va permite planetei să schimbe traiectoria formării sale deasupra pământului.

Abilitățile de a vă mișca în vremuri, așa cum v-am vorbit deja, se vor deschide umanității în perioada 2025-2028.

Nu va fi accesibil tuturor, dar într-adevăr tehnologia va fi expusă mult mai mult. Deja, astăzi se deschid multe portaluri și există călători în timp din viitor care vizitează planeta. Călătoria în timp va căpăta o semnificație importantă și asta va permite un salt al conștiinței umane.

La fel, întâlnirile cu parteneri din diferitele stele de lumină din asemenea sisteme îndepărtate vor fi dezvăluite și exprimate pe deplin, într-o întâlnire cu aceștia. Guvernele planetei primesc deja îndrumări înaintea expunerii.

Dragilor, vă împărtășesc astăzi abilitățile care vor da roade în viitor, acum, deoarece voi veți fi cei care veți fi expuși primii și veți experimenta evenimentele semnificative care vor schimba fața umanității.

După cum am explicat deja, ne mișcăm cu voi în sprijinul deplin către ascensiunea noii umanități deasupra planetei.

Porțile care se vor deschide sunt tehnologie avansată, tulpinile umane vor deschide tulpinile de ADN la acest nivel, prin care poți transmite mesaje rapide oriunde în societatea umană, întreaga planetă va fi o stea care transmite un câmp electromagnetic de înaltă frecvență din familiar. Internet. Și astfel oamenii vor putea comunica cu familiile stelelor.

Conduita financiară așa cum o cunoașteți va dispărea. Și nu va lipsi hrana pentru niciun cetățean al planetei. Dăruirea energic, sau după cum știți sensul termenului – voluntariat – va fi o condiție în societate, puteți crede că fiecare persoană de pe planetă, va contribui cu timpul pentru comunitate.

În acest fel societatea umană va putea schimba frecvența exploatării existente în societate, iar transformarea va fi pentru sprijin și ajutor reciproc.

Într-adevăr, conștientizarea planetei va primi o fațetă considerabil de importantă, toate școlile vor învăța valorile și instrumentele pentru a păzi și a trăi  echilibrul pe Planeta Pământ, vehiculele vor fi toate electrice, energia va fi liberă și oamenii vor ieși din starea conștiinței de supraviețuire.

Capacitatea tehnologică va permite ființelor umane să trăiască într-o realitate vizuală multidimensională atunci când se află în simulare de frecvență în creierul uman și vor experimenta viața într-o singură dimensiune în timp ce corpurile lor sunt în repaus.

Impactul asupra sistemelor corpului în fiecare experiență va fi la fel de perfect pe cât l-ar experimenta și pe latura fizică. Emoțiile corpului vor răspunde datorită stimulului vizual multidimensional, iar emoțiile vor continua să susțină procesul fiziologic așa cum se realizează într-o experiență umană contemporană. Călătorind în timp, le va permite celor interesați să iasă din spațiul familiar al vieții lor. , schimbându-și astfel conștiința și extinzându-se. Multidimensionalitatea se va deschide, atât ca conștiință, cât și în portaluri care se vor deschide peste planetă și vor dezvălui o nouă vizibilitate față de compoziția planetei.

Din nou, lumea interioară din interiorul pământului va fi expusă cu aproximativ 10% oamenilor, expunerea va fi pas cu pas, iar oamenilor nu li se va permite să intre în noile locuri care vor fi deschise, mai întâi conștiința umană va continua să se extindă datorită descoperirilor șocante ale pământului interior. Din nou, noua generație va aduce mișcarea care deja începe să locuiască pe planetă.



tr. MS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!