MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Mesaj pentru CELEBRAREA Anuală WESAK din Mt. Shasta



Salutări din Telos! Eu sunt Adama, Marele Preot și Maestru Ascensionat al Telosului, un Oraș Subteran aflat sub pământul pe care locuiţi. Vorbesc în numele tuturor oamenilor noștri din subteran - tuturor Fraților și Surorilor voastre ale Luminii care trăiesc în Orașele Subterane de sub suprafața Pământului.

Să știți că, toți suntem capabili de proiecție astrală și ne-am proiectat astral în acest loc pentru a ne uni cu voi într-o SINGURĂ CONȘTIINȚĂ. Suntem uniți cu voi ca UNUL!

Și noi am răspuns la acest apel Trâmbiţat de a ne aduna în acest loc sacru pentru a sărbători Festivalul Wesak. Și noi suntem participanți la Planul de Înălțare al Pământului și, de asemenea, suntem Discipoli și Inițiați pe Calea Înălțării. De asemenea, suntem participanți la această activare ceremonială și inițieri care au loc în aceste trei zile Wesak. Așadar, suntem alături cu voi în totalitate și în deplina noastră conștiință ca Discipoli și Inițiați pentru a primi inițierile noastre împreună cu voi, Frații și Surorile noastre de deasupra pământului.

Aceasta este o adunare extraordinară și suntem mândri să stăm aici, alături de voi pentru a aduce ADEVĂRUL și LUMINĂ și IUBIRE pe Pământ. Să știți că sunteți cu toții bineveniți să veniţi în vizită în Telos în formele voastre eterice noaptea. Apelează-l pe Adama și cere intrarea. Rămânem aici cu tine până la încheierea acestor festivități, când ultimul suflet va părăsi acest site.

VOI TOȚI SUNTEȚI  LUMINĂ,

AȘA CUM ŞI NOI TOȚI SUNTEM LUMINĂ,

ȘI ÎN CURÂND, ALE NOASTRE DOUĂ LUMI

SE VA UNI ÎNTR-O SINGURĂ LUMINĂ MARE

A ASCENSIUNII PLANETARE.


Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins


TR - Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!