MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Zile nesfârșite



Zile nesfârșite


Salutări de la Telos. Vă stăm alături în timp ce scrieți cuvintele noastre pe computer. Suntem atât de bucuroși să fim alături de voi în această dimineață pe Pământ. Vremea ta este cu ninsoare, in timp ce vremea noastra este caldă şi însorită. În curând, condițiile meteorologice se vor schimba drastic la suprafață, astfel încât toate zilele tale vor fi ca zilele noastre - perfecte.

Acum, când se va întâmpla asta, despre ce va vorbi populația? Acum, subiectul tău preferat este vremea. Ei bine, nu vei fi surprins.

Vor fi atât de multe schimbări de suprafață încât nu veți rămâne niciodată fără subiecte despre care să vorbiți cu vecinii sau poștașii. Totul va fi subiect de conversație și totul va fi atât de nou încât îți va lumina ochii și va pune zâmbete pe fiecare față și speranță în fiecare inimă. În cele din urmă, veți vedea și simți cu toții dragostea Creatorului manifestată fizic pentru umanitate într-o formă tangibilă.

Cât de entuziasmați suntem pentru voi toți. Și cât de încântați suntem noi înșine, căci, odată ce se întâmplă acest lucru, ni se va da și semnalul divin să apară. Da, suntem pregătiți. Suntem cu toții „împachetaţi”, așa cum ați spune, și pregătiți pentru călătoria sus. Inimile noastre sunt pline de o asemenea dragoste pentru voi toți și, în curând, vom putea să vă arătăm dragostea noastră, aducându-vă toate tehnologiile noastre pentru a vă curăța poluarea și a vă vindeca corpurile frumoase. Dragostea noastră pentru tine nu are limite și în curând vei învăța să iubești necondiționat și profund așa cum o facem noi. Dragostea este tot ceea ce există și, de asemenea, este o marfă gratuită și cea mai bună investiție pe care o poți face în această viață.

Și acum, am dori să vă vorbim despre intervalele de timp. Perioadele de timp pentru schimbare. Perioadele de timp pentru călătorie. Perioadele de timp pentru vindecarea voastră.

Așa că, dragii noștri, nu fiți surprinși de felul în care timpul pare să se accelereze. Se pare că se accelerează, pentru că conștiința voastră se extinde. Pe măsură ce conștiința voastră se extinde, viziunea și conștientizarea voastră perceptivă se extind, luând mai mult din ceea ce există în jurul vostru pe planurile superioare ale gândirii și simțirii. Astfel, timpul pare să se accelereze, pentru că este mult mai mult, încât zilele tale par să treacă.

În curând, veți renunța la calendar și, în loc să numărați zilele, veți număra săptămânile, apoi lunile și apoi veți înceta să numărați complet, pentru că veți trăi într-un interval de timp nenumărat notat de evenimente cosmice și folosind un calendar cosmic. Așa rămâi Nemuritor. Nu numeri zilele, ci stelele. Și, din moment ce există o cantitate infinită de stele în ceruri, în curând veți renunța și vă veți resemna cu faptul că sunteți ființe nemuritoare fără nimic de numărat. Doar zile nesfârșite pentru a trăi și a crește, a iubi și a evolua după imaginea Creatorului. Doamne, ce ușurare va fi asta pentru tine. Nu eşti de acord? Nu mai numărați, nu mai faceți curse pentru a finaliza lucrurile la timp - doar știind că aveți o eternitate pentru a vă finaliza lecțiile de suflet într-un mediu iubitor și pașnic, așa cum facem noi în Telos.

Despre asta este viața. Este un ritm lent, ușor, calm, ritmic, care permite ca schimbarea să se întâmple treptat și într-un mod care să-ți ridice sufletul în trepte, astfel încât din când în când să te oprești și să reflectezi, și să spui: „Măi, cum am ajuns în acest loc. După intelegerea mea? Nici măcar nu eram conștient că mă mișc în această direcție, iar acum sunt brusc aici și am atins acest platou fără niciun efort sau tensiune.” Ei bine, putem răspunde și spune că s-a întâmplat doar pentru că nu au existat constrângeri exterioare care să o prevină. Când faci parte din mediu, toate se mișcă împreună și nu observi mișcarea, pentru că ești în flux. Așa are loc evoluția. Fără stres, fără efort, doar să fii în unitatea cu fluxul.

Această atracție viitoare va ieși la suprafață în curând - își face previzualizarea acum. Rămâi în acest film; va fi cel mai bun de până acum.

Sunt Rosalia, cu Adama lângă mine.


TELOS

ORIGINAL Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta

New Expanded Edition

Dianne Robbins

TR. SM


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!