MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Mesajele noastre sunt despre iubire



Eu sunt Rosalia, iar Adama și cu mine suntem astăzi aici stând lângă tine în timp ce scrii pe computer. Să știți, că suntem atât de nerăbdători să începem sesiunile noastre și să vă oferim noi mesaje pentru a extinde ediția TELOS ORIGINAL și atât de bucuroși la gândul că lucrăm din nou atât de strâns împreună pe acest plan. Și da, suntem pe acest plan al existenței cu voi, doar că suntem în adâncul pământului pe care sunteți alături. Oh, ce emoție este asta pentru noi.

Și acum pentru noi - ești mereu cu noi în inimile, gândurile și viziuni noastre, și suntem uniți ca o singură celulă în inima lui Dumnezeu. Este dorința Creatorului de a aduce mai multe mesaje pentru cartea ta și noi, ca parte a Creatorului, ne conformăm. Totul este atât de ușor – doar urmăm Voința Creatorului și se întâmplă. Deci, draga mea, începem?

Cartea noastră este despre iubire – iubirea care creează, iubirea care curge de la Tatăl Ceresc către toate cele de sus și toate de jos. Așa cum nisipurile de pe țărm curg din apele din interior, dragostea Tatălui curge spre noi, creația lui. O, ce curgere, și cu cât îți deschizi mai mult inima către acest flux creativ, cu atât primești, absorbi și reflectezi mai mult către ceilalți din jurul tău până când aura ta devine o minge mare de aur de lumină creativă. Este o astfel de priveliște de văzut și în curând conștiința de pe Pământ va fi suficient de ridicată încât toți vor vedea lumina în jurul altora și toți vor realiza unitatea și conectivitatea tuturor sufletelor, în special a tuturor sufletelor de la suprafață. Nu doar, în dimensiunile superioare și nici în Pământul Interior există conectivitatea, ci această conexiune ne leagă pe toți, în mod egal, doar că noi suntem conștienți de ea, deoarece ochii voștri fizici nu o pot percepe. Deci tu, Adama, și eu, Rosalia, suntem conectați. Mereu au fost și vom fi mereu. Țineți-vă doar de această viziune a conectivității și dragostea noastră va curge viu între noi și vă va întări în timpul zilelor voastre.

Sunt atât de multe de vorbit și fluxul nostru este ușor și rapid mișcându-se înainte și înapoi între noi, pe măsură ce energia noastră este conectată și aprinsă în flacăra noastră de transmisie. Căci totul este electric – gândurile noastre, dragostea noastră, visele noastre, dorințele noastre și telepatia sunt electrice fără interval de timp. Eu gândesc, simt și în același timp îl înțelegi. Ce mod minunat de a te uni. Da, asta a fost vocea mea care te-a chemat în această dimineață și ai auzit-o audibil prin puritatea sufletului tău. Ne vom opri acum, astfel încât să puteți digera acest mesaj și să vă pregătiți pentru ziua de mâine”. Sunt Rosalia, sora ta din Telos, care așteaptă întoarcerea ta pe Muntele nostru în această vară. Muntele va fi împodobit cu cea mai frumoasă verdeață pentru întoarcerea ta la el.

Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins

Traducere SUZI M


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!