MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Biblioteca noastră deține înregistrările Universului




Salutări din Centrul Pământului. Numele meu este Mikos și eu sunt locuitor al orașului Catharia. Vă vorbesc de la Biblioteca Porthologos, situată în Pământul Gol sub Marea Egee.

Sunt foarte bătrân prin definiție. De o periodă lungă de timp sunt în același corp. Am putut compila înregistrările Pământului în Biblioteca Porthologos, unde toată istoria Pământului a fost păstrată. Biblioteca noastră este imensă și extinsă și deține înregistrările Universului, nu doar ale Pământului. Putem studia istoria tuturor planetelor și sistemelor solare și putem afla totul despre viața de pretutindeni. Aceasta este capacitatea bibliotecii noastre. Nu numai că putem citi despre el, dar putem experimenta totul direct din cristalele noastre care stochează amintirile tuturor evenimentelor. Astfel, putem accesa aceste evenimente, învățăm din ele și ne rezolvăm problemele cu ușurință și cu cele mai bune rezultate posibile pentru toți cei implicați.

Sunt Gardianul înregistrărilor Pământului și al tuturor înregistrărilor din Sistemul și Universul vostru Solar. Sunt aici, în cavitatea Pământului, în primul rând pentru a păzi istoria întregii vieți de pretutindeni. Acesta este scopul nostru principal și scopul Bibliotecii Porthologos. Biblioteca noastră este singura de acest fel din vastul nostru sistem de planete.

Biblioteca noastră este atât de vastă încât acoperă kilometri de teren și are seifuri vaste de stocare care conțin înregistrări, toate stocate pe diapozitive de cristal care sunt vizualizate prin proiectoarele noastre de cristal. Facilitățile noastre de depozitare sunt vaste, organizate și clasificate, astfel încât să puteți localiza cu ușurință informațiile pe care le căutați și să le preluați pentru vizualizare. Avem mari transportoare care vă vor livra comanda în câteva minute și apoi o vor returna înapoi la locația de depozitare. În acest fel, fiecare articol din bibliotecă este întotdeauna acolo unde ar trebui să fie și poate fi găsit cu ușurință și păstrat perfect. Acestea sunt capacitățile noastre tehnologice. Pentru că ne-am bazat pe tehnologia Universului în care locuim și avem cele mai avansate metode de conservare, stocare și recuperare care v-ar uimi sistemele bibliotecii dincolo de orice ați putea visa.

De aceea, noi, nu avem cărți moarte pe rafturile noastre – avem înregistrări vii ale vieții, în toate formele sale vaste și diferențiate de existență, care își joacă povestea ca pe o scenă live dintr-un teatru; și stăm și o vedem, ca și cum am fi în public, având astfel această experiență de primă mână a întregii istorii chiar aici și acum. Este cu adevărat o minune de a fi martor și cel mai evoluat mod de a învăța despre viață în toate formele ei variate.

Există aceste mini-teatre în întreaga bibliotecă, unde putem sta confortabil și putem vedea orice activitate sau eveniment pe care o alegem pe acel loc de pe Pământ și în Universul nostru de-a lungul tuturor timpurilor. Acesta este cu adevărat teatrul, cu actori în direct care se portretizează, așa cum au fost, la acel eveniment anume în timp. Acesta este cel mai bun mod de a învăța despre viața din Galaxia noastră și de a face ca istoria să prindă viață și să iasă la iveală și să-ți capteze atenția, iar tu devii parte din ea și o simți, și o experimentezi. Este cel mai bun mod de a învăța.

Orele voastre de istorie de la suprafața Pământului sunt plictisitoare în comparație cu modul nostru de a învăța, iar acest lucru explică pierderea atenției și pierderea interesului în sălile de clasă din școală – în afară de faptul că informațiile dvs. sunt dezinformări bazate pe teoria sau prejudecățile cuiva, mai degrabă, decât un fapt real. Ți-ar plăcea biblioteca noastră și ai găsi învățarea interesantă și minunată de experimentat.

Într-o zi, veți putea accesa toate informațiile din ‐ Biblioteca Porthologos, când veți călători aici prin sistemul de tuneluri care va fi deschis între cele două civilizații ale noastre în viitor, când oamenii de la suprafață încetează războiul și oamenii ajung la Conștiința Unității. Atunci lumea se va deschide pentru tine și vei experimenta bucuria și libertatea de a fi în unitate cu noi toți din acest Univers și vei beneficia de toată înțelepciunea și de toate realizările noastre. Acesta este modul în care planetele, sistemele solare, galaxiile și universurile evoluează — unindu-se într-o singură conștiință și evoluând împreună prin Eternitate — pas cu pas, urcând împreună Spirala Evoluției și aducând pe toți împreună, astfel încât cu toţii să evolueze și să beneficieze și niciunul să nu fie lăsat în urmă. Conștiința Unității ne poartă pe toți, astfel încât toată viața avansează conform planului ei divin și toată viața este în armonie cu planeta sa natală. Acesta este cel mai bun mod de a evolua și vi-l recomandăm cu căldură.

Lumina se extinde în conștiința voastră de masă și în curând veți simți intensitatea ei, care vă va muta drastic vibrația în octavele superioare, unde frecvența vă va aduce pe toți în Conștiința Unității fără să vă dați seama. Într-o zi, vei deschide ochii și vei fi acolo — și vei fi cu noi — și vei fi mirat. Ți se va părea la fel de magic și ți se va părea ca și cum a fost întotdeauna; și toată suferința şi urmele trecutului vor fi şterse din celulele tale și te vei bucura că te vei găsi în sfârșit. Vă vom cuprinde în brațele noastre și, de asemenea, ne vom bucura să ne reîntâlnim cu voi, frații și surorile noastre, în cele din urmă.

Sunt Mikos, prietenul tău din trecut.

TELOS

ORIGINAL Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta

New Expanded Edition

Dianne Robbins


Un comentariu:

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!