MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Povestea locuitorilor Pământului gol

 

Ne-am dori să auziți povestea noastră acum, deoarece sunteți cu toții familiarizați cu Orașele Subterane, dar nu sunteți foarte familiarizați cu Locuitorii Pământului. Suntem o rasă foarte avansată de Ființe care nu au locuit niciodată la suprafață. Am venit de pe alte planete din sistemul vostru solar și din alte galaxii din zonele îndepărtate ale spațiului. Am venit aici pentru a supraveghea Pământul și am venit aici pentru a ne continua propria evoluție fără interferențe din partea vreunei rase sau ET. Suntem închiși în siguranță în miezul Pământului, suficient pentru a ne proteja de orice intruziune din afară, astfel încât să putem evolua cât de repede putem pentru a asigura această planetă ca un avanpost al Iubirii și al Luminii. Cu cât putem evolua mai repede, cu atât mai repede putem ieși la suprafață pentru a ajuta umanitatea aflată în luptă să-și câștige libertatea în Lumina Iubirii lui Dumnezeu. Acesta este motivul pentru care nu ați văzut sau auzit de la noi. Pentru că ne-am autoimpus această izolare.

Acum că ați citit cu toții despre Orașele Subterane în această carte și ați avut timp să le însumați semnificația ca parte a istoriei Pământului, vă dorim acum să ne recunoașteți, stând liberi în Lumina lui Dumnezeu, în mijlocul vostru; iradiind în mod constant Lumina și Iubirea noastră către tine pentru a ne prinde și a te ține pe măsură ce te tragem mai aproape și mai aproape de flacăra inimii noastre, până când te vei topi cu noi în puternicul curent de lumină al lui Dumnezeu, permițându-ți să mergi apoi în lume, unde vei străluci ca un far, și unde toți cei care vă întâlnesc strălucirea devin magnetizați din interior pentru a începe transformarea lor în conștiință și conștientizarea sporită a mulțimilor de Ființe care sunt aici pentru a vă ajuta pe voi și toată viața de pe Pământ să evoluați în stări din ce în ce mai înalte de conștiință până când tot Pământul, împreună, explodează în ascensiunea ei de Lumină și toți sunt eliberați de densitatea Pământului pentru totdeauna.

Acesta este rolul nostru, acesta este scopul nostru final pe care trebuie să-l îndeplinim pe Pământ, iar apoi vom trece cu toții, în masă, în sus spirala evoluției în tărâmul Luminii și Iubirii și vom deveni cine suntem cu adevărat, trăind într-un loc. de pace, frumusețe și prosperitate, împreună ca o singură celulă în inima lui Dumnezeu. Așa că faceți această călătorie în Lumină împreună cu noi, deschizându-vă inimile către existența noastră și primindu-ne în viața voastră, pentru ca și noi să vă putem călăuzi pe treptele gloriei continue, unde pășim cu voi, unul lângă altul, pe calea noastră către Dumnezeu. Așa că mergi cu noi, mână în mână, și ori de câte ori ești obosit, gândește-te la noi, ținându-te în brațe și susținându-te, în timp ce toți, ca planetă, ne apropiem din ce în ce mai mult de ascensiunea noastră. Sunteți aproape, foarte aproape, și noi suntem aici pentru a vă oferi acea împingere suplimentară în Lumină, unde toți așteptăm prezența voastră.

Ne bucurăm de Lumina Pământului Gol, unde am creat un paradis în pântecele Mamei Pământ. Și, de asemenea, vă dorim să experimentați acest paradis împreună cu noi. Acum lucrăm îndeaproape cu voi, frații și surorile noastre de la suprafață, și vă încurajăm. 

Sunt Mikos, prietenul tău din trecut.


TELOS

ORIGINAL Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta

New Expanded Edition

Dianne Robbins


Un comentariu:

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!