MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

7 Flăcări Cosmice ale celor 7 Temple



Reamintesc, despre lucrul cu cele şapte raze, deoarece, în acest fel ne ajută, într-un mod foarte profund la echilibrarea energiile celor şapte raze în fiecare dintre chakrele noastre de-a lungul vieţii şi ca drept rezultat ne aduce mai mult echilibru şi graţie în procesul ascensiunii şi iluminării, toate cele şapte raze majore şi, ulterior, cele cinci Raze Secret, trebuiesc echilibrate şi însuşite pentru a trece la o mai mare înţelepciune şi măiestrie în viitorul nostru cosmic.

Nu există vreo impunere în acest sens fiecare lucrează cum doreşte cu aceste flăcări, de aceea, vă comunic adresele acestor 7 Flăcări ale celor 7 Temple, după cum urmează:



Concentraţi-vă pe Mintea Lui Dumnezeu zilnic în toate lucrurile, dar mai ales Duminica. Mintea Divină se va deschide în propria voastră minte spre înţelepciune şi în continuă extindere. Adevărata înţelepciune vine întotdeauna din minte într-o mai mare perspectivă şi conştiinţă. Pe măsură ce îmbinaţi asta, mintea divină cu a ta, începi să iei decizii şi să îţi conduci viaţa în moduri în care îşi vor aduce o mai multă uşurinţă şi mai multă satisfacţie.




Luni, concentraţi-vă pe Voinţa Lui Dumnezeu prin predare totală la acea Voinţă Divină, indiferent de ceea ce împrejurările prezente actuale, par a fi. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a câștiga măiestria și libertatea voastră spirituală. Pe măsură ce vă aliniați la Voința Lui Dumnezeu, veţi observa că viața voastră se va manifesta în mai multă armonie. Lăsați-vă mintea, corpul și sufletul în fiecare zi, în acea energie și, în curând, veți culege multe beneficii.




Marţi, lucraţi pe transformarea și influența vindecătoare cu energia Roz a iubirii divine. Iubirea este liantul care creează, transformă, vindecă și armonizează toate lucrurile. Luați-vă timp în viața voastră pentru a o inspira și a fuziona cu această Flacără a Iubirii Divine, cheia spre puterea multiplicării și toate lucrurile bune pe care le dorești. Pe măsură ce vă îmbinați cu această Flacără într-o măsură mai mare, limitările încep să se dizolve și tu devii stăpân al destinului tău.




Miercuri, lucraţi cu energiile vindecării divine în toate aspectele vieții voastre. Aceasta este o echilibrare și energia liniștitoare care vă ajută să aliniați multe distorsiuni pe care le-ați creat în viețile voastre. Invocați și vizualizați această lumină radiantă verde de vindecare lichidă în toate zonele în care este necesară transformarea. De asemenea, Raza Verde guvernează legile abundenței și prosperității. Invocă, de asemenea, Flacăra Verde Smarald pentru a deschide calea pentru manifestarea și precipitarea tuturor lucrurilor fizice şi dorințele spirituale.




Joi, concentrați-vă pe energiile acestei Flăcări pentru reînvierea și restaurarea voastră, moștenirea divinității. Sunteți o ființă divină care trăiește viața umană și învățând aceasta. Pentru că ați rătăcit în conștiință, divinitatea voastră a fost acoperită. Invocaţi și fuzionați cu energiile purpurii și aurii ale Flăcării Reînvierii, voi veţi începe reînvierea în toate darurile și atributele divinității voastre. Împreună cu Flacăra Violet, această flacără minunată vă pregătește pentru ritualul final al Înălțării, care este scopul principal al multiplelor voastre încarnări pe această planetă.




Înălţarea este căsătoria alchimică sau unirea divină de om-sine cu Prezenţa Eu Sunt, prin procesul de purificare a tuturor calificărilor necorespunzătoare ale Lui Dumnezeu, energie a multor încarnări. Concentraţi-vă pe purificarea şi curăţirea negativităţii, credinţe false, atitudini şi obiceiuri proaste care blochează manifestarea cuvântului înaintea măiestriei spirituale. Umpleți câmpul auric și fiecare celulă din corpul fizic, mental, emoțional și eteric cu această flacără pur-albă a înălţării. În meditația voastră, faceţi asta cu toate razele. Este esențial pentru progresul tău spiritual.




Sâmbătă, concentrați-vă asupra numeroaselor tonuri și frecvențe ale Flăcării Violete care este cel mai magic. Flacăra Violetă aduce frecvența schimbării, alchimiei, libertatea de limitări, redevențe, diplomație, confort și multe altele. Când îți umple câmpul auric și inima ta, cu minunile acestei Flăcări, frecvența ei va începe curățarea obstacolelor din viața ta, și karma care împiedică calea către realizarea puterii tale. Folosește Focul Violet cât de mult poți în fiecare zi, dar mai ales sâmbăta când această rază este amplificată într-o manieră mai mare și va servi mai bine. 




Invocarea flăcărilor sacre şi atributelor lor permit deschiderea canalelor pentru o înţelegere mai profundă a legilor cosmice. Respiraţi, invitaţi şi completaţi-vă cu aceste energii minunate. Căutaţi să ridicaţi vălul iluziilor muritoare şi să vă reconectaţi cu magia şi puterea intenţiei originale a Lui Dumnezeu pentru călătoria voastră veşnică într-un scop mai mare al destinului.

Nici una dintre ele nu poate fi neglijată și pusă deoparte. Toate acestea lucrează împreună într-o armonie perfectă pentru a ajuta la refacerea sufletului vostru și a paradisului pierdut. Realizare de sine și măiestria de Dumnezeu provin din aplicarea diligentă a acestor flăcări. Sunteți "responsabilul" şi arhitectul vieții voastre.

Aceste flăcări nemuritoare și veșnice ale Lui Dumnezeu va lucra pentru voi, ca și când voi lucrați cu ele. Nimeni nu poate interfera cu voința voastră liberă și nimeni nu o poate face pentru voi. Progresul spiritual este prezentat ca urmare a aplicării zilnice a Legilor Lui Dumnezeu, energiile Lui Dumnezeu prin cele șapte raze principale și curățarea karmei a corpului emoțional.


Maeştrii Templelor

Prima Rază - Maestrul El Morya

A doua Rază - Lordul Lanto, asistat de Maestrul Kuthumi și Djwhal Khul

A treia Rază - Maestrul Paul Veneţianul, de asemenea, Maha Chohan

A patra Rază - Lordul Serapis Bey

A cincea Rază - Maestrul Hilarion

A şasea Rază - Lady Nada cu Lord Sananda, flacara ei geamănă

A şaptea Rază - Maestrul Saint Germain

De asemenea, rețineți că fiecare dintre raze reprezintă una dintre cele șapte flăcări sau șapte atribute ale Lui Dumnezeu ale Duhului Sfânt. Acolo sunt, de asemenea, cele cinci raze secrete.

Pacea fie cu noi şi în Inimile noastre!

MS 


PS. Templele sunt descrise in cărţile Aureliei LJ prezentate şi traduse în blogurile mele!

MPS. Mă adresez acelor Inimi Iubitoare care pot contribuii prin bunăvoinţa dvs. cu DONAŢII în continuitatea traducerii de materiale şi informaţii privind Misiunea Lemuriană. Sunt sigură că orice efort este apreciat şi mai mult de atât este văzut ca o bilă albă în căminul nostru ceresc!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!