MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Am ales NEMURIREA

 

Vă salutăm în această zi de bun augur, 12:12, în Lumile Raiului. Ne aflăm aici, în Telos, meditând alături de voi asupra nivelurilor inferioare ale straturilor Pământului a populației de la suprafață.

Și noi ne-am pregătit pentru această zi promițătoare. Și noi alegem NEMURIREA pentru iubita noastră planetă Pământ și pentru toți Copiii. Și noi am ales NEMURIREA pentru noi înșine, cu mulți, mulți eoni în urmă, și încă alegem acest proces ca mijloc de evoluție. Suntem capabili să evoluăm mai rapid, alegând să trăim din ce în ce mai mult. Această longevitate ne permite să învățăm și să aplicăm lecțiile Pământului mai detaliat și mai conștient și să extragem mai bine înțelepciunea din experiențele noastre. Cu cât durata de viață Pământească este mai lungă, cu atât cantități mai mari de înțelepciune poți strânge și aplica în mod conștient, permițându-vă să mergeţi mai rapid pe calea Pământului vostru de evoluție spirituală. Duratele de viață mai scurte vă limitează, doar conștientizarea în moduri pe care abia acum începeți să le percepeți. Așa că suntem aici cu voi, susținându-vă în alegerea voastră pentru NEMURIRE atât pentru voi, cât și pentru planetă.

Noi, cei care suntem aici, în Telos, trăiam cândva pe suprafața Pământului vostru, cu mulți eoni în urmă. Am trecut prin aceleași experiențe pământești și aceleași lecții pe care le trăiește acum întreaga umanitate. Cu toate acestea, am învățat că războiul este inutil și că îmbătrânirea și moartea sunt total inutile pentru Planul Divin al lui Dumnezeu. Dumnezeu dorește, ca noi să trăim vieți lungi, fericite, abundente, pline de înțelegere și înțelepciune în folosirea Legilor Universale. Acesta este cel mai bun mod de a evolua. Acesta este cel mai fericit mod de a evolua pe calea noastră spirituală în spirală înapoi acasă la Dumnezeu, înapoi la TOT CE ESTE. Pentru că noi suntem cu adevărat Dumnezeu – Ființe care au venit pe Pământ pentru a experimenta separarea împreună cu întreaga umanitate și pentru a ne întoarce acum, aducând întreaga umanitate cu noi.

Întreaga umanitate a suferit foarte mult din cauza viziunii sale limitate asupra Legilor Universale și din ignoranța ei în aplicarea Legilor Universale în viața de zi cu zi și experiența de zi cu zi. Acest lucru a fost inutil, dar umanitatea a ales să aleagă limitarea în loc de libertatea de a crește într-un mediu iubitor și hrănitor.

Noi, cei din Telos, suntem înconjurați de un mediu cel mai iubitor, încurajator și pozitiv. Am creat acest lucru în mod conștient pentru noi înșine, cunoscând efectele unei alegeri altfel opuse. Așa că, și voi vă veți găsi în curând trăind printre cei înțelepți și hrănitori. Cu toate acestea, pentru acele Ființe care aleg mai puțin, ele vor fi separate de voi într-o lume cu dimensiuni inferioare. Acolo, ei pot continua să aleagă sărăcia și limitarea, în timp ce voi spiralați în sus pe roata evoluției în tărâmul de dimensiunea a cincea, unde totul este frumusețe, totul este abundent și totul este Iubire pură.

Așa că, veniți cu noi, noi toți aici în Telos, în timp ce călătorim împreună ca UNUL împreună cu Mama noastră Pământească și ne întâlnim conștient în cea de-a cincea dimensiune. Așteptăm sosirea dumneavoastră. Vă trimitem binecuvântări de la noi toți de aici din Telos. Ne rugăm pentru marele vostru succes, în timp ce vedem desfășurarea LUMINII răspândindu-se pe suprafața voastră.

Traducere  Suzi Mirea

Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!