MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Vehicule Electromagnetice și Pasaje Subterane



Saint Germain: „Dragilor! Ți se pare incredibil, când spun că Maeștrii Luminii și Înțelepciunii au treceri prin Pământ în toate direcțiile, la fel cum voi aveți autostrăzi pentru mașinile voastre pentru a merge de la o coastă la alta a Pământului?” (Din cartea: Discursurile „EU SUNT”, pagina 202, Sfântul ‐ Seria Germain) 
 
Î: Spuneţi-ne despre Tuneluri și Sistemul de Transport?
Vă salutăm din Telos, de sub Pământ. 
Suntem și noi aici, în timp ce planeta voastră zboară prin spațiu, purtându-ne pe toți în călătoria noastră prin eternitate. Așteptăm și privim, așteptând momentul intrării, când Pământul întâlnește Centura de Fotoni. Sperăm să fim la suprafață înainte de a sosi acel moment, iar planurile noastre sunt stabilite pentru acel moment de apariție în care vom călători cu toții la suprafață. Nu suntem atât de departe și ne va lua doar câteva minute să facem călătoria de la casele noastre la ale tale!

Există tuneluri care se împletesc pe întreaga planetă, conectând fiecare oraș sau stat mare. Prin urmare, putem ajunge la majoritatea destinațiilor noastre în câteva ore, dacă nu în câteva minute. Voi, la suprafață, veți fi surprinși de această rețea subterană de pasaje care au fost folosite de eoni pentru a ne conecta de jos. Suntem mai conectați dedesubt decât sunteți voi deasupra. Putem călători oriunde și orice distanță, liber și într-un interval de timp foarte scurt. Există tuneluri care se împletesc pe întreaga planetă, conectând fiecare oraș sau stat mare. Prin urmare, putem ajunge la majoritatea destinațiilor noastre în câteva ore, dacă nu în câteva minute. Voi, la suprafață, veți fi surprinși de această rețea subterană de pasaje care au fost folosite de eoni pentru a ne conecta de jos. Suntem mai conectați dedesubt decât sunteți voi deasupra. Putem călători oriunde și orice distanță, liber și într-un interval de timp foarte scurt. Cu toate acestea, voi trebuie să faceți rezervări, să plătiți sume mari de bani și să petreceți zile în aeroporturi și gări sau în mașini, împreună cu toată poluarea aerului creată de vehiculele dvs.
Noi, folosim energia electromagnetică și energia cristalului pentru a naviga în interiorul globului nostru. Energia noastră este liberă și „curată”, fără a produce poluarea aerului, deșeuri sau resturi.
Sistemul nostru de transport este același pe care îl foloseam când eram deasupra solului. Am adus cu noi planurile și tehnologia când a trebuit să ne stabilim sub pământ. Acest lucru ne oferă o mare latitudine în călătoriile noastre și ne permite libertatea de a fi în orice locație pe care o alegem în orice moment. Ce mod minunat de a experimenta libertatea! De asemenea, călătorim oriunde alegem prin gândurile noastre. Suntem capabili de proiecție astrală în orice localitate, de spațiu sau timp. În concluzie, experimentăm libertate pe mai multe planuri, nu doar fizic. Libertatea este problema secolului 21, iar experimentarea libertății este ceea ce venim să vă învățăm.

Așa că, păstrați-vă mințile și inimile deschise față de existența noastră, pentru că foarte curând ne veți găsi la ușile voastre, făcându-vă semn. Așteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm în casele voastre de la suprafață, unde putem lucra împreună ca unul singur pentru a aduce libertate tuturor celor care aleg să experimenteze. Căci libertatea există doar prin alegere și atunci când destui oameni vor alege în mod conștient acest mod de viață, atunci vom putea să venim în față, de jos, și să vă învățăm cât de simplu este să realizați. Aşa că, odată cu libertatea vine adevărata bucurie de a trăi. Fără libertate, nu poate exista evoluție; și fără evoluție, nu poate exista o continuare a vieții. O specie fie evoluează, fie se dizolvă. Nu poate exista nicio stagnare implicată. Iată, în acest moment ai oportunitatea să evolueazi în spirală din ce în ce mai rapid.

Doar, concentrează-ți gândurile asupra libertății și experimentează cât de repede se schimbă viața ta, pentru că totul se află în gândurile tale. Gândurile tale sunt cele care aduc schimbări materiale. Căci gândurile sunt lumină, iar lumina este energie, iar energia devine materie pe măsură ce densitatea se solidifică.

Libertatea este un lucru tangibil care poate fi simțit, văzut și experimentat. Și în curând, cu ajutorul nostru de jos, toți cei de la suprafață vor experimenta gloria pe care o aduce libertatea. Noi, aici, în Telos, trăim acest lucru zilnic și suntem mereu bucuroși, jubilați și entuziasmați de viață. Pentru prima dată vei simţi libertatea nelimitată, și vreau să spun nelimitată în toate domeniile, atunci nu poți decât să simți expansiunea creației. Și simțind această spațialitate te mută în întinderea ei și experimentezi bucuria creației – experimentezi sentimentul lui Dumnezeu de a crea o existență fericită chiar aici pe Pământ. Așadar, aceasta este ceea ce intenționăm să vă aducem, odată ce vom ieși la suprafață și vă vom contacta în casele dumneavoastră. Așa că vă rugăm să ne așteptați și să nu disperați niciodată. Pentru că suntem aproape și putem comunica cu tine în orice moment. Doar deschideți-vă inimile pentru noi și ne veți auzi. Doar intră în meditație și cheamă numele meu și voi fi acolo cu tine și te voi asculta.
Vorbește cu inima ta și te voi auzi.
Ascultând inima, îți voi răspunde.
Eu sunt Adama, fratele tău de sub pământ.
 

TELOS

ORIGINAL Transmissions from the Subterranean City beneath Mt. Shasta

New Expanded Edition

Dianne Robbins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!