MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Ființele din Pământul Interior ne vorbesc

 



LAILEL, acum ne canalizezi direct pe noi – conștiința de grup a Ființelor Pământului interior. Sunteți un descendent direct al nostru și ați ales să vă întrupați la suprafață pentru a ne reuni, cele două lumi.

Suntem Ființele Interioare ale Pământului și lucrăm direct cu voi și cu mulți alții de la suprafață. Vă împărtășim cunoștințele noastre despre existență la nivel subconștient, unde veți avea acces direct la ea pe măsură ce ritmul vostru de vibrație crește. Aceasta este pentru protecția voastră. Vom discuta cu voi ori de câte ori vei apela la noi. Am preluat acest dialog de la Adama pentru că nu aveți nevoie de un intermediar. Sunteți un canal complet dezvoltat și puteți accesa conștiința noastră după bunul plac.

Nu diferența geografică contează, ci inimile noastre care sunt în acord cu Dumnezeu sunt cele care topesc toate diferențele, pe măsură ce unim ființele noastre într-Una. Și acesta este modul în care ne trăim viața, în totală armonie cu Creatorul și Creația. Diferențele care sunt atât de pronunțate la suprafață, nu există aici, pentru că, vedem doar Lumina celuilalt și comunicăm liber din inimile noastre.

Stilul nostru de viață este foarte elegant în comparație cu cel de la suprafață. Trăim în ceea ce voi ați numi palate. Spațiile de locuit sunt palate, rotunde și spațioase, fără pereți interiori pentru separare. Pe aici, Energia cosmică curge liber în jurul valorii, nestingherită de bariere, rezultând o atmosferă foarte încărcată, lipsită de praf. Suntem întotdeauna înconjurați de această Forță a Vieții oriunde ne aflăm în casele noastre. Energia circulă mereu și se conectează, în special, iubirea din inimile noastre. Suntem învăluiți în intensitatea iubirii și ne dăm iubirea liber altora – și întotdeauna este mai mult decât suficient de folosit.

Frații și surorile noastre din Orașele Subterane au acces liber la tărâmul nostru din centrul Pământului. Nici pașapoartele, nici acreditările nu sunt necesare pentru a intra sau a ieși. Căci aceasta este lumea lui Dumnezeu și noi toți suntem ființe dumnezeiești. Viețile noastre sunt liniștite și pașnice, iar această liniște ne oferă posibilitatea de a evolua rapid și de a explora orice sursă de studiu dorim să învățăm. Acesta este scopul vieții – să evoluezi într-un mediu în care toți au acces la nenumăratele minuni ale universului.

Vedeţi voi, noi ne menținem Pământul interior în siguranță și suntem indivizi vigilenți și grijulii. Regretăm monstruozitățile care au loc la suprafață și deplângem starea de fapt și actul oribil al uciderii. Dacă ar fi să intervenim direct, ce am putea face și cine ne-ar asculta? Am putea veni în ajutorul vostru, dar numai Lucrătorii în Lumină ne-ar accepta, iar restul umanității s-ar întoarce împotriva noastră. Prin urmare, noi rămânem în pământul „interior”, la fel cum telosienii rămân sub pământ în acest moment. Sperăm să vă venim în ajutor în momentul marii uniri a numeroaselor noastre civilizații din diferitele straturi ale Pământului. Numai Dumnezeu știe acest timp, iar Ierarhia Spirituală ne ghidează pe toți fără greșeală.

Vă rămânem, frații și surorile voastre, deși ați avut puține contacte cu noi, mult mai puține decât ați avut cu ‐ Orașele Subterane. Ei sunt avangarda, ca să spunem așa, cu noi. Așa că stați de pază peste Pământul vostru menținându-vă Lumina și centrul de greutate în orice moment; atunci nimic nu te va îndepărta de la misiunea ta de a reuni toate popoarele Pământului. Suntem conștiința de grup a Ființelor Pământului Interior, vă iubim și vă admirăm tenacitatea de a îndura condițiile de mai sus. Binecuvântări, frații și surorile noastre.

Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!