MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Sacrificiul Mamei Pământ




Lumina Mea din Telos strălucește, raza este îndreptată spre spațiul inimii tale, transmițându-ți bucurie și bunăstare. Așteptăm până când primim vibrația voastră și apoi vă transmitem conștiința noastră.

Telepatia este foarte simplă odată ce știi cum să faci conexiunea. Noi, aici, în Telos, așteptăm aceste schimburi atunci când cineva de la suprafața Pământului se conectează cu noi prin Pământ, pentru a vă întâlni în spațiul inimii voastre - locul iubirii, bucuriei și bunăstării.

Visez la contopirea celor două civilizații ale noastre; a ta de sus și a noastră de jos. Această fuziune va fi punctul culminant al unui mare plan pe care l-am dezvoltat cu eoni în urmă, înainte ca voi să vă încarnați pe Pământ. În acel moment, ne-am expus strategia și planurile pentru acest moment al istoriei când ar fi momentul potrivit pentru a ne uni civilizațiile. Am așteptat mii de ani acest moment precis pe Pământ când am putea începe în sfârșit să punem în aplicare planurile noastre pentru ascensiunea planetei Pământ și ascensiunea tuturor formelor sale de viață deasupra și în interiorul Pământului.

Tehnologiile noastre au fost păzite în toți acești eoni, așteptând acest moment propice pentru a le aduce vouă, frații și surorile noastre, care așteptați cu abnegație și în exteriorul acestui măreț Pământ. Mama noastră Pământ este o mare Ființă care și-a sacrificat corpul prețios pentru a fi o gazdă a vieții pe suprafața ei și sub suprafața ei. Ea și-a sacrificat bunăstarea pentru ca copiii ei să-și poată învăța lecțiile de evoluție pe planul Pământului într-un mediu de iubire și abundență. Ea a așteptat cu răbdare, de milenii, ca oamenii să evolueze și să-și recunoască Sinele Dumnezeu și divinitatea din ei înșiși. Ea a așteptat prin războaie și foamete, abundență și glorie, pe măsură ce acest ciclu s-a repetat des, pe măsură ce toată viața a evoluat încet în conștiință pe suprafața ei și sub suprafața ei.

S-a sacrificat mult, iar acum timpul ei de sacrificiu a trecut. Este timpul ca toată viața să-și recunoască Sinele lui Dumnezeu și să treacă în Lumina unei mai mari înțelegeri și valori de sine. Ea este o Ființă răbdătoare, care își cronometrează perfect tranziția în Lumină pentru a corela cu tranziția umanității în Lumină; aceeași Lumină, singura Lumină a Perfecțiunii a Tot ceea ce Este.

Noi, în Orașele Subterane, ne-am concentrat Lumina asupra voastră, frații și surorile noastre, pentru a vă stimula și ghida apariția voastră în Lumină, unde ne vom întâlni cu toții în cea de-a cincea dimensiune a Iubirii lui Dumnezeu.

Te salutăm pentru puterea și rezistența voastră în fața haosului și nemulțumirii prin care treceţi în fiecare din zile. În curând nu va mai fi ca o trecere prin vad, pentru că veți fi deasupra acestei vibrații și veți pluti într-o vibrație mai înaltă a Iubirii lui Dumnezeu, unde totul este pace, bucurie și bunăstare. Ne întâlnim acolo. Timpul se grăbește și planurile sunt puse la punct și totul este în mișcare pentru apariția voastră în Lumină. Te salut pentru curaj.

Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins

TR  SUZI Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!