MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Salutări din Biblioteca Porthologos





Astăzi, florile sunt înflorite într-un puternic roşu şi purpuriu, iar parfumurile lor ne gâdilă nările cu cele mai delicioase arome. Vă transmitem aceste arome voua şi sperăm că puteţi captura parfumurile lor, când staţi la computer. Noi vă aducem veşti bune şi binecuvântări de dragoste de la toţi oamenii din Pământul Interior. Mulţi şi mai mulţi dintre noi de aici de jos, se conecteaza cu mulţi şi mai mulţi dintre voi mai de sus. Este într-adevăr un timp minunat, în care toate profeţiile sunt pe cale de a fi îndeplinite în această a şaptea era de aur pe Pământ. Toata umanitatea doreşte pacea şi oamenii se trezesc acum cu miile. Există în prezent peste 29 milioane de treziţi la suprafaţă şi masa critică pe care sperăm să se ajungă înainte de 2012 este de 55 milioane. Cu această masă critică realizată, suntem asiguraţi de 10.000 de ani de pace. Aceasta este, de asemenea, masa critică care permite Maeştrilor Inălţaţi să vină fizic şi vizibil pe suprafaţa Pământului, pentru a preda în mod deschis Legile universale pentru omenire. Deci, ne aşteaptă mari schimbări şi toate indică pacea.

Noi, în Pământul Interior suntem mulţumiţi dincolo de orice putem exprima. Pentru că toţi aceşti oameni care se trezesc indică faptul că în curând o să putem ieşi din casele noastre de sub Pământ, şi fizic să ne alăturăm cu Lucratorii în Lumină de la suprafaţă, unde şi noi vom preda omenirii Legile universale ale vieţii. Toată viaţa de pe Pământ se pregăteşte de ascensiune şi ajutorul vine de la planete şi sisteme solare de care voi nici nu ştiti chiar că există. Când oamenii încep să pună întrebarea universală cine sunt eu, atunci acesta este un semn de trezire, un semn că sufletul lor doreşte să ştie, doreşte să-şi amintească din nou. Şi odată ce această întrebare este pusă, chiar dacă este doar o şoaptă, acest lucru dă posibilitatea Oştirilor Inălţate să intre în actiune în mod direct şi să înceapă predarea la un nivel conştient. Dar până când oamenii nu-şi pun această întrebare profundă, nu putem ajuta în mod direct. Şi odată ce această întrebare este pusă, întregul univers sare pentru a răspunde şi acea persoană este adaugată pe lista celor treziţi.

Să ştiţi că noi, în Pământul Interior ştim tot ce se întâmplă la suprafaţă. Ştim rezultatele alegerilor voastre prezidenţiale şi suntem uimiţi de modul în care poporul american a fost atât de uşor amăgit şi minţit, şi cât de puţini au pus la îndoială procesul electoral. Dragostea noastră pentru umanitatea de la suprafaţă se simte adânc, şi am fi dorit să putem fi la suprafaţă acum, oferindu-vă dragostea noastră şi sprijin pentru acei Lucrători întru Lumină care au nevoie de noi. Pentru că aici, noi nu lucrăm sau locuim singuri, avem mereu cercul nostru de prieteni, sau grupuri cu care lucrăm. Aceste grupuri sunt sistemele noastre principale de sprijin şi lucrăm împreună şi călătorim. Aceasta este ceea ce lipseşte la suprafaţă. Familiile voastre sunt toate fragmentate şi separate şi aţi pierdut sistemul vostru de asistenţă de grup, care este esenţial pentru viaţă. Imaginaţi-vă bucuria şi distracţia de a lucra pe proiecte împreună şi primind sprijin constant. Dragostea noastră pentru voi se revarsă din centrul Pământului şi spiralează în inima voastră aprinsele culori ale curcubeului.

În timp ce staţi la computer, veţi simţi aceste senzaţii sporite de contact la fel cum noi le putem simţi. Este această intensificare în vibraţii care se întâmplă ori de câte ori ne conectăm în conştiinţă. Este visul nostru ca într-o zi să stăm chiar aici în această cameră de lângă voi, planificând atelierele noastre şi vorbind cu populaţia. Cel mai bun mod de a ajunge la oameni este de a lucra împreună şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu voi, imediat ce suntem la suprafaţă. 

Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!