MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama - Conştiinţa Paradisiacă



„ Și Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit; și acolo l-a pus pe omul pe care-l zidise.

Şi a făcut Domnul Dumnezeu să răsară din pământ tot soiul de pomi, plăcuţi la vedere şi cu roade bune de mâncat; iar în mijlocul raiului era pomul vieţii şi pomul cunoştinţei binelui şi răului.

Și din Eden ieşea un râu, care uda raiul; iar de acolo se împărţea în patru braţe.

Numele unuia este Fison. Acesta înconjură întreaga țară Havila, în care se află aur.

Aurul din ţara aceea este bun: tot acolo se găseşte bdeliu și piatra de onix.

Și numele celui de-al doilea râu este Gihon. Acesta  înconjoară toată ţara Cuş.

Numele celui de-al treilea râu este Tigru. Acesta curge prin faţa Asiriei; iar râul al patrulea este Eufratul. ” Geneza, 2.8-14 





Adama prin Ayelet Segal


 Descrierea din Geneză spune despre o anumită grădină sau este o grădină imaginară?


         Pe de o parte, în Paradis, naratorul folosește semne realiste, precum: copaci, râuri, denumiri geografice și comori naturale. Pe de altă parte, menționează un râu - Fishon - aparent necunoscut și numele celor doi copaci - Arborele Cunoașterii și Arborele Vieții, care sunt minunate și necunoscute pentru noi în realitate. Prin urmare, se pare că povestea îmbină detaliile din realitate şi imaginaţie, iar această fuziune poate fi intenționată: intenția sa este de a devia mintea către o lume care există dincolo de realitatea cunoscută.

         Există atât de multe locuri pe planetă care sunt frumoase în natură și splendoare, cu multă apă și plante. Ciclurile umanității de-a lungul a sute de mii de ani pe planetă, a construit o viaţă trăită în conștiința paradisului, cunoaștem conștiința paradisului din teoria Aureliei Louise Jones, care împărtășește viața de pe continentul antic al Lemuriei, descrierile care povestesc despre abundență pe tot parcursul timpului, despre existența unei vieți strălucitoare și pure a comunității , fără rău şi fără păcat, din a da viață fraților și surorilor, din sinele propriu.

        Apusul Lemuriei semnifică căderea conștiinței umane. Știm povestea biblică, care descrie paradisul și abundența pe care Dumnezeu le-a dat-o lui Adam și Eva și modul în care conștiința lor a căzut - conștiința umană. Și în multe culturi de pe planetă sunt scrise povești despre căderea conștiinței ...

         Astăzi, odată cu a Şaptea Epocă de Aur, învățăm din nou să menținem conștiința paradisului în viața noastră, de data aceasta contribuind la crearea unei realităţi armonioase iubitoare și stabile, plină de bunătate. Paradisul este o conștiință care este creată în noi înșine , iar conștiința paradisului crește din inimă. Toată lumea experimentează această conștiință la un moment dat în viața lor într-un anumit loc. Sunt multe locuri care dețin conștiința raiului pe planeta noastră, peisajele din toate acele puncte cunoscute de noi ca drept portaluri de lumină, care dincolo de natura abundentă există o puternică rezonanță energetică, .. care oferă oamenilor sensibili o deschiderea suplimentară către conștiința paradisiacă.

         Din religia noastră, avem capacitatea de a ne conecta la conștiința Luminii Înalte și de a respira fața ei în noi. Noi creăm conștiința în noi, pentru că, este singura întruchipată în portalurile luminii, acolo există deschiderea în spațiile infinite ale conștiinței.

Aceste puncte de lumină - pastrează masa de lumină ridicată şi în alte locuri "normale". Pelerinajul fiinţelor umane în acele locuri din Ierusalim - Muntele Shasta - Piramidele din Egipt - Piramidele din Mexic sau Machu Picchu – Tibet.

Dar este ascuns - există rai?


        În acele locuri cu rezonanță de înaltă frecvență, o persoană are capacitatea de a-şi evoca simţurile mai înalte, și astfel, se conectează la sursa sufletului său înalt „ Eu Sunt ”, fiind în contact cu sufletul, simțind spațiul conștiinței paradisului. Cum pot crea conștiința cerului, l-am întrebat pe Marele Preot Adama, în timp ce era lângă mine, mi-a explicat:


       “Iubită fiică,
        În aceste zile, când simțiţi frecvențele de separare, frecvența întunericului care se desfășoară în violență, necinste și corectitudine, în multe locuri printre ființele umane ...

        Noi, de la porțile Conștiinței Luminii suntem prezenți chiar mai mult ca oricând și noi vă însoțim. Știți asta, iubiţilor, lumea pe care o cunoașteți, care ancorează conștiința celei de-a treia dimensiuni, este deconectată de la conștiința acelei conștiințe de lumină înaltă, deconectarea este acea scriere din poveștile acelor națiuni, deconectarea este începutul iar impactul acesteia a fost evident pe planetă de mai multe veacuri.

        Aici, umanitatea a primit sprijin astăzi, din decizia Marelui Consiliu, Unicul Consiliu Regal și de la Consiliul Galactic şi de la noi, membri ai culturilor planetei interioare din Oraşul Luminii. Într-un singur sistem, toți se reunesc pentru a sprijini umanitatea în creșterea din nou a conștiinței paradisului în care astăzi se confruntă umanitatea și planeta. Prin urmare, iubiților, în aceste zile va apare în conștiința voastră conștiința unității - conștiință care susține în toate părțile, în diversitatea diferitelor specii care există acum pe planetă, în unitatea luminii și a întunericului în interiorul acelor ființe care sunt din nou întrupate în corp uman, de data aceasta din conștiința trează și alegerea luminii. Într-adevăr, dragilor, aceste zile sunt captivante, provocatoare și angajate cu tine și cu noi împreună, învățarea este multidimensională. Și trebuie să vă asigurați că sunteți pe drumul către transcendența sacră.

        Nu numărați anii și minutele, știți că ne referim la o perioadă de timp, o perioadă de timp
care spală planeta și îi oferă omului capacitățile necesare pentru a transporta din nou lumina divină
în corpuri conductoare și în comunicarea telepatică multidimensională. Prin urmare, iubiților, ieșiți in acele raioane din interiorul vostru și din mintea voastră. Pentru tine, acele raioane poartă conștiința paradisiacă.

       Suntem fericiți să vă vedem de aici din Orașul Luminii Telos, cum copiii Lemuriei se întorc în Lemuria, care le oferă cel mai mare sprijin în amintirea conștiinței paradisiace, suntem prezenți cu voi chiar și atunci când sunteţi acasă şi vă aflați în corpul vostru fizic, veniţi la noi în corpurile voastre minunate de lumină.

       Rezonanța noastră este realizabilă şi de re-învățare, întrucât ne-am stabilit celulele de lumina în  Conştiinţa Telos şi care se ancorează pe întreaga planetă minunată, Lemurienii – copiii din stele, care rezonează cu mintea Paradisului și învaţă din nou să creeze această conștiință în viața lor fizică.

       Continui să vă aud, dragilor: „ Adama te întreb (asta și asta), Adama, te rog să mă ajuţi (fac asta…)” Iubiţilor, vă șoptesc la urechile voastre că dețineţi capacități pentru toate realitățile, creaţi, atunci când adopți o stare de încredere absolută, fără teamă sau îndoială.

        Universul vă răspunde imediat!
        Creați, iubiții mei, conștiința Paradisului, în fiecare zi din viața voastră!
        Creați o viziune - în fiecare zi,
        Trăiți viaţa cu bucurie, emoție și pasiune,
        Simte-te iubit de noi - nu sunteți singuri!
        Binecuvântat eşti, pe acest Pământ,
        Eu Sunt Adama”
        sursa : link

Misiunea Fundației Telos Mondiale Inc.

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.


Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la inimă la inimă cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!