MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama - Noul adevăr- în ziua porţii a nivelului divin 9/09/2019 = 18/12 = 9/3 = 12


 
   



Adama prin Ayelet Segal - 7/9/2019

        Mă trezesc la 4 dimineața și văd firele ADN înaintea mea, alb strălucitor și vibrând ... între dimensiuni, în întuneric încep să scriu ... el este cu mine, tatăl și profesorul meu, marele preot Adama.

       „Iubit copil al luminii, eu sunt Adama, vă felicit în aceste zile, când veniți la porțile conștiinței a celei de-a noua dimensiuni. Din cercul tău infinit de viață care este conectat la univers și dincolo, de la ultima ta călătorie, cea de-a 9-a, unde conduci candidații la ascensiune, ai experimentat vârfurile rezonanţei luminii kundalini și noua vibrație care este prezentă în trupurile voastre în aceste zile.

        Trecerea omului prin portalurile luminoase. Acele portaluri care au fost dedicate liderilor lemurieni și oamenilor Atlantidei, cei care știau. Timpul unic în care sunt înregistrate aceste portaluri de lumină şi care dețin cunoștințele Akashice pe planetă, sunt portalurile în care le sunt trimise lucrătorilor în lumină. Aceste portaluri de lumină se deschid și sunt menite să trimită lumină de mare rezonanţă pentru planetă.

        Aceste personaje pe care le cunoaşteţi în aceste zile din fraternitatea luminii albe, merg și predau învățarea. Ele sunt prezente în acele conștiințe deschise în conștiința lui Mesia, conștiința divină și evoluția înaltă inter-cosmică superioară. După cum ați experimentat, divinul este întruchipat ca și rezonanță energetică înaltă și dezvoltată și este prezent peste tot și deține totul.

        Dimensiunile celei de-a treia şi a patra a luminii sunt diferite față de cea de-a cincea și a noua.

        În ziua portalului, care deja s-a deschis, cea care ține vibrația celei de-a noua dimensiuni și care conține, de asemenea, în interiorul acceleratorului exprimat de cifra 3. În această zi a portalului, acei Oameni ai Luminii care trec de la conexiunea la divinul infinit, zeitatea din interiorul lor și divinitatea care este prezentă pe planetă vor ancora acele trei câmpuri active într-unul singur. Va exista o activare pe măsură ce aceste câmpuri energetice se hrănesc reciproc, și într-adevăr corpurile umane rezonează cu exactitate în conștiința planetei.

        Această activare va susține vibrația călătoriei sufletului pentru a fi mai exactă și va activa noile coduri ale umanității.


Planeta Pământ în aceste zile deține rezonanța unui sfârșit de ciclu 
și o pregătire pentru un nou ciclu.

       Dacă acest proces ciclic ar fi avut loc deja pe planetă, într-adevăr, acum 400.000 de ani, în vremea civilizaţiei dezvoltate numită Lemuria, unitatea dimensiunilor conștiinței ar fi permis oamenilor planetei să se deplaseze şi să transmită cunoașterea conștiinței luminii în timpul acestei vieţi multidimensionale.

       Mulți dintre noi v-au povestit despre acele zile, iar astăzi sufletele străvechi s-au retras din nou în corpurile lor umane în amintirile continentului mamă MU pentru a învăța și a-și aminti de numeroasele lor abilități.

       Odată cu învățarea, aprofundarea şi exersarea acestor abilități, conștiința umană se dezvoltă în etapele de evoluție ale noii umanități şi despre care am discutat. Această umanitate va reveni la rezonanţa câmpurilor sale energetice și la conștiința sa infinită cu planeta și vastul univers.

       Aceste zile, iubiților, sunt zilele pentru care am fost pregătiți meticulos de Maestrul Thoth, care de la scufundarea continentului Atlantidei a continuat să țină, împreună cu maestrul Serapis Bey, înalta rezonanță a luminii de pe planetă și împreună cu ajutorul altor maeștri au pregătit planeta pentru aceste zile, în care știau că umanitatea se va trezi.

       Prin urmare, au construit acele piramide de-a lungul planetei și rețelele care înconjoară planeta, pentru a răsuna și a păstra rezonanța ridicată, astfel încât să nu se estompeze. Ceea ce au prevăzut, putem vedea ce s-a realizat astăzi în această viață.

       Aceste portaluri de lumină din jurul planetei - la Machu Picchu, Egipt, Mexic, Tibet, SUA și China, dețin de sute de mii de ani vibrația ridicată a celei de-a 12-a dimensiuni. Prin urmare, aceste locuri au fost uneori deghizate de guverne şi ascunse timp de sute de mii de ani.

       Structura piramidelor este o structură care deține inteligența divină, combinând spațiul, timpul și materia pentru a crea centrul ideal în transferul energiilor și al comunicării multi-galactice și cosmice.

       Astăzi, dragilor, adevărul nu poate fi ascuns din nou. Rețelele sunt activate, accelerate și mai mult, atunci când voi, dragilor, țineți conștiința luminii, venind acolo și aducându-vă lumina sunteţi conectat la aceste rețele.

       În urmă cu un deceniu, un suflet iubit a fost ales să conducă vibrația lemuriană în Israel, în legătură cu organizația mondială creată de iubita Aurelia. Am așteptat până la maturitate, care la vârsta ta pământească încă mai ține un trup tânăr și sănătos ce conține un suflet foarte străvechi.

       Deschiderea pe care ați experimentat-o ​​a fost foarte rapidă și v-ați ocupat de multe inițieri. Astăzi, odată cu crearea unei comunități de lumină care rezonează cu comunitatea de lumină din oraşul Telos, creând o unitate multidimensională și o comunicare activă care transcende barierele lumii spirituale şi fizice și care se mișcă în dimensiunea timpului.

       Sufletele lemuriene care s-au trezit în amintiri și tânjesc după unitatea inimii, sunteți voi, emisarii de lumină care vă treziți la singurul adevăr, adevărul planetei. Multe distorsiuni au loc încă pe planetă. Dar iubiţilor, aceste distorsiuni sunt pe cale să primească o mare vindecare.

       Există multe distorsiuni în viața umană, care încă poartă întunericul care le-a prins și s-a agățat de ele, de aici multe și rapide vieți de învățare pentru creșterea conștiinței. Există multe distorsiuni în viața oamenilor care încă mai poartă întunericul şi îi stăpânesc. De aici există, multele și rapidele încarnări de viață pentru învățarea și creșterea conștiinței.

       Cei care poartă puritatea în inimile lor, îşi vor menţine corpul într-o sănătate deplină pe planetă. Într-adevăr, sunt printre cei care îşi poartă corpul timp de 200 de ani și chiar mai mult, sunt printre voi. Sunt puțini, cei care știu și își aduc aminte ..

       Care este atunci creația care se extinde și se deschide, oferindu-le oamenilor capacitatea de a trece de la dimensiunea conștiinței a 3-a la dimensiunea conștiinței a 5-a și chiar mai mult. Într-adevăr iubiţilor, planul divin este să te aducem acasă, la sursă.

       Creația umană face parte dintr-o creație mai mare care conține planete și diverse forme de viață în prezent din acest univers și chiar dincolo.

       Prin urmare, iubiţilor, cei deschiși la nou, cu trecerea voastră prin această poartă care poartă conștiința încheierii unui ciclu periodic – nouă, care stă înainte celui de zece – şi care deține vibrația primatelor, ceea ce aduce cu sine creșterea către o divinitate superioară decât ceea ce cunoaşteţi, sau, după cum simțiți, o creșterea a conștiinței, o mai bună înțelegere a poziţiei tale în sistemul unic de viaţă în care ați ales să luați parte.

       Rețelele de lumină care au fost pregătite cu atenție sunt acum activate și se conectează cu lucrătorii din lumină, înapoi la vibrațiile de lumină care îi trezesc. Diferitele corpuri au capacitatea de a-și aminti și de a se trezi, şi de a fi activate toate diferitele corpuri la o comunicare multidimensională. Toate acestea sunt predate la întâlnirile noastre de învățare cu voi în Telos.

       Evoluția umană suferă schimbări, astfel încât să puteți coopera cu Evoluția superioară.

       Astăzi, masa oamenilor care se trezesc la această cunoaştere este mare. Lemurieni, procesul vostru de trezire și conexiunea ta cu celula de lumină poartă rezonanţa cu profesorul din Israel - Telos Lemuria, a fost creată pentru a permite celor dragi, să-şi amintească din nou de ființa sa primordială. Într-adevăr, ai fost cu noi pe acel continent. Mulți dintre voi au continuat ulterior pe continentul Atlantis și la școala de mistere din Egipt, din țara voastră.

       Pentru mulți dintre voi, păstrarea luminii a fost o sarcină complexă, mai ales în acele vremuri întunecate, dar astăzi sunteți uniți, din nou vă puteţi vedea abilitatea în a fi purtător de lumină, în special în Israel - poporul israelului purtând ADN-ul unic care are capacitatea de a conține o masă mai mare de lumină decât de obicei. Au ajuns pe planetă într-o misiune a divinităţii mai înalte. Poporul evreu știe, iar mulți dintre oamenii și conducătorii săi au ținut timp de 5000 de ani lumina sublimă și încă o țin de cealaltă parte care este întrupată pe planetă. Mulți dintre voi, poporul evreu, deţineţi, de asemenea, conștiința lemuriană. Această combinație vă permite capacitatea să conțineţi energia din regiunea voastră, care adesea poartă, de astfel, o masă mare de lumină decât în ​​alte locuri de pe planetă.

        Întreaga ta zonă este un portal imens către planetă, din acele portaluri de lumină din univers.

       Și ce este un portal? O poartă deschisă către o singură comunicare cu divinitatea însăși.

       Într-adevăr, dragilor, sunteţi oamenii luminii cei care citesc aceste informații cu inima şi vă păstraţi lumina în acțiunile voastre pământești. Deseori îți vorbesc despre importanța de a-ți aduce lumina în acele instituţii care funcţionează în vibraţii grele şi distorsionate. Mergi într-o misiune în acele instituții, vorbeşte și împărtășeştele cartea. Fii lumină.

       În ziua porții care se deschide, 9/9/2019 țineți vibrația lui 12, care este nivelul divin. Ca lemurieni, voi sunteţi cei care aţi dezvoltat ADN-ul şi care poartă cunoștințele diferitelor sisteme solare, diverselor galaxii și universuri şi, într-adevăr, sunteți principalii creatori care au condus această planetă în zilele sale de glorie Mesianică spre marea lumină.

       În această zi, conștiința de masă se va îndrepta spre unicul adevăr, pe măsură ce Akasha se trezește în cei care s-au născut înainte de decizia centrală în anul1987, permiţându-le să treacă prin porțile evoluției, să treacă prin porțile inițierii, să elibereze karma veche și să se pregătească pentru a fi unul cu Gaia ca parte a marii transformări.

       Cei care au construit piramidele, aceştia sunt marii arhitecți ai luminii, se deplasează prin univers și pot vedea rezonanţa planetei Pământ răsunând fată de alte centre ale vieţii și sunt alături de voi ca unul singur. Cei născuți în acest an și nu numai, au deja Akasha adaptată pe planeta întineritoare.

       Fericiți sunteți copiii mei, copiii luminii infinite.
       Eu sunt Adama ”.      

(Canalizat de Ayelet Segal, 5 sept. 2019)
#ADAMAYELETELOS ֳֳֳ # sursa aici

  Traducere  Suzi Mirea

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta reînvierea inimii lemuriene şi a conştiinţei iubirii de pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat creării acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Fundaţia ajută activ persoanele care doresc să promoveze aceste învăţături. Ea facilitează comunicarea şi stabileşte punţi de lumină între indivizi şi grupurile Telos din întreaga lume. Asistarea grupurilor Telos pentru crearea unui cerc curcubeu de iubire, lumină şi armonie în jurul planetei, un exemplu de unitate între toate tările din lume.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre Lemuriene. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Citat din Telos, Volumul 3:
„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!