MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama - Magia Predării în Voia Lui Dumnezeu- septembrie 2019





       * mesaj de la Adama primit prin Nancy Fuoco de la Fundația Telos Lemurian Worldwide


<< „Când spui în sfârșit. „Voi da drumul la propriile concepții greșite și temeri și voi avea încredere în proces, indiferent cât de dureros ar putea fi, ai făcut cel mai dificil pas” >>

~~ Adama - Mesaj de la pachetul de carduri Telos


        Dragă copilă a inimii mele,

        Pe măsură ce sfârșitul verii se apropie constant, mulți dintre voi vă îndreptați atenția asupra sezonului de toamna și vă întrebați cum vă veți consuma energia: spre ce activități ar trebui să vă orientați? Ar fi bine să planificați o vacanță sau să vă înscrieţi la un nou curs? Ce puteţi face pentru o aprofundare mai mare în conexiunea cu sufletului tău? Într-adevăr, căutați și cercetaţi întotdeauna în toate felurile şi vă străduiţi să ajungeţi tot mai mult la împlinirea dorințelor inimii voastre ... și pe măsură ce vă îndreptați spre obiectivele voastre, căutați întotdeauna în mod inconștient să deveniți mai mult de cine sunteți cu adevărat ... şi să te apropii cu integritate în liniştea radiantă a ființei tale divine.

        Cu toate acestea, pentru unii dintre voi în această vară, și în orice moment de-a lungul vieții, aveți sau veţi întâlni situații sau manifestări care vă pot solicita să fiţi perseverent, răbdător și să vă dedicați progresului continuu, în timp ce vi se prezintă o percepție negativă inconștientă îndelungată asupra voastră și din viața voastră în care ești gata să o transcenzi atunci când ești testat. Să ştiţi, că nu mergeți singuri pe această cale, eu, Adama și familia voastră divină sunt întotdeauna alături de voi. De multe ori Marea Viață și Sinele Superior vor atrage spre tine scenariile perfecte cu toți actorii săi de sprijin, pentru a te ajuta să-ţi revizuiești acele emoții și iluzii care în trecut au creat multă suferinţă și durere în viața ta.

        Te întrebi: ce este diferit acum? Răspunsul va veni din interiorul tău. Sunteţi gata să daţi drumul ego-ului şi să percepeţi situația în sine? Ești gata să fii curajos și să accepți un nou mod de a te vedea pe tine însuți/însăţi, unul care nu se bazează pe modurile obișnuite şi pe care le-ai considerat a fi sigure, de către tine? Ești gata să crești și să accepți ceea ce situația te învață cu umilință în deplinătatea inimii?

        Uneori, acesta poate fi cel mai dificil pas, întrucât adesea stocaţi emoțiile cele mai dureroase pentru o perioadă foarte lungă de timp, dorind să reintegraţi lecțiile până când veţi fi pe deplin pregătiţi să vă asumaţi din nou întreaga responsabilitate pentru care le-aţi creat, în primul rând. Odată ce sunteţi pe deplin pregătiți să renunţaţi la faptul că sunteţi o victimă din opinia ego-ului, schimbat, neînțeles sau respins, sunteţi pregătiți să vedeţi lucrurile așa cum sunt cu adevărat, și acum, aceste emoții îndelung îngropate pot ajunge în cele din urmă la suprafață pentru a fi transmutate.

        Unul dintre modurile în care ego-ul vostru vă menține în emoții mai puțin decât emoţii de bucurie sunt așteptările pe care le creaţi în ceea ce privește perspectivele voastre asupra vieții din toate punctele de vedere. Cel mai adesea, așteptările se bazează pe observațiile voastre cu privire la ceea ce au primit alții în viața lor, sau ceea ce credeți că ar trebui să aveți până acum în viața voastră etc ... este rețeta perfectă care vă împiedică să atrageți binele care vi se cuvine, iar acestea servesc aproape întotdeauna şi va întârzia procesul de a primii minunile neașteptate pe care propriul vostru Sine Superior îl are pentru voi.

        Și când reflectați asupra a ceea ce veți avea în viitor, nu vă faceți griji, luați-vă un moment de linişte şi oferiţi grijile voastre Mamei Maria, iar inima voastră va fi plină de harul îngerilor. Și apoi concentraţi-vă şi umpleţi-vă inima cu sentimente de fericire și plenitudine, apoi cereţi Credinței să vă ridice într-un loc sigur și iubitor în îmbrățișarea sufletului vostru. Nu este nimic în care să fi fost plasat în calea voastră şi să nu fiţi asistat, pentru a avansa și triumfa. Voi sunteți Credința necesară pentru a vă deplasa prin obstacole, deschideți-vă inima către Credința care este acolo, așteptând să vă ridice într-o perspectivă mai mare, una care a fost umplută cu Har.

        Este foarte recomandat ca un exercițiu continuu să vă ia timp pentru a deveni conștienți de toate așteptările pe care le aveţi (de la mai mici la cele mai mari în domeniul de aplicare) și eliberați-le din viața voastră, trăiţi și savuraţi cât de mult puteţi momentul prezent, acolo unde există adevăratul punct al creației, fără să vă îngrijoraţi ce vă va aduce ziua de mâine. Plasaţi cât mai multe gânduri pozitive și sentimente de bucurie și reflectați asupra acelui lucru cu ce vă confruntaţi în acest moment și veți atrage mai mult, la fel ca un magnet. Când vei da drumul la toate așteptările vei permite pur și simplu ca inima ta să se exprime și să-ţi creeze toate momentele următoare, te vei găsi cu adevărat ...

        Când veți spune în sfârșit, acum sunt gata şi am încredere în proces, în predarea ego-ului, atunci alegeţi o nouă modalitate şi percepţie de a-ţi vedea circumstanțele din viața actuală. Sunteți acum gata să schimbați ceea ce credeți despre voi înșivă și să moară tot ce ţine de trecut, iar noua modalitate în care vă percepeţi pe voi să iasă în lume creând noi legături în fiecare realitate în care ești acum, să-ți re-creezi viața și să te creezi în noul tu. Când te iubești prin tot ceea ce eşti și te iubești suficient pentru a te alege mai întâi pe tine, oriunde şi oricând, precum și prin orice percepție despre tine, în care îţi poți adresa: te-ai iubit liber. Și ce cadou lumii dăruiești!

        Odată ce vă predaţi pe deplin voința ego-ului vostru către voința ta divină, Universul va urma, de asemenea, acel lucru și multe lucruri din viața ta se vor manifesta și vor cădea pe loc ca și prin magie. Cu cât ești pe deplin predat voinței superioare a sinelui tău, cu atât creațiile și serviciile voastre pentru viață vor deveni roditoare și fără efort, iar calea voastră în viață va fi pavată pe focurile cerești ale ușurinței și harului. Odată ce ați făcut acest ultim pas, vom fi acolo, așteptând să vă luăm de mână, împreună cu familia voastră spirituală, cu un ocean de Iubire, bucurie adevărată și o credință de neclintit în voi.

       EU SUNT Adama. Cel Credincios

       Traducere  Suzi Mirea

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta reînvierea inimii lemuriene şi a conştiinţei iubirii de pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat creării acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Fundaţia ajută activ persoanele care doresc să promoveze aceste învăţături. Ea facilitează comunicarea şi stabileşte punţi de lumină între indivizi şi grupurile Telos din întreaga lume. Asistarea grupurilor Telos pentru crearea unui cerc curcubeu de iubire, lumină şi armonie în jurul planetei, un exemplu de unitate între toate tările din lume.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre Lemuriene. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Citat din Telos, Volumul 3:

„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!