MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Telos - Instrumente pentru găsirea drumului de întoarcere acasă




Saint Germain prin Denise Laberge


       Iubiților, Eu sunt Saint Germain. Vă spun să inspirați adânc. Încet, cu multă dragoste și respect, pătrunde în Catedrala sacră a Inimii tale, acest spațiu sacru cunoscut doar de tine. Ascultă sunetul tăcerii din interiorul tău, sunetul Luminii strălucind în inima ta. Acest loc, este locul unde eşti tu însuţi. Aceasta reflectă frumusețea ta. Se reflectă a cine ești în realitate.

       Există un altar în mijlocul acestei catedrale și acum îndreaptă-te spre el. Observaţi cum arde o Flăcără pe acest altar! Este Flacăra eternă a ceea ce ești. Flacăra glorioasă a Prezenței voastre EU SUNT. Voi sunteţi voinţa Lui Dumnezeu în acțiune folosind un Templu al Trupului în această dimensiune. Voi sunteţi Voința Lui Dumnezeu care experimentează această dimensiune. Sunteţi, de asemenea, Iubirea Lui Dumnezeu care strălucește în această dimensiune. Fiecare dintre cele șapte Flăcări are atribute divine ale Sursei. Sunteți extensia Marelui Soare Central, extinderea Sursei care trăiește pe această planetă. Fiecare dintre aceste Flăcări trăiesc în voi, vorbește despre tine, chiar dacă încă nu sunteți conștienți de prezența lor.

       Când mergi pe această planetă, nu ești singur. Te plimbi cu toate creațiile tale din interiorul tău . La modul cum vezi viaţa, cum percepi lucrurile din jurul tău şi pe tine însăţi, toate vin din interiorul tău. Imaginează-ţi zece persoane diferite cum văd și trăiesc o situație identică și veți vedea zece reacții diferite. De ce? Pentru că fiecare persoană va reacționa din interior. Situația este acolo, pentru a vă face să reflectaţi asupra voastră. Este un buton declanșator pentru a vă arăta ce este cu adevărat în inima voastră.

       Luaţi acest exemplu. Îți este frică de câini. Mergi pe un drum și vezi cinci câini mari alergând spre tine. Cum ați reacționa? Acum, persoana de lângă tine iubește câinii și îi vede ca o expresie de bucurie și iubire. Cum ar reacționa această persoană în această situație? Cu toate acestea, situaţia este la fel, spre tine și spre cealaltă persoană aleargă cinci câini. De ce simți frica? Pentru că teama este în interiorul tău. Câinii nu creează frică pentru tine. Vă arată doar că există o frică în interiorul vostru, în special o teamă de câini. Reacția celeilalte persoane va fi complet diferită pentru că are doar dragoste pentru câini.

       O frică este o energie care este vie în interiorul tău și este în viaţă pentru că o hrănești. Ai creat-o.

       Tu ești responsabil pentru conștiința ei, pentru energia ei. Situațiile din jurul vostru sunt doar pretexte pentru a-ţi arăta că ceea ce este viu în interiorul vostru, se exprimă. Nimic altceva! De fapt, ești un univers. Tu ești propriu tău univers al gândurilor, sentimentelor, emoțiilor, credințelor. Ai venit aici să descoperi ce ai făcut și creat până acum în această dimensiune, pe baza credințelor pe care vi le-ați permis să se stabilească în interiorul vostru. Toate vin cu adevărat din interiorul vostru. Intelegeţi?

       În această viață, aveți ocazia să vă treziți la ceea ce sunteți, la puterile voastre, la adevărata voastră identitate. Și care este acea identitate reală? Ești o Ființă a Luminii. Ești veșnic și ai venit în acest univers să experimentezi, să creezi, să simți, să trăieşti într-o lume a treia dimensională. Ați acumulat multă cunoaștere și înțelegerea faptului că nu ai fi fost capabil să o dobândești nicăieri altundeva. Acestă dimensiunea este una dintre școlile cheie master din toate Universurile. 
       Este suma tuturor posibilităților.

       Sufletele care vin în această dimensiune s-au pregătit în multe universuri, pe multe planete,
pentru a putea gestiona în această lume atât de separată. Atât de separaţi de energia iubirii. Cand voi pătrundeţi în această dimensiune, nu simțiţi dragostea în jurul vostru.  În schimb, te simți singur pe insula ta, pentru că aţi creat împreuna un loc unde aţi vrut să experimentaţi a fi pe cont propriu. Ai doar îndrumare ta interioare care să te ajute, deoarece nimeni nu știe. Toată lumea a uitat.

       În primul rând, cel mai bine este să te bazezi pe tine și să faci un pas înainte la un moment dat, și să verifici cum te simți. 
'' Este bine pentru mine? Mă simt mai bine? Mă simt mai viu făcând această acțiune în loc de aceasta? Spunând acest cuvânt în loc de acesta? Făcând acest gest în loc de acesta? ''

       Ești propriul tău stăpân atunci când vii în această dimensiune. De aceea, această școală este atât de dificilă. Fiecare suflet care intră în această dimensiune știe că va trebui să înfrunte propria creație pentru că este numai adevărul despre sine. Această dimensiune a alunecat în vibrația fricii. 90% din creațiile voastre se bazează pe teamă și vibrația fricii nu susține crearea iubirii. Uită-te în jurul tău. 

       Simți iubire când mergi pe trotuar? Când asculți radioul? Când te uiți la televizor? Simți iubire când citești ziarele? Simți iubire când vorbești cu aproapele? Simți iubire când te duci la magazinul alimentar? Când conduci mașina? Aceasta este creația umanității, nu iubirea umanității, fără dimensiunea iubirii, fără vibrația iubirii, fără culoarea iubirii. Aţi gustat-o ​​suficient?
       Planeta Pământ, de asemenea, are și ea destule.

       Sunteţi pregătiţi să creaţi ceva diferit?
Sunteți aici astăzi pentru a obține câteva instrumente pentru găsirea drumului înapoi Acasă. 
În lumea iubirii și a respectului unde-i aparții. Știu, ai auzit asta de nenumărate ori, dar e simplu pentru mine. Astfel, ancorăm în sufletele voastre, în atomii voştrii, în celulele voastre o nouă realitate, o nouă vibrație, o nouă speranță. Acest lucru se poate face prin sunetele acestor cuvinte, prin energia acestui loc înconjurat de mii de ființe din dimensiunea luminii care au venit astăzi aici pentru a-și împărtăși vibrațiile Iubirii, cunoaşterea lor energetică despre Iubire și pace. Simte. Simțiți această energie care te înconjoară acum. Vine să hrănească speranța, lumina inimii voastre. Iubirea, lumina, compasiunea nu intră într-o lume zgomotoasă. Ele vin într-o lume a tăcerii. Ascultă tăcerea din interiorul tău.
       Respirați energia iubirii, a compasiunii în timp ce ascultați aceste cuvinte.

       Când staţi în meditație, nu este vorba că te relaxezi și să uiți de problemele tale. Te așezi la muncă, pentru a deschide noi uși în interiorul vostru, pentru a vă conecta cu alte dimensiuni ale propriei ființe, cu emoții care de multe ori nu le știți. Vă așezați pentru a vă conecta cu sistemele voastre de credință, pentru a vă conecta cu acele dimensiuni inconștiente ale ființei voastre.

       În prezent nu vezi nimic. Nu auzi nimic. Nu simți nimic comparativ la ceea ce poți face.
Pregătești noi drumuri în viaţă, de a simți, a vedea, a auzi, de a dezvolta aceste instrumente noi, aceste noi facultăți din interiorul vostru, e nevoie să îți faci timp să te așezi și să-ţi faci treaba. Acest lucru înseamnă să o faci cu un scop, nu doar pentru a te simți bine: 
„Am meditat în fiecare zi.” NU! Meditezi în fiecare zi pentru a crea o lume nouă, o viață nouă pentru tine, pentru a descoperi cine ești într-adevăr. Meditați pentru a construi Podul Luminii care va aduce o înțelegere despre voi, care te va conecta la Izvorul Sursei, la sufletul tău, la Sinele tău Superior. Vă așezaţi la deschiderea ușilor pe care nu le-aţi mai văzut niciodată în interiorul vostru. Vă așezați pentru a crea noi moduri de comunicare, de sentimente. În cele din urmă, așezați-vă cu un scop. „ În această dimineață, învăț să aud vocea mea interioară.” Și asculți. Nu te relaxezi și dormi pe ea.

       Meditezi cu un scop în minte. Poate că va dura o săptămână, trei luni, șapte ani înaintea de a vă auzi vocea interioară. Cui îi pasă! Te așezi să asculți această voce din interiorul tău? Vă adresaţi Sinelui Superior să vorbescă cu voi. 

       Şi să-i spui: „Vino în inima mea să vorbesc cu tine.” Dacă nu auzi nimic, nici o problema. 
Continuă să vorbești cu Sinele tău Superior și pretinde că îl auzi. Rugați-vă Sinele vostru Superior să folosească imaginația ta şi să-ți răspundă.
       - Știți că acest joc de a preveni este pe deplin regizat de Sinele vostru Superior. Pretinde că obții răspunsul de la Sinele tău Superior și crezi în el. Faceți munca în fiecare zi până când obții o legătură perfectă și într-o zi vei auzi răspunsul.

       Toate aceste ore nu sunt irosite. De fiecare dată, adăugați o bucată de fir din aur, o lumină aurie. Construiți Podul de Aur între conștiința ta și conștiința Sinelui tău Superior. De fiecare dată când te aşezi, te construiești. Construiți noi instrumente de comunicare, noi instrumente de 
sentimente, noi viziuni înăuntrul tău.
„În această dimineață, îmi construiesc noul pod pentru a auzi lumea invizibilă. Vreau să-mi aud ghizii. Vreau să-mi aud sufletul. Lucrez la podul acesta de dimineață.” 
       Și vă imaginați cum comunici cu sufletul tău, cu ghizii tăi.
„În această dimineață, construiesc podul pentru a înțelege câinii, din regatul animalelor.” 
       Și îți imaginezi că vorbești cu câinii și pisicile.
„În această dimineață, construiesc podul pentru a vorbi cu copacii.” 
       Înțelegeți acest punct de vedere?

       Te așezi să lucrezi cu un scop. Dacă nu aveți un scop, nu meditați. Nu vă pierdeţi timpul și energia. Vă spun, dragii mei copii, nu este timpul să vă irosiţi timpul. Fiecare minut este important pentru că Planeta Pământ este deja pe calea ascensiunii ei către a cincea dimensiune și își aduce copiii cu ea. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă pregătiți pentru a o însoți, ca să-şi urmeze ritmul, noul ei ritm la nivelul actual de vibrație.

       La fiecare trei săptămâni, nivelul de vibrație al Planetei creşte. La fiecare trei săptămâni, ființei umane i se cere să se adapteze la o nouă frecvență. Nu aveți de ales, deoarece corpurile voastre sunt pe această Planetă. Sunteţi ca merele din copac. Nu te poți detașa de copac pentru că ai fi un măr mort. De când vă plimbaţi pe această Planetă, sunteţi ca niște mere în cultură și în creștere, fiind hrăniţi de mama voastră.

       Atâta timp cât lucraţi la construirea acestor noi poduri în interiorul vostru, vă puteţi sincroniza astfel cu nivelul vibrațional al Mamei voastre, al Planetei. Și acest lucru este important. Dacă nu sunteţi capabili  să vă adaptaţi la nivelul ei de vibrație, corpul tău va dispărea pur şi simplu. Deci, de fiecare dată când te aşezi, te ancorezi pe tine. Simți Lumina din Inima ta coborând prin corpul tău, prin picioarele tale până la Inima Mamei Pământ. Imaginează-ți că sincronizezi Iubirea Inimii tale cu Energia ei Iubitoare, conștiința ei. Sunteți flori care acum înfloresc, mergând pe Planetă şi sunteţi hrăniţi cu Dragostea Pură, din energia pură a Mamei voastre, Pământ.

       Prin această acțiune simplă, nu numai că vă protejați corpul, ci îl construiți, îl transmutați. Aceasta iubire energia care se ridică de la picioare îţi va îmbrăţişa corpul prin inima ta şi va ajusta energia liniilor, atomilor, celulelor, din ADN-ul corpului tău. Această mişcare, această acţiune funcţionează şapte zile din săptămână, 24 de ore pe zi. De aceea uneori nu dormi. Nivelul de energie care se revarsă pe Planetă este atât de puternic şi atât de fin încât îţi mişcă corpul. Îţi mişcă sistemul nervos. Se mişcă prin celulele tale, prin spațiul din interiorul celulelor tale. Vibrează la un alt nivel și are efect de undă. Te ţine treaz pentru că corpul tău întreabă: 
„Ce se întâmplă? Pierd controlul. Ce este această energie înăuntrul meu? 
- Și celulele tale vorbesc împreună. "Ce se întâmplă? Nu înțeleg această energie.
Ce ar trebui să fac? Cum mă adaptez la asta? Nu cunosc această energie. '' 
Celulele tale vor simți această energie nouă care pătrunde în corpul vostru și sunteţi cu toții entuziasmați, toți vă întrebaţi ce se întâmplă.

       Într-un final, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă relaxați. Vorbiţi cu celulele voastre si trimiteţi-le un val de Lumină, un val de Iubire, un val de pace. Spuneți-le: 
„Ne sincronizăm doar nivelul energetic cu nivelul energetic al Planetei Pământ. Înflorim într-o nouă energie. Deschideți-vă inima, celule mici. Bine ați venit în această energie de transmutare și să ne relaxăm împreună. Simțiți mișcarea, energia iubirii și totul va fi bine. Trebuie doar să dăm drumul la temerile noastre, la întrebările noastre. Împreună construim noi poduri de lumină între noi, între diferitele noastre corpuri. „ Puteți vorbi chiar cu corpul vostru eteric, corpul tău emoțional, corpul tău mental. Fiecare dintre aceste corpuri are propriile sale celule, atomi și conştiinţă. De asemenea, are nevoie să fie mângâiate, recunoscute, vindecate. De altfel, vorbiţi cu toate aceste celule la toate nivelurile ființei voastre și cereți Sinelui vostru Superior să monitorizeze sincronizarea vibrațiilor, sincronizarea creșterii energetice, mișcare, reglare, construcție. Și rămâi doar acolo în recunoștință, în respirație, în afara respirației, bucură-te că eşti în viaţă în această dimensiune, pe această Planetă, în acest timp specific pentru această umanitate și pentru fiecare regat care trăiește în această dimensiune. Ușor, nu-i așa?

       În timp ce vorbesc, să știți că există multe ființe în jurul fiecăruia dintre voi. Îți ajustează organismul. Unii dintre voi pot simți disconfort în prezent, doar recunoașteți-l. Știi doar că este cel mai bun lucru pentru tine. Se întâmplă pentru a vă ajuta la alinierea diferitelor linii energetice din interiorul corpului. Ai încredere în lumină.

       Să ne imaginăm Flacăra Violetă a Transmutării care îmbrățișează în totalitate acest grup. Să ne imaginăm că aduce echilibru fiecăruia dintre gândurile tale, fiecare din emoțiile tale, fiecare din celulele tale. Simte energia Flăcării Violete transmutând toată ființa ta, simte că Sinele tău Superior, Prezenţa EU SUNT își ancorează energia în adâncimea Inimii tale în fiecare dintre celulele corpului fizic și în toate corpurile voastre invizibile. Simțiți că Sinele Superior intră în posesia acestui Templu şi se reconectează la nivel conștient cu fiecare dintre celulele voastre, cu fiecare dintre amintirile voastre, fiecare dintre aceste conștiințe energetice din interiorul și din jurul vostru, la toate nivelurile. Lasaţi-vă să simțiţi acțiunea Flăcării Violete reunind toate aceste conștiințe. (Tăcere………………)

       Ești o Ființă Divină care experimentează într-un corp fizic pe această Planetă. Când vorbești, nu vorbiţi pur și simplu. TU CREEZI! Fii conștient de puterea ta. De fiecare dată când vorbiţi vă creați realitatea, de fiecare dată când te gândești, de fiecare dată când faci un gest. Toată Creația se supune ordinului, indiferent dacă se creează conștient sau inconștient. Când spui: „Sunt bolnav.” Ce creezi? Boală. Tot Universul va primi vibrația bolii și o va aduce la tine. Aceasta va încerca să găsească în aura voastră, o ușă care, prin care să pătrundă boala în interiorul vostru. Poate folosi ușa ficatului, a capului, de șold. Se va folosi de o ușă pentru a aduce boala în corpul vostru, deoarece ai spus: „Sunt bolnav“ Tu ai dat ordin universului să aducă boală în acest corp al tău.

       Nu sunteţi conştienţi de puterile voastre, preaiubiţi copii. Când vorbiţi, daţi ordine elementalilor, la tot ceea ce este existent în jurul vostru şi tot ceea ce este existent în jurul vostru este conştiinţă pură. Trăiţi într-o lume a energiei şi conştiinţei. S-ar putea să nu fii conştient de acest lucru, dar aceasta este realitate. Pe măsură ce energiile se revarsă către planetă şi către umanitate, aceasta creşte nivelul vibraţional din fiecare celulă a corpului vostru, fiecare celulă şi atom din gândurile voastre, din credințele, emoțiile, din tot ceea ce ai creat. Crește nivelul vibrațional și ca urmare te adaptezi din ce în ce mai mult la puterile acestui Univers.

       Când vorbiți, comenzile voastre merg mai repede și mai departe decât înainte și răspunsurile vă revin mai repede. În urmă cu o sută de ani, dacă spuneai: „Sunt bolnav”, s-ar putea să fi trecut trei ani până când acumulați energia și creați boala în corpul vostru. Astăzi durează doar trei zile. Energiile sunt în crestere și vă aduce răspunsul mai repede. Timpul se micşorează. Trimiteți energie în
Univers. Fiecare dintre credințele voastre emit semnale către Univers și Universul este conștiință pură. Este în viaţă. Este inteligent. Va accepta energiile credinței voastre și va spune:
       „Oh! Trebuie să manifest această credință. ''
Aceasta, va acumula energia pentru a crea situația care corespunde vibrației și o va returna la expeditor. Acum înțelegeţi puterea pe care o aveţi?

       Sunteți Fii și Fiice ale Lui Dumnezeu, Fii și Fiice ale Sursei. Aveți toate puterile Sale / Ei. Punem totul la loc, pe această planetă, pentru a vă ajuta să vă manifestați pe deplin divinitatea. Sunteţi Ființe Divine care sunt pe cale să se trezească la o nouă stare de conștiință. Sunteţi înconjurat de energii conștiente pure, care sunt acolo pentru susținere, pentru manifestarea creației voastre, deoarece sunteți conștiința Sursei în sine care a creat Universul pentru a manifesta frumusețea, viața, extinderea conștiinței. Sunteți o parte din Sursa care a venit să creeze. Aţi uitat de asta. Aţi dormit, dar în această viață te vei trezi la adevărata ta realitate. Toate puterile tale vor fi aduse înapoi la tine, Puterile Creatorului.

       Această planetă nu mai poate fi bolnavă. A cerut ajutor și primește asistență. Acum este vindecată. Nimic nu va opri viața să reconstruiască un loc al bucuriei, un loc al Iubirii și al respectului pe această planetă. Așadar, voi, Copiii Mamei Pământ aveți de ales: fie o însoțiți pe Mama voastră, să vă treziți la adevărata voastră Divinitate, la adevărata voastră Esență. Sau corpul tău nu va putea continua. Treceţi printr-o fază foarte interesantă și importantă a vieții voastre acum.

       Credeți că suntem aici astăzi doar pentru a petrece un timp frumos alături de voi, pentru a ne bucura şi să admirăm frumusețea inimilor voastre? Nu crezi că avem altceva de făcut? Îți spunem, faci parte din Plan și noi, Maeștrii Luminii, lucrăm pentru ca acest Plan să se manifeste în această dimensiune, deoarece iubim această planetă. Iubim această umanitate. Vă iubim pe fiecare dintre voi. Venim aici să ne împărtășim energia, viziunea noastră asupra lumii, despre noua planetă în care ați venit și voi aici. De fapt, tu ești picioarele, brațele, mâinile noastre în această dimensiune.
     
       Sunteți Fii și Fiice ale Conștiinței Fără-Limite. Deci, vă invităm să vă treziți pe voi înșivă, să vă trăiți Divinitatea în această dimensiune, acum. Nu mâine sau într-un an sau în trei ani când veţi simți că sunteţi mai bine pregătiţi. Vă spunem, că sunteţi mai mult decât pregătiţi. Voi v-aţi pregătit, în mii de vieți, să fiți în această viață specifică. Ai totul în interiorul tău. Voi aţi încercat și aţi făcut totul.
Aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă trezi și a vă manifesta Divinitatea în această viață.

       Astăzi, acum, trăiește-ți divinitatea. Ești conștient. Ești o Ființă Eternă folosind un corp fizic care merge în această dimensiune și binecuvântează tot ceea ce vine spre tine, fiecare situație pentru că știi, că această situație este un profesor pentru tine de a identifica convingerile pe care trebuie să le schimbați, emoțiile pe care trebuie să le vindeci, viziunea asupra vieții pe care trebuie să o schimbi. 
Totul se apropie spre tine pentru a te ajuta sa deschizi ochii noi. Această planetă nu vrea să-și vadă copiii suferind mai mult. Este timpul să vă deschideți inima, brațele, să acceptați și să întâmpinați noua viață, noua energie a libertăţii, a respectului, a iubirii, în eternitate. Este timpul să te schimbi. 
Este timpul să întoarceți pagina, să trimiteţi lucrurile vechi înapoi la Sursă, pentru a-l elibera din tine, din conștiința ta. Este timpul să vă deschideți braţele, inima şi bun venit pentru tot ce iţi prezintă Viaţa.

       Există lecții pe care nu le-aţi înțeles încă? Vor veni spre tine, dar nu lupta cu ele. Ele sunt profesorii voștri. Vă declanșează butoanele pentru a vă spune:
       „Lucrați la asta! Uită-te la asta! Tu trebuie să schimbi asta! Continui să suferi pentru că păstrezi această credință în tine. Nu înțelegi faptul că purtați această credință. Îți arăt ce gândești despre tine. Schimbă asta! Schimbă asta!"

       Tot ce vine spre tine acum este un instrument de eliberare. Este profesorul tău, maestrul tău care îţi spune: „Închideți această ușă! Deschideți această ușă! Scapă de această valiză, este prea grea. Nu ai nevoie de asta mai mult! Eliberează-te.'' Zboară ca vulturul care ești. Zboară pe valurile conștiinței energetice care vin pe planetă. Pur și simplu plutește, acceptă, întâmpină totul, binecuvântează totul. 
Nu lupta. Tu ai luptat în atât de multe vieți și uită-te unde te-a adus. Acum este timpul să începeți cu o tablă curată. Deschide-ți inima pentru a dobândi noi viziuni asupra vieții. Privește tot ce este în jurul tău într-un altfel de mod. Care este autostrada schimbării care vă va ajuta cel mai mult? iubirea. 
Acceptă tot ce îţi este prezentat. Meditează asupra a tot ceea ce îți este prezentat. Nimic nu vine la tine din pură coincidență. Întotdeauna există ceva de înțeles despre tine, nu despre vecinul tău. Aproapele tău, situația în sine este doar pretextul de a înțelege mesajul despre tine. Din moment ce, voi, încă nu ne puteţi auzi direct, noi, din Dimensiunea Luminii, vă putem vorbi doar folosind lucrurile, oamenii, animalele din jurul vostru. Vă vorbim zi și noapte încercând să vă facem să înțelegeți în ce fel de închisoare locuiţi, pentru a identifica fiecare cămară, deoarece fiecare dintre ele este o credință despre tine, despre viață, despre tatăl și mama ta, o credință despre Dumnezeu însuși.

       Acceptați și binecuvântaţi totul. Cereți să înțelegeți și veți fi ghidat divin. Vei primi răspuns divin și dacă nu este clar, cereți semne. Puteți spune: „Această situație nu este clară pentru mine. Eu doresc trei semne în această săptămână care să mă ajute să înțeleg această situație. Dă-mi trei semne. ” Și dacă după această săptămână, nu ai vazut semnele, găseşte un alt mod de a primi răspunsul.

       Încercați să scrieți. Așezați-vă în fața unei foi de hârtie albă. Cereți îndrumare interioară de la Sinele vostru Superior și spuneţi: „ Vreau să înțeleg această situație. Ce trebuie să înțeleg despre asta? Vă rog să mă ajutați! Eu întreb cu toată Dragostea mea şi am încredere că mă vei ajuta. 
Mulțumesc.” Și scrieți tot ceea ce îți trece prin minte. Nu te opri. Nu cenzura nimic. Scrie totul. După ce, ai citit-o, ar trebui să obții răspunsul.

       Dacă această metodă nu funcționează, vă ofer o ultimă. Pune o întrebare Sinelui tău Superior care poate să raspundă prin da sau nu. Apoi rotiți un sfert. Dacă este cap, este da și cealaltă parte este nu. Cere, de exemplu: are aceasta vreo legătură cu modul meu de a privi viața? Aruncați sfertul și vei primi da sau nu . Acesta va fi răspunsul sacru și divin al Sinelui vostru Superior. Nu-l ignora. Nu nega. Dacă Sinele tău Superior își dă seama că este doar un joc pentru tine, nu va mai reveni, iţi răspund. Nu veți avea voie să vă jucați cu Sinele vostru de prea multe ori.  Viața vă așteptă pentru a vă aduce lecția necesară în a vă dezvolta maturitatea, discernământul și înțelepciunea voastră.

        Ești cu adevărat privilegiat. Sunteți cu adevărat Copiii de Aur pe care îi iubim atât de mult. Încercăm să vă dăm motivația de a vă deplasa, de a face ceva. Încercăm să vă umplem cu curaj, speranță, încredere. În timp ce vă vorbesc, vă examinăm pe fiecare dintre voi. Încercăm să găsim cuvintele, energia care vă va conduce la pasul următor, care vă va ajuta să vă întindeţi aripile, care vă vor ajuta să zburați în sus spre cer.

       Acesta este un moment sacru și magic în care poți recunoaște a ceea ce ești. Începeți să înțelegeți puterea din inima voastră, puterea realului tău, Ființa Luminii de care ești, folosind acest corp pentru a experimenta și a aduce modificări în această dimensiune unde vă aflați. Nu vă cerem să renunțați la totul și să zbori către alt continent și să începi o viață nouă vorbind și convingând toată lumea. 
Nu! Noi vă cerem să trăiţi ca Ființă Divină acolo unde te afli. Dacă simți că trebuie să te deplasezi altundeva atunci, fă-o! Ai încredere în intuiția ta! Dar noi vă cerem să fiți Divini în momentul de față, unde sunteți acum, în familia ta, la serviciu, mergând pe trotuar. Umblă ca o Ființă Divină. Locuiești într-o lume a conștiinței, într-o lume a energiei. Sunteți în viață și acționați în această lume. Ai toate instrumentele pentru a manifesta o viață magică pentru tine, o viață de bucurie, fericire, iubire, armonie. Ai toate instrumentele pentru a te transforma.

       Sunteți gata! Repet. Ești pregătit pentru noua ta viață, pentru crearea vieții tale. Tu cel care, ai venit să te manifeşti pe această planetă, în această dimensiune. De altfel, să-ți faci timp să meditezi, să creezi poduri de înțelegere prin înțelepciunea interiorului tău.

       Flăcările sunt instrumente minunate pe care le puteți folosi. Flacăra Iluminării vă poate ajuta să înțelegeți și să deveniţi conștienţi de convingerile care te leagă de a treia dimensiune. Dacă stai în meditaţie și întrebi Flacăra Iluminării să-ți arate ce trebuie să schimbi în interiorul tău, în interiorul sistemului de gândire, aceasta va începe lucrarea.

       Nu spun că, atunci când veți deschide ochii, veți spune: „Trebuie să schimb asta, și asta și asta.” Nu! Aceasta va funcționa asupra sistemului vostru de credințe. Se va purifica, va ilumina ADN-ul, atomii, celulele, conștiința energetică a fiecăruia dintre gândurile voastre. După meditație, așa cum îți faci zilnic treburile, veți observa şi veți vedea că nu reacționaţi la fel atunci când cineva vă spune o propoziție bolnavă sau acționează într-un mod specific. Veți avea o reacţie nouă. Vei spune: „Oh! Cum de nu am mai văzut așa ceva înainte? ” Aceasta este puterea Iluminării. Deschide noi uși în conştiinţa voastră. Aduce un nou tip de reacție, o nouă înțelegere, un nou mod de a privi situaţia.

       Fiecare Flacără are o acțiune specifică. Deschide uși noi. Aceste Flăcări vă ajută să construiți noi poduri și le observați efectele după diferitele moduri în care gândiți, vedeți și reacționați după aceea. Pe măsură ce meditaţi cu o flacără, o situație sau o emoție acestea se pot mării în interiorul tău. Bine! Mulțumeşte acestei Flăcări, aceastei emoții care a venit în conștiința ta, ca să poată fi vindecată. Bine ai venit. Acceptă. Transformă. Transmuta. Recunoaște-l ca parte din tine. E toată creația ta. Sunteți responsabili pentru crearea acestui lucru, emoția din interiorul vostru. Acum sunteți responsabili să o iubiți, să iertați tot ce are această emoție de spus şi care te-a făcut să reacţionezi în acest mod din viața ta. Așadar, mulțumește-i acestei emoții și acceptă necondiționat orice altceva ce-ţi arată despre tine și ceilalți. Lucrează cu această emoție până când ajungi la o stare de pace. Acesta este modul în care se face vindecarea.

       Se poate întâmpla să te simți în pace și să spui: „Ah! Sunt bun! Am vindecat această emoție. Am îmbrățișat această situație. M-am iertat. I-am iertat pe toți în această situație. Suntem în pace.” Aduceţi-i mulțumiri și eliberaţi emoția cerându-i Tatălui / Mamei Dumnezeu, Sursa Universului, să transmute această emoție în bucurie pură, dragoste, lumină și trimiteți-o la Univers. Dar, după trei zile, această emoție revine pe deplin în viaţă lovindu-te din nou. Înseamnă că nu ați lucrat corect în acele trei zile înainte? Nu! Înseamnă doar că nu puteți lua o vindecare 100%. Ar fi fost prea dificil. Să spunem că, poate, tu ai avut o vindecare de 30%. De altfel, îl primiți din nou: „Oh! Esti tu! O.K! Perfect! ” Lucrezi din nou cu iubire, acceptare necondiționată, iertare pe tine însuți, iertare tuturor celor aflați în situație, întrebare, iluminare, pace. Eliberezi în Univers cu bucurie deplină, compasiune, armonie. Și poate, după un timp, când vă veţi fi vindecat 100% nu va mai reveni niciodată. Lucrezi strat cu strat până când aceste straturi sunt determinate de Sinele vostru Superior care vă cunoaște. Cunoaște adâncimea rănii și știe cât de mult vă puteţi descurca la un moment dat.

       Lucrezi pentru a-ți reconstrui conștiința Divinității în această viață. Vă dați seama că viaţa aceasta este cea mai importantă din toate vieţile tale pe această planetă? Și ai atât de mult ajutor. Niciodată această umanitate nu a primit atât de mult ajutor, atâta Iubire și Lumină din Dimensiunea Invizibilă. Niciodată în toate povestea acestei planete.

       Așadar, Copiii mei ai Luminii, iubiții mei, războinicii mei ai Iubirii, inima mea vă binecuvântează inima. A mea inimă binecuvântează fiecare dintre rănile voastre, fiecare din credințele voastre. Acceptați-le! Vă iubesc! Iubirea este autostrada, maestrul vindecător al tuturor situațiilor. Iubirea re-polarizează conștiința, energiile până la acea stare originală care este Iubirea Creatorului. Aşa că, iubiți-vă! Iubește tot ceea ce vine spre tine. Iubeşte viaţa. Iubeşte-ţi prezenţa pe această planetă, în acest moment de acum. Iubeşte totul. Se va deschide toate uşile spre tine. Îți va deschide calea către starea ta Divină și utilizarea conștientă a acestui corp în această dimensiune, pe această planetă, în această viață.

       Vă binecuvântăm. Suntem cu voi. Cere ajutorul nostru. Nu eşti niciodată singur. Tu, ai tendința să uiți. Voi, niciodata nu sunteţi singuri. Nu ne-am lăsa niciodată, dar niciodată, nu ne lăsăm copiii cu lupii și să nu facem nimic. Ai venit pregătit. Suntem aici cu tine. Vă trimitem dragoste pentru a vă susține energia, conștiința, propria ta viață în această dimensiune. Intreabă-ne. Sunteți războinici neînfricaţi ai Iubirii. Doar recunoaște-l, acceptă-l, întâmpină-l și trăiește-l. Binecuvântări!

.. link original publicat de http://www.telosinfo.org

Traducere  Suzi Mirea

Notă: De-a lungul anilor ne-au fost prezentate mai multe meditaţii de la Adama – Înalt Preot din Telos – Lemuria şi de la anumiţi Maeştri ai Frăţiei Albe, materiale cu privire la Ascensiunea noastră şi publicate de Membrii Fundaţiei Telos Worldwide – transmiteri ale Aureliei L.J – autoarea cărţilor Telos şi prin diverse alte fiinţe. M-am gândit că ne-ar putea fi de folos aceste comunicări şi aduse spre cunoaştere şi, de asemenea – ar putea fi apreciate prin adevarata lor valoare. Aceste materiale vor fi fragmentate şi partajate prin diferitele comunicări ale diverşilor maeştrii care au transmis în acelaşi timp şi spaţiu, iar aceste materiale urmează a fi publicate într-un timp oportun al spaţiului de transmitere! Binecuvântări pentru fiecare dintre voi în călătoria spre Înălţare!


Misiunea Fundației Telos Mondial

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.


Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la inimă la inimă cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!