MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama - Porțile Stelelor se deschid pentru oameni - Comunicare Galactică externă




Adama prin Ayelet Segal

       Iubiți Lucrători ai Luminii, copii ai Planetei Pământ,
       Vă urez bun venit astăzi, voi, care citiți și sunteți prezenți în acest spațiu, în care împreună cu voi creștem și ne extindem conștiința.

       Puteți vedea dragilor, că ați ales să vă opriți. Ați ales să citiți și să cuprindeţi frecvenţa actuală. Acum experimentați noua frecvență și cunoștințele care vor fi criptate în ființa voastră, atât în ​​ființele voastre fiziologice, cât și în cele spirituale.

       Când vei termina de citit, nu vei mai fi la fel ca înainte. Schimbarea a avut loc, deja.
       În aceste zile sunteţi martori la aceste multe schimbări care au loc pe Planeta Pământ.
       Este un ciclu din multele cicluri cosmologice importante pe care planeta le-a cunoscut.
       Planeta Pământ se confruntă în prezent cu schimbări geofizice, climatice și magnetice.
       Puteți simți deja aceste schimbări și puteți vedea efectul lor în a treia dimensiune. 

       Animalele reacționează deja la asta, știu ... Balenele își schimbă rutele de migrație în adâncurile
       oceanelor. Păsările își schimbă rutele de zbor, se ridică tot mai sus.

De asemenea, viața umană se schimbă, precum și diferitele niveluri
ale conștiinței vieții în afara planetei Pământ.

       Într-adevăr, modificarea spațiului de locuit de la domiciliu influențează spațiul universal.
Rețeaua de cristal, precum și rețelele magnetice și cele de diamant transmit lumină ridicată în chakra coroană a umanității în curs de dezvoltare.  Acestea vă permit să fiți UNUL cu noi, conștiința luminii a Frăției Luminii Albe.

       Câmpurile energetice ale Pământului influențează diferitele rețele.
       Planeta Pământ îşi schimbă evoluția și noul om este creat. Noul om dezvoltă noi corpuri care au capacitatea de a conține lumina energetică în corpul biologic modificat, de a conține o masă mai mare de lumină, de a-și schimba rezonanța în conștiința din lumina iubirii, a compasiunii și a dăruirii.

       Acestea sunt zilele unei noi energii electromagnetice care schimbă câmpurile electromagnetice din corpuri și permit noului om capacitatea de a trece la dimensiunile 5, 6 și 7, astfel încât el ar putea fi una dintre cele mai înalte evoluții care există în acest univers.

       Tehnologia de lumina mare este în curs de dezvoltare pe planetă și ne permite deplasarea la alte sisteme solare. Pentru ca noul om să poată să le folosească, trebuie să dezvolte mai întâi conștiința lui Hristos în interiorul său.

Mulți dintre voi simțiți nevoia să vă deplasați către aceste centre de lumină,
aceste porți care se redeschid și vă susțin în procesele de transcendență și inițieri sacre.

       Muntele Shasta și Orașul de Lumină Telos este casa oamenilor din Lemuria, acel continent mamă care a fost casa atâtor semințe stelare. Poarta se redeschide acum pentru oamenii stelelor, cei care și-au semănat semințele, acum se întorc pentru a restabili comunicarea și a-și readuce oamenii lor înapoi acasă.


       Porțile marii piramide din Egipt :
       Deschiderea conștiinței Sfinxului și conștiința piramidei conectează conștiința planetei cu cea a sistemului superior al universurilor paralele. Piramida este folosită ca model pentru programarea și reînvierea conștiinței umane. Suntem în aceste zile în care este necesară coordonarea odată cu deschiderea conștiinței piramidei către conștiința noii umanități. Hristos în fiecare om va crea unitatea întregii planete cu conștiința luminii de-a lungul universului în diversele sale straturi. 

       Iubiților, cei care citiți aceste rânduri, sunteți într-adevăr fiii stelelor infinite, universului infinit și chiar dincolo. Sunteți într-adevăr copiii luminii Lui Dumnezeu. Tu, care tânjești și vezi și simți schimbarea care are loc deja pe planetă. Dragilor, mesageri ai luminii, voi sunteți cei care conduceți schimbarea, cei care sunteți atenți și intuitivi, deja conțineți noul. 

       Această învățare de astăzi este dincolo de viața fizică, dincolo de corporalitate. Este timpul să intrăm mai adânc în multidimensionalitate și să învățăm să mutăm lumina multidimensională din lumile înalte ale luminii către lumile umane corporale. Acestea sunt zilele trezirii și sincronizării ființei voastre pământești și spirituale, într-UNUL. Acesta este motivul pentru care sunteţi prezenţi aici cu mine astăzi, acesta este motivul pentru care suntem UNUL.

       Binecuvântaţi sunteţi, Copiii Luminii, 
       Binecuvântaţi sunt copiii Lemuriei care își simt misiunea în această celulă unică de lumină. 
       Sunteţi Binecuvântaţi, 
       Eu Sunt Adama.

link original: aici #ADAMAYELETELOS#

Traducere  Suzi Mirea
Misiunea Fundației Telos Mondial

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.


Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la inimă la inimă cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!