MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Adama - Râul Vieţii




Adama prin Ayelet Segal


       Iubiți frați și surori din Lemuria,

       Tu, care curgi cu râul vieții, fiecare din locul său unic în propria călătorie personală, călătoria sufletului în care îţi conduce corpul în timpul acesta pe pământ.

       Alegeți în fiecare zi creația ființei voastre, o creație care începe cu fiecare gând și se încorporează în acțiuni. O acțiune creatoare fizică, umană, corporală și acțiune care se manifestă în orice lucru.

       Vreau să vă vorbesc astăzi despre această creație corporală. Această creație este ceea ce vă conduce în fluxul râului sau te îndepărtează de curentul principal de care aparții ... Dragilor, voi sunteți creația Lui Dumnezeu. Sufletul infinit este încorporat în corpul uman, care este făcut din piele, oase, bătăile inimii și se schimbă în fiecare zi. Într-adevăr, schimbarea fiziologică pe care o simți în acest timp scurt pe această planetă răsună în tine.
       Și cum este creat?

       Corpul fizic atinge corpul emoțional, corpul mental, corpul cristalin - toate acestea sunt una.
Aceste corpuri se hrănesc și sunt hrănite unele de altele. Când sunt întregi și sincronizate, aveți capacitatea de a vă deplasa și de a realiza în lumea voastră cu viteza gândirii. 
Când există o deconectare între corpuri, manevrarea voastră creează deficiențe în fluxul de energie. Perturbările energetice sunt evidente în toate zonele din viaţa voastră.


       Când neglijați unul dintre aceste corpuri și vă deplasați cu conștiința blocată, atunci există un efect deosebit asupra tuturor corpurilor. Corpul fiziologic primește această conștiință după ce a fost deja în celelalte corpuri și, atunci, puteţi simți boala. Boala, dragilor, este rezultatul ignorării totale a celorlalte corpuri.

       Aveţi probleme cu somnul noaptea? Simțiți stres? Îți poți simți corpul mișcându-se încet și lipsit de această energie de conducere? Dacă da, atunci acesta este momentul schimbării, fiind oameni cu o conștiință trează.
     "Cum să încep?" te intrebi...
      Te duci cu ochii până la stele și spui o rugăciune.

      Da, dragilor, lumile superioare sunt prezente și te pot simți, susținând nivelul conștiinței luminii.
      Cu toate acestea, putem interveni. Înțelegi?
      Înțelegi că alegerea, schimbarea și setarea fluxului tău în râul vieții este numai a ta?
      Deciziile ar trebui să vină din inima ta.
      De multe ori blochezi pasiunea, acel vis pe care îl deții ...
      Ai capacitatea de realizare! Ai abilitatea de vindecare!
      În aceste zile există multe valuri de trezire a conștiinței. Multe suflete își amintesc cine sunt cu adevărat ... cine sunt, nu numai în acest timp de viață în acest corp fizic ... cine sunt ca ființă divină - sufletul.

      Dragilor, prin călătoria de cunoaștere și amintire, puteți da drumul uitării. Apoi vă puteți îmbarca într-o nouă călătorie. Și această călătorie este a ta. Când sunteți autentici a cine sunteți cu adevărat și vă parcurgeți calea, universul vă va conduce prin vastul râu cosmic. Acest râu îți oferă abundență și sprijin în orice.

       Atunci când sunteți autentici a cine sunteți cu adevărat și vă parcurgeți calea, în timp ce sunteți atenți la inima voastră, fără influență exterioară, fără dorința de a imita pe nimeni altcineva, atunci, iubiților, sunteți o lumină imensă și unică. Poți să simți asta?


       Ești o lumină imensă și unică. Poți să simți asta?
Poți simți energia care te umple chiar în acest moment, în timpul acestei conversații, când razele creației divine curg prin tine. Chiar în acest moment, când citiți aceste cuvinte, inima voastră se extinde și conștiința se trezește și își amintește.

       Nu trebuie decât să dai drumul și să te dedici voinței divine. Când un om se dedică, râul vieții îl va conduce.

       Devoțiunea față de tine este poarta luminii care îți va permite cunoașterea a cine ești în această viață, în această întrupare. Într-adevăr, această încarnare este una dintre multele pe care le-ați experimentat și este foarte semnificativă.
De ce? Datorită conștiinței de trezire a planetei în aceste zile, schimbările se unesc cu cosmosul infinit.

       Dragilor, asistați la schimbări și le discutați foarte mult.
       Unde ești în această schimbare?
Prin urmare, iubiţilor, opriți-vă astăzi, intrați în inimile voastre și simțiți din nou.
Opriți-vă un minut și uitați-vă la cursul vieții, la curgerea apei din râu.
       Unde te duce râul?
       Unde vă duceţi?

       Sunt prezent aici alături de voi, în aceste zile puternice și importante.
       Sunt prezent cu tine în călătoria ta de creștere și trezire.
       Vorbesc aceste cuvinte, din centrul luminii creației, din orașul luminii Telos.

       EU SUNT Adama. 

       Iunie 2019_sursa: aici

       Traducere  Suzi Mirea


Misiunea Fundației Telos Mondiale Inc.

Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Dragostea universală aduce toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.


Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceeași dorință de a promova aceste învățături. Ea facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.

Mesaj de la Adama de Aurelia Louise Jones:

"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos şi-al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din inima Lemuriei, inima compasiunii.

Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la inimă la inimă cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, iubiţilor, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!