MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Aceasta, nu mai este o profeție futuristă, aceasta este viața ta



Binecuvântat ești tu, Eu sunt Adama, din Orașul de Cristal al Luminii, sunt prezent cu tine în aceste zile.

Dragilor, de la lumile luminii înalte, până la lumea voastră fizică, o lume în care experimentați experiențe umane atât de puternice, acele experiențe care rezonează în corpurile voastre delicate, experiențe care sunt asimilate în straturile ADN, experiențe care sunt rafinate în prezența spiritului și oferă conștiinței tale capacitatea de a se extinde dincolo de lumea comprimată care se mișcă în această realitate pe care o cunoști.

Mulți dintre voi, dragilor, veniți noaptea la templele luminii din Telos, unde conștiința voastră este prezentă în plinătatea ființei cerești, observați ecranele de cristal în conduita voastră umană, observați noile abilități pe care le învățați și le practicați și împreună alegem cele mai recente schimbări metafizice pe care le prezentați.

De multe ori v-am vorbit despre instrumentele de a fi o ființă umană trezită, cu capacitatea de trecere la dimensiunile multidimensionale ale dimensiunilor superioare ale luminii, ceea ce I se cere unui fiu al luminii, același mesager care este conștient de arderea spirituală, fii constient de faptul că porţi lanterna care ilumineaza campurile magnetice.

Când cei care merg pe calea luminii, şi au capacitatea de a se extinde, cu practica valurilor lumii noi, sunt cei al căror corp fizic suferă transformarea metafizică și ei sunt cei care poartă luminile creației cu exactitate în claritate și împlinire.

Din Orașul Luminii Telos, oferim membrilor comunității Telos și lumii Lemuria abilitățile de a învăța prin creștere rapidă, vă oferim capacitatea de a modera toate codurile de control care au fost prezente asupra umanității și de a vă angaja în noua călătorie, libertate de acțiune, gândire și acțiune, libertate oferită fiecărui suflet de a-și alege din nou călătoria.

Lumea nouă este accesibilă oamenilor, în aceste zile mai mult decât în ​​toate zilele date în ultimii zeci de mii de ani, iarăși fiii Lemuriei, trezindu-se la esența lor divină cu care au venit pentru prima dată pe planetă, vedem anticele suflete care caută să se întoarcă pe planetă, primesc sprijin deplin.

În următoarele decenii, odată cu transcendența umană, schimbările se vor reflecta în toate sistemele vechi, mulți dintre voi conduceți deja alte procese și sunteți conștienți de orașele în care aveţi viziunile.

Acesta este timpul vostru preferat, de fapt, accesezi ceea ce ai învățat în ultimele decenii în lumea fizică, mulți dintre voi știind că lumea voastră este pe cale să sufere o schimbare fundamentală, verificați în inima voastră dacă frica încă mai stăpâneşte interiorul tău.

Schimbarea este o schimbare energetică care se va reflecta într-o mare schimbare în lumea voastră fizică, dar nu în toată lumea.

Sunt cei care îşi vor schimba aspectul energetic din ei și vor muta acţiunile familiare către ei în viața lor cu ușurință și cu o creație rapidă și ușoară.

Este important pentru mine să le spun celor dragi, onorează și practică legile dimensiunii a cincea.

Re-învățați noul caracter legitim în lumea metafizică care se desfășoară în fața voastră.

În orașul Telosian, lucrăm cu tine în colaborare, tu care vii și înveți, tu care exersezi și vii la întâlnirile comunității, cunoști alchimia și viteza împlinirii în viața ta.

Destinăm, grupul de lumină care o să vină în această vară pentru o călătorie în orașul Telos, care se află în adâncurile Muntelui Shasta, să fie mesagerii noii conștiințe.

Vă informăm dragilor, voi sunteți cei care alegeți, vă vedem în noua formație ca parte a planului Lemurian ieșit de pe fața pământului.

Din nou câmpurile de lumină sunt umplute cu scânteile de lumină care vin din interiorul casei noastre, planeta Mu, iar rezonanța compasiunii și a iubirii sunt ecouri în inimile oamenilor.

Zilele controlului, au trecut!
Zilele împlinirii sunt cele care poartă cea de-a șaptea era a strălucirii pe Planeta Pământ.

Aceasta nu mai este o profeție futuristă, aceasta este viața ta, aceasta este viața noastră, aceasta este împlinirea unui pământ mondial pe planeta albastră.

Fii treaz,
Fii tu însuţi,
Eu sunt Adama
tr. SUZI M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!