MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Utilizarea Proiecției Astrale și a Telepatiei

 



Suntem frații și surorile voastre care trăiesc sub suprafața Pământului și suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a lucra cu voi. De asemenea, primim instrucțiuni de la Ierarhie. Suntem implicați în procesul Înălțării la fel ca și voi și suntem cu toții adunați aici, vorbind cu voi.

Venim în această zi purtând un mesaj către voi din marele oraș Telos situat sub suprafața voastră. Acest mare oraș strălucește în lumina zilei, lumina zilei așa cum o cunoaşteţi voi pe Pământ. Strălucește și sclipeşte ca lumina de sus; cu lumina lui Dumnezeu care ne învăluie pe toți în timp ce trăim sub suprafața voastră.

Suntem angajați în multe dintre aceleași activități ca și voi de la suprafață. Facem același fel de lucruri și punem aceleași întrebări. Avem aceleași tipuri de preocupări. Avem aceleași feluri de gânduri; doar gândurile noastre sunt ușor ridicate, deoarece avem şansa de a fi înconjurați de Marele Soare Central și de a ne afla în mijlocul lui. Pentru că suntem conectați în gândurile noastre la Marele Soare Central – la Marea Lumină a Dumnezeului tuturor.

Gândurile noastre ne poartă în locuri îndepărtate. Gândurile noastre ne duc oriunde le proiectăm, pentru că suntem conștienți de gândurile noastre și le proiectăm cu atenție oriunde ne dorim să fim. Am învățat această metodă de PROIECȚIE ASTRALĂ și o practicăm zilnic. Și așa unii dintre noi suntem aici cu voi acum în conștiința noastră, așa cum am proiectat astral în locația voastră unde are loc această canalizare. Dacă simți o anumită prezență, să știi că suntem noi, căci suntem aici și purtăm dragostea din Telos. Ne dorim, să știți, că vă salutăm seara când ne vizitați în Telos. Trimite chemarea pentru a intra, iar noi te primim. Vă primim mereu și vă auzim mereu apelurile. Ori de câte ori doriți să ne vizitați, spune intenţia seara înainte de a merge la culcare și vă vom primi. Primim pe toți cei care face apel.

Suntem un teren de antrenament, aici în Telos. Suntem un teren de antrenament pentru acele Ființe care doresc să învețe de la noi. Informațiile pe care le avem sunt pentru toți și suntem dornici să împărtășim toate învățăturile noastre pe care le-am păstrat cu sfințenie de-a lungul generațiilor chiar pentru un timp, cum ar fi, acum, când le putem împărtăși deschis cu voi.

Acesta va fi un moment în care îl vom putea împărtăși deschis cu voi noaptea în corpurile voastre eterice; când îl vom putea împărtăși deschis cu voi în curând, deoarece îl vom scoate la suprafață. Și avem multe de împărtășit cu voi, pentru că am păstrat toate învățăturile sacre ale trecutului. Am păstrat toate tehnologiile. Am păstrat tot ceea ce va face din nou Pământul curat, pur și frumos. Și suntem atât de bucuroși să lucrăm cu voi, pentru că, niciodată nu lucrezi singur – să știi asta. Și suntem atât de recunoscători că suntem alături de voi și vă suntem atât de recunoscători pentru că recunoașteți rolul important pe care îl vom juca în călătoria Pământului vostru către Lumină.

Suntem strălucitori de fericire și bucurie să fim alături de voi astăzi și vă mulțumim că ne-ați făcut cunoscută existența în partea voastră de țară. Vă mulțumim pentru ancorarea Luminii în partea voastră de țară. Vă mulțumim pentru Lumina care strălucește din voi și radiază peste tot în jurul vostru și se reflectă în ceruri. Vă lăsăm deocamdată și vă mulțumim că ați purtat Lumina.
Telos - apelul vine din Pământul interior

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!