MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Orașele Luminii sunt răspândite dincolo de America

 

Suntem aici cu voi pentru a vă transmite un mesaj din Orașul nostru de Lumină către Orașele voastre de Lumină. Și într-adevăr, aveți Orașe de Lumină. Ele sunt împrăștiate prin America pentru ca toți să le vadă. Lumina este acum strălucitoare, deoarece Lucrătorii în Lumină se trezesc într-un număr fără precedent de pe tot globul.

Toată Lumina voastră, combinată cu toată Lumina noastră, ridică Pământul nostru dulce în vibrații din ce în ce mai înalte, pe măsură ce gândurile noastre se contopesc cu gândurile voastre de libertate pentru toată viața de pe Pământ. Aceasta este o mare descoperire pentru Lumină, deoarece, de mulți ani, am încercat să ne conectăm cu Lucrătorii în Lumină.

Pe măsură ce, din ce în ce mai multă Lumină se filtrează în planetă, voi, ca Lucrători în Lumină, ați ancorat-o adânc în miez. Și noi, în Orașele Subterane, ne-am ancorat continuu în Lumină și v-am trimis-o la suprafață, în speranța de a schimba starea vieții așa cum ați trăit-o. Și felul în care ați trăit-o, nu este modul în care viața a fost intenționată să fie trăită. Acum vedem schimbarea care are loc, deoarece toată viața reflectă și experimentează treptat modul de viață „Lumina”. Acum experimentați viața pe un plan superior de gândire și senzație și vă imaginați un mod de viață mai larg și mai profund.

Există atât de mult în a-ţi trăi viața – atât de multă frumusețe și dragoste pe care să le simți – doar dacă te proiectezi în ea. Această Lumină „înaltă” este toată acum, așteaptă să vă scufundați în vibrația sa superioară a gloriei. Pentru că este un mod de a trăi glorificat, așa cum putem atesta noi cei din Orașele Subterane. Ne trăim viețile la cele mai înalte standarde și ne gândim doar la dragoste și fericire în timp ce ne desfășurăm treburile zilnice. Viețile noastre nu sunt atât de diferite de ale voastre. Doar modul nostru de a gândi este cel care ne catapultează în tărâmurile superioare ale Ființei, în timp ce și noi mergem pe Pământ – deși suntem sub pământ.

Sunt multe lecții de învățat aici, pe Pământ, acesta este un alt motiv pentru care am ales cu toții să fim aici. Starea noastră de conștiință determină unde ne aflăm la un moment dat. Suntem acolo unde ne duc gândurile noastre și, dacă gândurile noastre sunt înalte, ne aflăm în rai. Căci gândurile și sentimentele au vibrații, iar vibrațiile lor se conectează la eterii și le potrivesc ca frecvență. Ne putem ridica sau coborî frecvența prin gândurile noastre. Prin urmare, dacă vrei să experimentezi nirvana, schimbă-ți gândurile, iar lungimile lor de undă te vor purta acolo într-o clipă. Nu contează ce se întâmplă la suprafața din jurul tău, pentru că toți sunteți conștiință, iar conștiința voastră călătorește în timp ce corpul vostru rămâne stabil în locul său de odihnă. Poți veni și pleca din corpul tău după bunul plac. Să știi că, această călătorie este mai reală decât să mergi cu o mașină în diferite locații pământești. Mașina îți ia doar corpul, în timp ce conștiința ta poate traversa universuri.

Noi, aici în Telos, ne concentrăm gândurile asupra dvs. Îți trimitem mereu bucuria inimii noastre și dragostea inimii pentru a-ți întări puterea pe măsură ce treci prin densitate și o schimbi în curenți mai înalți de Lumină. În acești curenți mai înalți sau vibrații mai înalte ne întâlnim ca UNUL. Viețile noastre sunt împletite. Și în curând vom fi cu toții împreună în timp ce dezvăluim acest mare mister al vieții care te va conduce, de sus în jos, unde locuim în pace și înțelegerea Marilor Legi ale Universului. Telos – the call goes out from the hollow earth and the underground cities by Adama, Robbins

TR  SUZI M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!