MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Pământul oferă surse GRATUITE de ENERGIE




Pământul oferă surse GRATUITE de ENERGIE

Vă vorbim astăzi în numele Iubitei noastre Mame Pământ, în al cărei pântece locuim. Toată viața noastră am trăit în pace și abundență, știind mereu că tot ce am putea avea nevoie vreodată ne va fi furnizat. Aceasta este responsabilitatea unei mame. Acesta este scopul Pământului nostru - de a oferi abundență întregii vieți ce trăieşte pe el. Am acceptat tot ce ne-a dat Pământul, niciodată ingratitudinea, fără să luăm mai mult decât ne trebuie. Noi toți înțelegem marile Legi Universale ale Vieții și toți trăim după ele. Aceste legi sunt simple și logice și spun că, orice ai semăna, vei culege. Ne trăim viața în armonie cu Mama noastră Pământ și, în schimb, ea ne furnizează tot ce avem nevoie. Este o lege destul de simplă de urmat și veţi culege mari bogății. 

Pământul este o planetă autosuficientă, furnizând tot ceea ce are nevoie viața din interiorul propriului ei corp. Ea se reface mereu și își reumple recoltele. Luați de pe Pământ mai mult decât aveți nevoie, deoarece energia este gratuită, dar insistați să utilizați combustibili fosili în loc să cultivați sursele gratuite de energie care sunt abundente pentru toată lumea de pe planetă. Acest lucru epuizează Pământul de resursele sale naturale, care în realitate funcționează ca părți ale corpului ei.

Când aceste părți sunt minate și epuizate în mod continuu, Pământul nu va mai putea funcționa. La fel cum cineva ți-ar mina centrul inimii, tu nu ai putea supraviețui. Fiecare parte a Pământului îndeplinește o funcție și trebuie să funcționeze pentru ca ea să supraviețuiască.

Există o lume de energie liberă acolo, care așteaptă doar să o valorificați. Există energie electromagnetică, eoliană, solară, maree și altele pe care nici măcar nu le-ați descoperit încă. Această iarnă rece vă oferă o mare oportunitate de a dezvolta alte forme de combustibil pentru a vă încălzi casele și a vă conduce industriile.

Cât de norocoase sunt prețurile la gaz când ele cresc, pentru că scopul său este de a vă aduce în atenție disponibilitatea altor surse de energie care sunt GRATUITE. De ce să plătești o companie de utilități pentru ceea ce oferă Pământul gratuit?

Pământul ți-a oferit întotdeauna mai mult decât ai nevoie, dar în lăcomia voastră aţi dezbrăcat-o de resursele ei de aur și uraniu și de alte metale, care sunt forța ei de viață. În curând oamenii se vor trezi cu furnizarea nelimitată de energie solară și apă/hidrogen.

Folosiți această criză energetică din 2001 pentru a dezvolta forme de energie liberă și vă veți descărca atât Pământul, cât și pe voi înșivă. Noi, cei din Pământul Gol, nu plătim niciodată pentru nimic; pentru că totce ne dă Pământul este liber și această libertate ne permite să ne cultivăm creativitatea, spiritualitatea şi relațiile care au ca rezultat „Raiul pe Pământ” pentru noi... mesaje din interiorul Pământului de Dianne R

TR. SUZI M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!