MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Fiii Luminii în trup uman




Din casa noastră din Telos vin să vă vorbesc despre schimbările care au loc în aceste zile pe Pământ. Prea iubiților, din nou ești martor la corpul tău delicat, el este cel care te poartă în această întrupare în imaginea pe care ai creat-o,
Din nou simțiți corpurile adesea dezechilibrate. Tindeţi să simțiţi oboseală și durere în diferite părți ale corpului.

În aceste zile, mulți dintre voi asistați la influența corpului din aceeași erupție solară care vine de la soarele vostru, este cea care hrănește planeta, fără soare nu ar exista viață, iar sistemul de fotosinteză nu ar exista.

Soarele Planetei Pământ experimentează și el schimbări, îl vedeți ca fiind entitatea divină care este? Îi poți permite să fie la puterea ei și să înțeleagă ciclurile motivației ei.

Soarele nostru actual, al planetei Pământ este sursa de hrană a planetei, conduce soarele interior în interiorul planetei, iar acele raze de lumină care conțin componentele luminoase ale divinității în interiorul lor, sunt razele de lumină care provin de la soarele de lumină. care o hrănesc.

Această masă de lumină a acestei zeități, care vine ca o erupție solară, este mai puternică decât orice perioadă umană de viață care a avut loc după scufundarea continentului-mamă Lemuria.

Astfel, frecvențele vor continua să crească... și multă lumină va rezona.

Masa Divină de Lumină are componente care sunt esențiale pentru schimbările care au loc în adâncurile planetei și în planul de suprafață și ființa umană care se deplasează deasupra pământului.

Prin urmare, cu înțelegere și răbdare s-a deschis o nouă eră pe pământ. Și câmpurile voastre simt și sunt conștiente de asta.

De aceea mulți dintre voi vă simțiți obosiți în timpul zilei. De asemenea, mulți, trezindu-se în orele glorioase ale nopții, și comunicând cu familia fiilor luminii, comunicând cu fiii stelelor într-adevăr, spațiul treaz.

Prin urmare, dragilor, atunci când vă transmit aceste informații, fiți conștienți de diferitele sentimente noi care vi se aplică.

Știți asta, pentru că de fiecare dată când oamenii de știință anunță o furtună solară, știți asta pentru că știu mult dincolo de ceea ce vă spun, puterea furtunii solare este atât de mare încât afectează foarte mult pământul, iar câmpul magnetic protector numit magnetosferă. Impactul este vizibil în lumea animală, climatică și umană.

De asemenea, în jurul corpului uman există o matrice defensivă cu care se află ca și matrice din jurul planetei, câmpul electromagnetic. Astfel, expunerea la puterea de influență determină corpurile umane să simtă schimbările din toată fiziologia umană în exterior și în interior, sistemele corpului uman sunt delicate și răspund la energia puternică care întâlnește câmpurile din jurul corpului lor.

Câmpurile sunt activate mai repede, activarea îl aduce pe om treaz să vadă dincolo de existență, să vadă lumile multidimensionale, să reînvețe esența evoluției umane.

Prin urmare, este important să înțelegem că tocmai în timpul unei erupții solare, textura corpurilor de lumină trebuie activată și mai mult, pentru a fi pe deplin conștienți de deschiderea abilității multidimensionale și de practicarea învățării.

Pe lângă faptul că e nevoie de a bea multă apă, meditează asupra ridicării undelor alfa în creier, mergi în natură în orele în care masa de lumină este redusă.
Și oferă corpului tău odihnă fizică.

În cele mai vechi timpuri, cei care știau galactic despre când era pe cale să izbucnească o furtună de lumină solară, se făceau rugăciuni și pregătiri pentru corpurile de lumină, triburile antice care sunt încă deasupra planetei știu și se pregătesc pentru...

Zilele se vor întoarce, iar ființa umană conștientă, cea care este una cu cosmosul infinit, va ști exact când va avea loc o furtună solară și cum să valorifice energiile puternice care intră în spațiul pământului în beneficiul creșterii. a conștiinței umane.
Iubiților, iarăși din adâncurile orașului cristalin, vă învăluim.

Într-adevăr, dragilor, acordați de data aceasta să eliberați acele modele vechi cu care sunteți obișnuiți, astfel încât corpurile voastre să fie disponibile pentru a primi noul, vasul vostru va fi pur, curat și deschis la aceeași masă de lumină care spală spațiile planetei. .

Vă invităm în cercurile de învățare multidimensionale.
Din orașul luminii Telos, ești binecuvântat
Eu sunt Adama.


May 11-2022

foto: BucurEşti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!