MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Natura fizică și stilul de viață din Telos



Ființa noastră fizică 
Î: Cum arată oamenii din Telos?
Arătăm exact ca tine, deși poate suntem ceva mai înalți ca statură și mai lați decât tine. Suntem puternici și rezistenţi, pentru că am urmat o dietă vegetariană în ultimii 12.000 de ani. Această dietă a încetinit procesul de furie până la punctul în care am încetat să îmbătrânim. Ne folosim dieta și mintea pentru a rămâne mereu într-o stare de tinerețe, pe care o numim „Nemurire”. Suntem capabili să ne prelungim viața atâta timp cât ne dorim, pe baza alimentației noastre și a sistemului nostru de credințe al Nemuririi.

Și tu vei putea face asta în viitorul apropiat; pentru că atunci când ieșim la suprafață, vă vom aduce informațiile pe care le-am păstrat peste eoni de timp. Aceste informații au rămas intacte și în siguranță în Telos, unde avem containere și camere speciale pentru păstrarea lor. Aceste ascunzători speciale îți vor fi dezvăluite la apariția noastră de jos.

Să știți că toți am fost de acord cu acest plan înainte de a ne încarna pe Pământ și acum este momentul să începem să-l implementăm. Este timpul pe care îl așteptăm de JOS și de SUS. Pentru că lucrăm la unison și ne întâlnim seara cu voi în Planurile Interioare. De aceea, atunci când citești asta, nu ți se pare o surpriză și doar dai din cap în semn de acceptare și anticipare a tot ce urmează.

Vor veni valuri puternice de energie, pe care toată viața PE și ÎN Pământ le va experimenta în curând. Fiţi rezistenţi știind că aceste energii vă vor aduce minunile Universului, împreună cu apariția noastră pe suprafața voastră... Telos, Apelul vine din interiorul Pământului

TR  MS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!