MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Aveţi mai mult de cinci simţuri



 
Eu sunt Mikos, şi vă vorbesc astăzi din Pământul Interior. 
Am venit aici să ne întâlnim cu voi pentru a vă oferi mesajele pe care să le transmiteţi oamenilor voştri care sunt la suprafaţă. Este atât de important ca oamenii de aici de pe Pământ să ştie cine suntem şi că suntem aici. Existenţa noastră este esenţială pentru existenţa voastră. Sunteţi mult mai înţelepţi acum, ca specie, şi ne veţi accepta mai uşor atunci când vă vom contacta fizic. Acest pământ gol pe care locuiţi a fost menit pentru toţi, a fost menit pentru ca noi toţi să explorăm, a fost destinat ca toţi să realizeze cât de minunat este Dumnezeul din noi. Pentru că este Dumnezeul din interiorul fiinţei voastre care a creat toate acestea, şi este Dumnezeul din fiinţa voastră care vrea să experimenteze toate acestea. Dar mai întâi trebuie să recunoaşteţi existenţa Lui şi să recunoaşteţi că lucrurile există dincolo de cele cinci simţuri, dincolo de ceea ce voi numiţi vedere, sunet şi locaţie, pentru că nu trebuie ca ceva să fie vizibil, ca acesta să existe. Existenţa lui este independentă de vederea voastră fizică actuală.

În realitate, veţi avea mult mai multe decât cele cinci simţuri de acum. În realitate, sunteţi toţi fiinţe multidimensionale, care sunt aici pentru a descoperi alte simţuri din multidimensionalitatea voastră. Şi când veţi descoperi simţurile suplimentare, veţi descoperi Universul. Nu veţi mai avea nevoie de cărţi pentru a învăţa, pentru că toată învăţarea va avea loc în voi. Veţi avea posibilitatea să călătoriţi în orice loc doriţi şi să învăţaţi din experienţa reală de a merge acolo. Cărţile vor deveni caduce, pentru că locul real al cunoaşterii este în voi. Aşa cum a spus Iisus, “cunoaşte-te pe tine şi vei şti totul”. Pentru că voi sunteti sursa a tot ceea ce este, unde totul este stocat; trebuie doar să învăţaţi cum să accesaţi Biblioteca Vie din interiorul vostru, în corpul vostru, în templul vostru. 

Lucruri minunate vă aşteaptă pe când vă ridicaţi în conştiinţă la frecvenţele cele mai înalte ale vibraţiilor Luminii. Cu cât mai înalt vibraţi, cu atât mai multe puteţi accesa, şi cu cât mai multe puteţi accesa, cu atât mai mult vă veţi cunoaşte. Toate cunoştinţele sunt în voi, şi voi sunteţi în toate şi este destul de simplu de a le accesa o dată ce v-aţi mutat vibraţia la frecvenţa necesară unde dintr-o dată totul devine disponibil pentru voi şi totul devine un cadou de la Marele Creator a Tot Ceea ce Este. Deci, scopul vieţii este de a vă ridica în vibraţii până unde suntem noi acum, până ce toţi puteţi vedea esenţa pură a vieţii, esenţa pură a tot ceea ce este şi aceasta este esenţa pură Nirvana pe care toţi aţi căutat-o.

Esenţa pură a lui Dumnezeu care locuieşte în fiecare din noi, esenţa care creează lumile din lumi. Ajungeţi acum în punctul din evoluţia voastră unde va fi foarte uşor pentru voi să accesaţi la tot ceea ce este, pentru a accesa măreţia celulelor corpului vostru şi din nou să vă uniţi cu noi în conştiinţă. Şi odată ce această unire are loc, veţi beneficia din plin de tot ceea ce noi am învăţat în aceşti eoni de timp. Pentru că noi am fost capabili să punem conştiinţa noastră la lucru, ca să spunem aşa, pentru a crea Nirvana în interiorul Globului Mamei Pământ. Mama Pământ ştie de existenţa tuturor copiilor ei; ea ştie unde fiecare dintre noi este, modul în care fiecare dintre noi este şi unde mergem toţi pe drumul nostru al destinului. Ridicându-vă în conştiinţă, veţi avea de asemenea, posibilitatea de a vă acorda cu Mama Pământ şi ea vă va spune cum staţi pe când conştiinţa voastră se înregistrează în ea, cum Lumina fiinţei voastre este cunoscuta de ea, la fel cum tot ceea ce faceţi şi tot ceea ce spuneţi este auzit de ea.

Sunteţi, într-adevăr, pe deplin echipaţi pentru a începe călătoria voastră în lumina strălucitoare a unui Pământ nou, în lumina strălucitoare a lumii noi, unde noi toţi emoţionaţi aşteptăm întoarcerea voastră.


... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!