MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale!

Mesaje de la Adama




Dragi prieteni, pentru că este necesar să aduc în evidenţă mesajele prietenilor noştri Lemurieni, de altfel locuitorii tărâmului Agartha din centrul Pământului, am ales să transmit mai departe anumite pasaje din cartea scrisă de Dianne Robbins. Străbunii noştri Lemurieni comunică cu noi oamenii de la suprafaţă prin aceste cărţi, transmise prin anumite persoane de la suprafaţa pământului şi ne invită ca prin intenţie să călătorim la Templele celor Şapte Flăcări din Oraşul de Lumină Telos. Meditaţiile le găsim în cărţile Aureliei. Din Lumina celor Şapte Raze vă comunic unul dintre multitudinea de link-uri unde se găsesc aceste călătorii interdimensionale -  https://templele-celor-sapte-flacari.blogspot.com/



Eu sunt Adama, 
şi vă salut din oraşul subteran Telos, situat sub Mt. Shasta în California, unde colonia noastră lemuriană locuieşte în prezent. Suntem în marea aşteptare a publicării acestei noi cărţi de mesaje din Pământul Interior care se află în chiar centrul planetei noastre. Aş dori să vă prezint un mare istoric, Mikos din Catharia, care este legat intrinsec de Biblioteca mare din Porthologos, cunoscută în cărţile voastre de istorie ca Biblioteca din Alexandria, unde se păstrează toate înregistrările Pământului.

Mikos, prin natura sa, este un suflet mai blând, el şi cu mine am avut reşedinţa pe acest plan al Pământului de eoni. Am călătorit foarte mult împreună, am participat la mai multe întâlniri ale Consiliului decât puteţi număra şi am petrecut timp împreună în casa şi oraşul fiecăruia. Noi, în oraşul subteran Telos, lucrăm strâns cu Mikos în anturajul său din Catharia, şi petrecem o mare parte din timpul nostru, atunci când vizitam Pământul Interior, în Biblioteca mare din Porthologos, unde ne continuăm procesul de învăţare în vastitatea portalurilor sale. Vrem să ştiţi că această conexiune dintre noi este ca o legătură de gard. Noi, cei din Telos lucrăm unitar cu fraţii şi surorile noastre din Catharia, pentru că misiunea noastră este de a aduce omenirea de la suprafaţă în ascensiune. Deşi civilizaţiile noastre se bazează pe aceleaşi Legi Divine ale Creaţiei, experienţele noastre culturale diferă, datorită locaţiei geografice diferită pe Pământ. Dar, aceasta este singura noastră diferenţă, şi face interacţiunile noastre să fie mai fructuoase când fiecare aduce bogăţii diferite la masa şedinţelor consiliului nostru.

Mikos mi-a fost un prieten apropiat şi tovarăş de călătorii timp de eoni pe Pământ, şi am lucrat împreună să alăturăm toate civilizaţiile de pe Pământ împreună într-o singură Lume Pământ Unită, astfel ca planeta noastră să fie pregătită pentru a face marea călătorie cu restul galaxiei noastre Calea Lactee, într-o stare mai înaltă de evoluţie. Locaţia noastră în noua poziţie în Galaxia Calea Lactee a fost pregătită şi aşteaptă ca noi toţi să ne întoarcem acasă.

Citind paginile din această carte, inima voastră va fi pregătită pentru a face călătoria cu noi în noua noastră casă de lumină veşnică. Noi, vă îndemnăm să călătoriţi cu noi prin intermediul acestor pagini de mare înţelegere şi de mare bucurie, şi să învăţaţi adevărata istorie a planetei noastre Pământ şi modul în care alte civilizaţii trăiesc încorporate în interiorul Pământului şi mai jos de periferia vederii voastre. Cartea noastră Telos este o pre-condiţie pentru această continuare, în termenii stabilirii istoriei noastre Telosiene şi a stilul de viaţă în contrast cu cea a locuitorilor Pământului Interior, care sunt doar cu un pas  mai jos de noi. Suntem toţi unul şi acelaşi, şi totuşi diferiţi în mii de moduri; la fel ca şi naţiunile şi oamenii de la suprafaţă. Ambele noastre civilizaţii au ales să trăiască în izolare faţă de populaţia de la suprafaţă, astfel încât să putem evolua în linişte şi pace.  Deci, mergeti cu noi în gândurile voastre, şi călătoriţi la adâncimile mai intime ale Pământului nostru, şi veţi afla Gradina Edenului pierdut despre care vorbeşte Biblia voastră. Este chiar aici, în centrul Pământului, aşteaptă să fie explorată de voi. 
Noi vă urăm bun venit. Eu sunt Adama.

  ... din seria Mesaje din interiorul Pământului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl

Floarea de Lotus, se spune, că a fost simbolul florar al Continentului MU ~ Lemuria ~ Universul Dahl
În Razele Soarelui îmi desfac Cupa Iubirii prin dimensiunile răcoroase ale Bucureştiului de azi; la umbra Brazilor bătrâni devreme şi ale Sălciilor cu frunzele desfăcute-n vânt ce ating uşor apa, eman o frumoasă feerie de parfum discret, învăluindu-vă în esenţa mistică a Lotusului primordial al ordinii şi al creaţiei prin cântecul nemuritor al LEMURIEI de altădată! Din respect pentru Natură, Iubire infinită ~ SUZIM

Motto

STIL DE SINE – după cum se poate observa din aceste Lecturi, Poezii, prin care mă exprim într-un fel sau altul, ele sunt o descriere a ceea ce mă reprezintă, sunt o parte din mine, ce fac parte din mine... sunt mesaje cu conţinut colorat din cele 12 Raze din înalt, având mesaje cu sens ...
Mă manifest, şi desigur, mă exprim prin căldura energiei feminine, dar, nu este de neglijat, şi cum, de altfel, este necesară şi energia masculină, niciuna nu este de ignorat, şi ar fi bine pentru noi, să fim cu amândouă în echilibru şi în primă manifestare, cu măsură.
Aşa, cum va fi şi necesar, să încadrăm cele 7 Flăcări cu calităţile şi atributele lor, predominantă fiind una, sau cel puţin două, ... asta nu înseamnă că, nu poţi manifesta şi Raza Iubirii,... doar că, dacă ai venit pe Raza Albastră o să te manifeşti mai mult pe raza conducerii ... te întreb: tu pe ce rază eşti alcătuit/ă ?
Pentru identificare, aici puteţi găsi toate informaţiile despre cele 7 Raze Divine – https://akashamultidimensionala.blogspot.com/ , cea mai completă documentaţie de la noi din România la ora actuală, în care vă va fi de mare folos şi ajutor la identificarea razei în care vă desfăşuraţi în prezent, în această viaţă... vă urez conştientizare plăcută!
Cu iubirea prin viaţă,

MSuzi

Împreună cu avatarele raze albastru & violet

Ps – M-am exprimat aici în cuvinte şi vocale pentru înţeleptele raze, ce le aveţi fiecare…

Pss – În link-ul afişat se regăseşte toată documentaţia razelor înţelepte, fiecare cuvânt cuprinde un blog informativ ce, nu mai este necesară a fi amintită importanţa lor!